🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 072
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Шермин Скаридата е пълно дъно. Надявам се конфликта с Радо да се задълбочи.

Виктория - много са зле нещата при нея! Почва да ми става жал за Тихомир, как се е впила в него. Женския вариант на Тъпица. 

Оф, Фифито как излъга и каква е фалшива! Пред Тъпица и се изкара жертва, едва ли не, на тормоз от страна на Лъчезар. Много недостойно поведение!

Радо гледаше като отровен  на банкета фалшивите радости и страсти. Joy

# 241
  • София
Не знам дали Виктория е красива или грозна, но лично в моите очи, Лили е 2 пъти по-грозна и отблъскваща от нея. Като добавим и това, че е простачка (бате, бате, бате), неприятния й плътен, почти мъжки глас и отвратителната коса, става още по-зле. Обаче е намерила своя начин да привлича мъжете. Има убийствено тяло, отделно излъчва самочувствие, самоувереност, лека хладнина и държи дистанция. А това е в пъти по-печеливша стратегия за привличане на един мъж, отколкото това, което Виктория прави.

# 242
  • Варна
Не знам дали Виктория е красива или грозна, но лично в моите очи, Лили е 2 пъти по-грозна и отблъскваща от нея. Като добавим и това, че е простачка (бате, бате, бате), неприятния й плътен, почти мъжки глас и отвратителната коса, става още по-зле. Обаче е намерила своя начин да привлича мъжете. Има убийствено тяло, отделно излъчва самочувствие, самоувереност, лека хладнина и държи дистанция. А това е в пъти по-печеливша стратегия за привличане на един мъж, отколкото това, което Виктория прави.
Виктория има неприятно държание. Постоянно навряна в лицето на Тишо, увита като лоза около него. Не му дава да диша.

# 243
  • SF
Виктория е влюбена. Много искаше това да е само игра и да натрие носовете на останалите момичета, че и нея може да я харесат и да я предпочетат пред тях. И то от пръв поглед, без срещи, рязко и категорично. Но се оплете в собствените си мрежи. Повярва си и ще страда, защото Тихомир ще се усети, че може да продължи напред и без роза.
Можеше и у него нещо да трепне, ако Виктория му се струваше поне малко недостъпна.

# 244

Според мен Габи на друг го говори това, не на Калоян, и в действителност няма да е като скандал, а по- скоро смешка под формата на нравоучение.

С техните монтажи това ме карат да си мисля Joy

# 245
А колко пъти да ви се каже, че Лили не си пада по мъже? Защо я избират мъжете? Защото не е заплаха за тях и им подкрепя стратегията.

# 246
  • софия
Забелязах, че букетът на Краси за Шермин е много по-голям, а на Киара - сякаш беше сложил каквото му е останало от цветята.

Лъчо ми се очертава фаворит засега, най-нормален от всички, не прекрачи никакви граници, а от промото изглежда, че ще се защити както трябва и ще сложи Филипа на мястото й. Дано не се лъжа.

Грозно е да се обсъждат "умствени дефицити" , такива преживявания оставят емоционални белези, които само човек си знае как тежат.  По-склонна съм да вярвам, че е травмирана и затова е леко апатична към всичко. Не я оневинявам, защото всички видяхме как се присъедини към групичката на "булитата", но да си повърхностен е до характер, не интелектуален капацитет. Има значение и това, че вече се отказа от Красимир и затова групата я прие в последната седмица - Шарнир не я вижда като конкуренция. И Виктория я остави, защото висна на врата на Тихомир, с кого да си говори? Дори да не ми е любимка,

Орлин все още ми е смешен заради 10-те милиарда, но снощи ми направи добро впечатление, изглеждаше наистина щастлив, че се върна при Настя (не знам защо ми създава асоциация на рускиня, студени, фалшиви и го играят по детски). Единствено той не я подложи на разпит, тя почна да се обяснява гузно-гузно, той го прие равнодушно.
Е то пък едни обяснения!!! Тя едно изречение не може да върже, лигла!
Орлин ми е тотално антипатичен като тип - маминото синче, на  което мама му пере чорапите, тате му дава пари за море, той се изживява като бъдеща звезда.Отговорност за, нищо и никого И така до 45г примерно.
Двамата са ми като от детската градина, което е за нейните 22г е донякъде обяснимо (макар, че е донякъде и поза),
 но за неговите 30...
Вие да не помислите, че оправдавам агресията на Виктор?! Има истина в неговите твърдения за, Орлин, но тонът е страшно нападателен без причина. А и в края на краищата връзката им с Натали си е тяхна работа. Той може да има мнение, но възпитанието изисква да, си го запази, или да, го споделя с Петър примерно, за целта на клюката в предаването.

