🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 050
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 255
Филипа яко си противоречи. Не и било нищо на всяка цена. Тогава от какъв зор трябваше да лъже? Ми кажи си, че си се позабавлявала пък каквото стане. Ако не му харесва на Йовица да си ходи. Ама не...щото не и било на всяка цена се омаза и стана за смях.

# 256
Определено си й хареса масажчето на стъпалата. Тушев направо я закопа като го повтори докато лъжеше. Лъсна пред цяла България как лъже и маже. Тя е права да си флиртува за мен, не е женена за Йово и е в предаването за това. Но за мен стъпи накриво като излъга, много ми падна в очите с това отричане.

Може би излъга защото се чувства гузна, че позволи по-голяма близост с мъж, влязъл преди малко, а на Йовица уж мачнати се дърпаше. Или я е страх от него как ще реагира. Но това, което му каза още повече ще го накара да побеснее според мен. Хвърли невинен човек под автобуса да спаси себе си.

# 257
Филипа се овъртя в собствените си лъжи…

# 258
Напомня ми на мен в 6 клас като исках да си оправдая 4-ката на класното по математика. Grinning

# 259
Филипа се изплаши как ще изглежда отвън, ако замести Йорито, но с това увъртане се изложи повече. Ако му беше казала, че има право да се опознава  други хора и беше защитила  другия човек, щеше да изглежда по-достойно. А този Йовица е просто непоносим, грубиян.Шермин и Габи отново успяха да покажат липсата си на домашно възпитание.

# 260
Не знам дали е коментирано, но помните ли как пролетта имахме представител на спонсора Орехите сред участничките? 😂 Е, сега пак имаме представител на някой спонсор май - Тихомир съм го виждала като инструктор в Пулс, а вчера на плажа Лили и Радо правиха реклама на уредите и фитнесите на Пулс Trollface

# 261
Сцената със скаридата беше много ББ (не ми яж рибата,кой ми изяде рибата) Satisfied

# 262

Дениз и Кристина погледнаха 1-2 пъти към тях, но те двамата явно нямаха никаква реакция. Много странно поведение на двамата, а после при подаряването на подаръците едва ли не много им липсвали. Дениз и Кристина също не изглеждаха очудени от липсата на реакция от техните избраници.

Преди да изчезнат, мъжете не е трябваше да говорят с жените, и жените с тях... може би са чакали разрешение.

# 263
Привидя ли ми се или Габа и Калоян се цвлуваха при посрещането на мъжете? Dizzy Face

# 264
Филипа чу осъдителните коментари на момичетата и се уплаши. Още пред тях взе да се оправдава.. Жалко, можеше да си отстоява правото да даде шанс и на друг.

# 265
Привидя ли ми се или Габа и Калоян се цвлуваха при посрещането на мъжете? Dizzy Face
при положение че тръгна към Наталия...и падна до Габа... доста ниски критерии трябва да имаш. Даже не беше негов избор
Какви критерии, той май и с пръчка не е докосвал Габа, само закуски и прави...
Тя го цуна снощи! Laughing Представям си какъв шок е да те засмуче тая с вендуза.

Калоян е на клипа, но Габа според мен не го казва това на него.

# 266
Филипа чу осъдителните коментари на момичетата и се уплаши. Още пред тях взе да се оправдава.. Жалко, можеше да си отстоява правото да даде шанс и на друг.

Тя започна damage control още на закуска, когато каза, че Лъчезар е във френд зоната. Аз долавям нещо манипулативно и неискрено. И не, не заради флирта с друг мъж.

# 267
Иска да се набута в сторилайн и не ѝ пука много много как ще излезе.

# 268
Много моля да не   наричате повече Филипа козметик. Недейте така с рогата напред , имайте малко уважение - та тя е КОЗМЕТОЛОГ. Правите ли разлика? Това си е почти като дерматолог.
Освен това най-първом е и биолог. Кое кара хората да си измислят биографии , професии и пр.идея нямам. Ако това ги кара да се чувстват по-добре е кожата си - живи и здрави както се казва.

Давам си сметка , че го има и това: " Не съди, за да не бъдеш съден" . Единственото куцо извинение , което ми идва наум в случая , е че след като са подписали договорите си за участие в такива формати негласно да се съгласили и да бъдат съдени.Често пъти и несправедливо.

# 269
  • Street of Dreams
Лъчо подхождал към нея "с разговори, деликатно".

Общи условия

Активация на акаунт