🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 050
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 285
Шермилинго не спря да тъпче докато говори и се обсъждат въпроси. Няма друг/а на масата да яде докато разговарят. Толкоз за великото й семейно възпитание. Така се тъпчеше и на срещата с Радо. Дали не се е продрискала с тези количества мекотели, които издумка, че чак и за общежитието си беше взела. Освен цялостният й кърпеж сега и лещи сложила. Фифито все по противна ми става.

# 286
  • Street of Dreams
Офф, някои мъже като започнат така, че "помагали" вкъщи. Значи за тях домашната работа си е работа на жената основно, а те "помагат" щото са много добрички. Ами ти не живееш ли в същата къща бе Лъчо? Не е ли и твоят дом, и твоята манжда, и твоето пране и тн.

# 287
Но пък ми хареса на Йово букетчето, много красиво, но както и в живота - затворени красивите цветя в шишарките. Така и Филипа ще се чувства там, бягай, Филипа.

По линията Красимир-Ана-Киара, вижда се, избрал е Ана, "кажи ми къде си седнал, да ти кажа какъв си", той си гради телевизионен образ човека. Така си е втълпил, че ще излезе по-положителен.

# 288
Йово и кариес ли има, мерна ми се зараждащ кариес между горните предни зъби, когато го даваха в близък план.

# 289
Може просто да харесва кубици повече от душици.

# 290
Йово и кариес ли има, мерна ми се зараждащ кариес между горните предни зъби, когато го даваха в близък план.
Еее, много сте наблюдателни. 😂

# 291
Орлинчо и Натали-то що са разделени така?

# 292
Пхахахаха топ

# 293
Еее, много сте наблюдателни. 😂
Зъбите са ми много важни в един мъж. Гнус ме е от такива типове като този.

# 294
Обеците на Кристина просто ме потрисат- като маркери на ушите на крава.🤣
Ана не е с перука, а с кичури с кератин, поставени на рядка коса.
Не ми харесва и косата  на Лили и по- точно изкуствените плитки, които са доста редки отгоре и се вижда меко казано некрасива основна коса.

Ps: О, 😱Кристина подкрепи Виктор преди Дениз- каква преданост на приятелка!!!!

# 295
Офф, някои мъже като започнат така, че "помагали" вкъщи. Значи за тях домашната работа си е работа на жената основно, а те "помагат" щото са много добрички. Ами ти не живееш ли в същата къща бе Лъчо? Не е ли и твоят дом, и твоята манжда, и твоето пране и тн.
И аз това не го разбирам. Ако жената само "помага" в бюджета - например работи на половин работен ден или се включва при нужда в бизнеса, окей, но знаем, че това рядко се случва.
Ама какво очакваме от мъже, които смятат, че жената се изхабява, а те трупат сила от секс с различни партньори. Кристина го каза много добре - мъж, който е бил с много жени, просто не подбира.

# 296
  • Варна
Междудругото виното е много вредно за емайла на зъбите. От зъболекар знам, че след като си.пил червено вино е вредно веднага да си измиеш зъбите, защото киселините от виното са размекнали емайла и се изтрива по-бързо.
(Това по повод рисунките с вино на Йовица)

# 297
Орльо как се озова до Ана, не беше ли Краси там?

# 298
Ана не знам на кой свят живее, самозабравила се и свикнала да лъже, нямам думи. Къде си отрасла, бе момиче, по гетата и в ловешката ромска общност.
Буквално всеки на тая маса е имал по-добро детство от нея

# 299
Междудругото виното е много вредно за емайла на зъбите. От зъболекар знам, че след като си.пил червено вино е вредно веднага да си измиеш зъбите, защото киселините от виното са размекнали емайла и се изтрива по-бързо.
(Това по повод рисунките с вино на Йовица)
То не е само от вино, ами от всякакви киселини, примерно кафе също.

Общи условия

Активация на акаунт