# 247
Габа сериозно ли се присмя на балната рокля на Натали, че била старомодна, докато стоеше с нейната абсурдна червена рокля - балон! По-нелепа дреха отдавна не бях виждала, но от Габа може да се очава докато е облечена с най-грозното, да се присмива на някого, сто пъти по-хубав от нея.

# 248
На банкета ми направи впечатление една сцена. Виктор и Петър идват и сядат, поседяха си поне минута-две преди да благоволят да поздравят техните момичета. Дори и не ги погледнаха през това време сякаш.

Дениз и Кристина погледнаха 1-2 пъти към тях, но те двамата явно нямаха никаква реакция. Много странно поведение на двамата, а после при подаряването на подаръците едва ли не много им липсвали. Дениз и Кристина също не изглеждаха очудени от липсата на реакция от техните избраници.

След това Габа им се провикна "Виктор, Петре, здравейте!" и Кристина и Дениз тутакси се оживиха и усмихнаха. Чак след това двамата станаха и отидоха при Кристина и Дениз

На 1:04:14 в Епизод 32 е провикването на Габа и реакцията на Дениз и Кристина. Около 1:03:28 някъде сядат Петър и Виктор.

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/68016/ergenat-lyubov-v-raya/sezon-1

Ето стоп кадър - докато ни карат да слушаме глупостите на Анна и Краси Дениз гледа към Виктор очакващо, но той си говори нещо с Петър и двамата не отразяват техните момичета. Кристина се вижда една секунда след това, но и тя гледа към Петър. Аз очаквах да ги поздравят с влизането, малко странна сценка.

# 249
Е, нямат толкова много камери, за да снимат на всички реакциите едновременно! Изчаквали са..

# 250
  • София
На банкета ми направи впечатление една сцена. Виктор и Петър идват и сядат, поседяха си поне минута-две преди да благоволят да поздравят техните момичета. Дори и не ги погледнаха през това време сякаш.

Дениз и Кристина погледнаха 1-2 пъти към тях, но те двамата явно нямаха никаква реакция. Много странно поведение на двамата, а после при подаряването на подаръците едва ли не много им липсвали. Дениз и Кристина също не изглеждаха очудени от липсата на реакция от техните избраници.

Може заради снимките да са ги накарали едните мъже да влязат първи, да заснемат влизането им и чак след това да са влезли другите.

# 251
при положение че тръгна към Наталия...и падна до Габа... доста ниски критерии трябва да имаш. Даже не беше негов избор
Какви критерии, той май и с пръчка не е докосвал Габа, само закуски и прави...
Тя го цуна снощи! Laughing Представям си какъв шок е да те засмуче тая с вендуза.

Калоян е на клипа, но Габа според мен не го казва това на него.

# 252

Според мен Габи на друг го говори това, не на Калоян, и в действителност няма да е като скандал, а по- скоро смешка под формата на нравоучение.

С техните монтажи това ме карат да си мисля Joy
Много любопитен е коментара под този пост, където един потребител твърди, че
Скрит текст:
Габа е любовница на някого от продукцията
.

# 253
Виктория щеше да направи по-добре, ако беше съчетала ринопластиката с малко работа със специалист, който да и помогне да преодолее тези патологични "влюбвания". Дори не става за някаква истинска любов, а нужда някой да я оцени за единствена и неповторима. Много вреден навик, мислех, че след Алек е помислила над този проблем, но явно не.
Филипа пък хем иска флиртове, но в същото време да излезне суха от цялата история. Всеки е свободен да търси каквото иска, но се изкара по-невинна и от Натали.

# 254
То е ясно, че Лили не си пада по мъже. Обаче колко фалшиво се прави заинтересована като дойде ред на мъжете да дават рози. Сега с Радо, преди с Доктора. Пълен фалш, бате!

Общи условия

Активация на акаунт