🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 971
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 465

откраднато от Фейсбуук 🤣🤣🤣

Не знам за скъпарските бижута на Шермин , но на мен ми се е случвало с колие от злато ( няма съмнение ,че е злато Grinning )малко да ми оцвети така , но не си спомням повода - дали ставаше дума за след минерален басейн/басейн/море  , пот или от нещо друго .

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 12:57 от Phillipine

# 466
Еее брутално хахахах.

Иначе мисля, че Филипа това я очаква, ало продължи връзката си с Йори - едно постоянно ходене на пръсти, оправдания, лъжи и страхове. Толкова се беше шашнала на тази вечеря, че бързаше да хване предница, преди нещо да се е случило.. И сама после в синхрон каза, че й се иска и Йори да реагира /земно/ както Лъчезар.
Значи ти знаеш изборът ти, какъв характер е и все пак се надяваш, че нещо там ще се промени. Не, няма. Ревнивци като Йори, не се променят.

# 467
Непопулярно мнение за отговора на Петър ако синът му е гей. Аз разбирам защо отговори така. От личен опит знам, че човек никога не може да предвиди как ще реагира докато не се случи дадено събитие. Може да си се клел че ще постъпиш по определен начин, но сам себе си да изненадаш. Но той не се аргументира ясно. Трябваше да заяви принципно какво мисли, че би била правилната реакция, но не може да е сигурен как би реагирал.
[/quote

Снощи гледах само малко в началото , а тази сутрин само Орлин , за Петър не знам , но да се изкажа по темата .
За дете ( независимо пола )  гей , 99% БГ родители каквото и да приказват , ще реагират зле , някои даже много зле . Няма какво да се лъжем , ние сме балканци , колкото и да се правим на разкрепостени европейци .Даже и на Орлин ( живял в ЕлЕй в артистични кръгове )  не вярвам ,че точно толкова спокойно както казва , би приел , ако детето му каже ,че е гей.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 12:54 от Phillipine

# 468
На мен ми е много смешно как на лъжите на Фифи се смеят жени с доста нисък морал като цяло и които сигурно имат много бройки, но в предаването искат да се изкарат непорочни девици едва ли не, а нея искат да я изкарат евтина.

Тъпото е, че лъже, а не, че е флиртувала. Въобще от къде е това морализиране в този формат? И публиката във ФБ плюе ли плюе, наричат я, че била лека. Все едно не знаят какъв формат гледат, много тъпо.

Тази година повече ми допадна "Диви и красиви" именно защото там поне не се видя да има намеци, че Джулия е леко момиче, защото замени Божин с Ники. И публиката слава Богу не я оплю за това като цяло из социалните медии.

Надявам се кокошките на вечерята да са се смели на лъжите й и драматизирането на Йовица, а не на това, че е флиртувала, защото те затова са там.

Смешно е точно Дениз и Габи и чекнещата се из чалготеките всяка вечер Лили да се правят на морални, а първите две и на женени с хора, които познават от няколко седмици. А ако и Криси се е смяла - видяхме я и нея колко е морална - гледала да прилапа някой известен да му е държанка и вътре сама започна да се хвали с това, на единия даже е била любовница, а той женен. Фифи не е светица, но точно тя да се смее. Натито излезе най-нормална.

# 469
Ама вие мислите ли, че тоя Йовица е като Джани див неандерталец?! Само като му гледам плачевната жална физиономия като нарежда нещо... Оня питекантроп ще потроши всичко от напъни да се покаже мъж, а тоя хленчи като мишка. Никога няма да направи нищо, само пушилка вдига, щото и на него му се иска да е голям мъжага както си представя, че те правят.

# 470
Тази снимка е от инстаграма на Филипа. Това на синята кърпа горе вляво тя ли е според вас?

# 471
Не знам дали е тя, ама ходи с Том Селик.

# 472
На мен ми направи впечатление и с каква категоричност Лъчо избра Филипа буквално от пръв поглед и че си отстоя избора докрай. Нямаше стратегически ходове и проверки и пробване на тая или оная. Според мен между тях от пръв поглед се случи нещо и бих се радвала ако след предаването са продължили като двойка. Вярно е че Филипа се изложи, но и го прощавам защото очевидно изпитваше ужас от реакциите на Йовица и се оплете, обърка...Лъчо също го разбра и затова не си оттегли интереса, а го заяви ясно и категорично. Страшно бих се изкефила ако Филипа осъзнае кой е стойностния и даде роза на Лъчо. Ама...надали. Нали и на влюбена се направи...но пък..не е казала в кого Joy

Не разбирам защо трябва да останеш с първия , който си погледнала ( или той теб )и след 2 седмици показно гукане и натискане, да не го замениш с нещо по-добро ? Значи не е срамно да стоиш с някого заради едната роза като Габа или Виктория , или почти всички останали   и т.н , а е лошо да замениш постоянно опипващия те неандерталец , с когото нямаш нищо общо, само защото  трябва да угодиш на останалите моми ( моми са колкото ланския сняг , особено някои от тях ) и да останеш с ''мъжа '' си . Ега ти лицемерието , а Филипа се оказа страхливка ,ккаво му дължи на това нахално маке ...
Що се отнася за Натали , тя няма какво да се срамува къде е танцувал ( само !)  , много момичета интелигентни , нормални  - студентки  го правят ,  това си е работа все пак . Но за нея думата е ''простодушна '' .Красива - да , не е злобна - да ,но това си и е нивото .За това онзи от 3 мата ( не им знам имената- простоватия , който е ''трейдър '' ) и направи впечатление . Но е млада , ако реши да се усъвършенства , има шанс . Не я знам каква шахматистка е , но макар и леко ограничена интелектуално , може да има добра логическа мисъл и комбинативност . Знае ли човек ? Имаме семеен приятел луд фен на хеви метъла и ...сръбската музика Stuck Out Tongue

# 473
Дениз и тя се радваше като мажеше Стефан със кал, да не се прави на голямата моралистка. И аз не виждам нищо лошо да оставиш един и да отидеш при друг когато ти харесва повече, те не са се венчали вътре. Да не говорим, че този Йовица е толкова прост и досаден и ми е като тийнейджър дето сега е открил как се целува.

# 474
  • София
Ако Фифи е спяла 2 седмици с Йовица, може би затова момичетата се настроиха така.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:09 от Yellow_girl

# 475
Да, даже след срещата с Дениз близнака беше казал, дали те двамата с Виктор ще останат заедно, зависи от мен ..защо ли?

# 476
  • София
Натали не играе шах (аз се съмнявам, че знае коня как се премества на дъската), а е там като рекламно лице, модел, някакъв мотиватор или и аз не знам какво. Но със сигурност не е шахматист.

# 477
Май май само аз няма да се прехласна по кавалера Лъчезар. Със сигурност човекът е възпитан, но дотам. Моето непопулярно мнение е че е твърде рано да си вадя изводи за характера му, след като персонаж като Филипа например едва сега се разгърна в пълния си потенциал и блясък, макар че може и още. Така или иначе хората са многопластови и крият много изненади 😏 Лъчезар ми се струва прикрит опортюнист, мазмантия и коцкар. Беше готов да налети и на Наталка, щяха да са прекрасна двойка по въртене на очи 👀🙄 Ако излезе толкова хрисим, колкото дава надежда на всемирната публика, обещавам да си призная грешката тук 😇

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:50 от Catfish

# 478
Адски неудобно ми е да слушам двамата "редпилъри" да правят планове за изцеляване от хомосексуализъм... Обаче ми е странно как никой не засегна темата, че проблемът не е дали някой е гей или не, а какво евентуално прави в предаване за хетеро двойки...

Джанката е болезнен популист, той според мен не случайно ги ръси тези клишета ала "Киро брейка''. Набира си електорат от екрана докато е в предаването и ще се бута по разни партии пак.

Красимир и него го е страх да не излезе по-малко алфа, ако няма нищо против детето му да е гей, не че толкова му дреме. Друг е въпроса колко е алфа да се оставя Шермин да го прави на дърмон и да се крие по храсти, стаи и сетове с Киара.

Лъчезар е легенда, но те козирозите са мастъри в поемане на отговорност, когато на никой друг не му стиска да го направи.

Случи се и това, което всички чакаме вече 33 епозода – Шермин най-накрая показа чуждоземния си манталитет. Доколкото знам Израел е държава, в която хомосексуализма е толериран и тя се обоснова добре по въпроса.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:16 от FelicityB

# 479
И аз да се присъединя към групата харесваща Лъчо. За мен това в е най- адекватният мъж там. Филипа беше ужасно смешна и жалка как шептеше оправданията си на ухото на Йовица. На мен са ми интересни Виктория и Тихомир. Противно на всеобщото мнение тук, аз смятам, че той наистина си я хареса. Алек също я харесваше, спомнете си с каква жестокост гонеше другите моми. Обаче, незрели мъже като Тихомир много се влияят от чуждото мнение и се страхуват да не им се подиграват. Когато чу как всички в един глас повтарят колко е грозна, той обърна плочата и почна да обяснява, че всичко е стратегия. Ми, той можеше и с Хени да се мачне, ако толкова не му харесваше Виктория, но не го направи. На мен външно от жените най-противни ми се виждат Шермин и Габи. Учудена съм, че на Шермин непрекъснато и се обяснява, че е красива. Наистина ли го мислят? Освен всичко друго, косата и е много гнусна, винаги мръсна и сплъстена. На Габа цялата долна част на лицето е подпухнала от несъразмерните джуки.

Съгласна съм за Тихомир. Аз също си мислех, че може би има нещо към нея, но се притеснява от мнението на другите. Тя обаче се вкопчи и го отблъсна. Защо не остави нещата да се случват с естествения си темп, защо трябваше да ги насилва? И да е имало нещо, не знам дали ще оцелее. Като цяло им стисках палци, но Виктория не може да преодолее кривата си природа. Да - има фалш и лицемерие сред останалите, но не е лошо от време на време да подхождаш с доверие и позитивно към хората, може да се изненадаш. Затова не става и за разказвач или изобличител - прекалено огорчена е и иска да се хареса.
По време на вечерята Тихомир гледаше странно, малко прикрито и ехидно. Дано все пак е свестен.

Общи условия

Активация на акаунт