🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 995
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 450
Е , Шермин е много по-хубава от Виктория , изключвам бюста и безумните тоалетчета.Grinning

# 451
Фифирутка съвсем естествено беше привлечена от нормален, мил мъж, с такт и интелект. Паниката и дойде от факта, че останалите непогалени гугутки  я взеха под прицел и на нея и стана ясно, че ще има огромен отзвук това. Чисто човешки се изплаши, колко много обиди и нападки следват, включително и от Тровица, ако го беше отблъснала. Можеше да е смела и да си каже как са нещата, но щеше да е темата на драмите в бардака до края на сезона, невярната, неморална Фифи. Страхът беше по-голям и стана каквото видяхме. Обективно не виждам голяма драма, такъв им е форматът и сюжетът тази година, дайте да не я низвергваме, че не е отработила правилно ситуация, която съм сигурна, че половината тук пред камера, също не бихме.

Силно впечатление ми направи на Денизчето злобата как прозира, едвам я удържа в новата си роля на смирена моралистка в анонсите, че и на живо. Много неприятно ми е за гледане как една жена обижда друга пред средата и "половинката и", без да е лично засегната или замесена по никакъв начин, просто за да я нахейти, унижи и злепостави. И е страшно, че получава удоволствие от това, щото е вероятно да не получава много друго удоволствие в живота си.

Шурмингатора е просто за фон там, нужното жужене, за да се запълни времето, вече даже забелязвам, че и у зрителите не предизвиква силни чувства, само присмех и съжаление.

Този новия Радо и абсолютен самогъзец, ненадежден партньор отвсякъде. Наивната му глупост, също не подобрява общата картинка. Другия Тишо изглежда, че е в страшен филм в главата си, драмата е гарантирана.

# 452
Непопулярно мнение за отговора на Петър ако синът му е гей. Аз разбирам защо отговори така. От личен опит знам, че човек никога не може да предвиди как ще реагира докато не се случи дадено събитие. Може да си се клел че ще постъпиш по определен начин, но сам себе си да изненадаш. Но той не се аргументира ясно. Трябваше да заяви принципно какво мисли, че би била правилната реакция, но не може да е сигурен как би реагирал.

# 453
Дениз е злобна , та дрънка.

# 454
Е , Шермин е много по-хубава от Виктория , изключвам бюста и безумните тоалетчета.Grinning
Какво значи по-хубава? Всеки възприема другите по различен начин. И това възприятие е цялостно, не само очи, нос, тънко кръстче. Шермин е гнусна и това няма как да се компенсира.

# 455
Лъчо е пич! Евала!
Йовица ще провежда разследване, ще пита жените как са видяли ситуацията. Май нещо се разсърди и каза, че такава жена не му трябва. Дано си тръгне.  Красимир ще атакува. Орлин нещо му светнаха червени лампички за Натали.  Габа беше ужасно груба..боклуци нарече подаръка на Калоян. Ми пък заслужава си го...май се очертават по-интересни събития от предните дни.
Ох, Краси е трагичен направо. Много му е слаб ангела. Зад гърба на едната да се вижда с другата.. "много труден избор, много труден избор" само повтаря Grinning Шермин като му се натисне и той поддава веднага, а в един друг епизод разправяше, че чак имал страхова невроза от нея Grinning, но като няма кой да ги види в стаята му, друга песен пее... подобно се държеше и с Емили.
Подаръка на Калоян на мен ми хареса- колие с обеци от лавандула май беше.. Не изглеждаше никак лошо, предвид че го е правил човек, който едва ли всеки ден бере цветя, а да прави бижута да не говорим. Аз бих си ги сложила за вечерта или за колкото издъжрат цветята, ако някой близък ми направи подобен жест.
Но Габи, иска да го научи да си купува вниманието на жените.... No Mouth

# 456
Гледайки снощния епизод, всички или почти всички ми се сториха много не естествени и с поведение което да ги уличи с качества и интелект. Орлин и Лъчо си останаха това което са, въпреки фактите и поведението на избраниците им.
Фифи според мен започва общуването с Лъчо неангажиращо, но после и хареса и се поувлече. Притеснена и изплашена от нападки се омота в лъжи и само повтаряше нищо не съм направила.
Шерминатора и на мен ми направи впечетление,че вмъкна и малко истини и мисъл в "Аз, аз репертоара"
Грубостта на Габа ми идва в повече, да беше си останала с остроумните забележки. Виктория се е впила като октопод около Тихомир, притискайки го за признание относно отношенията им. Жалка картинка. Явно на него с останалите свободни съвсем не му се занимава.

# 457
  • here and now
Ни Анчето, ни Викуля са ми хубави...
Няма как глупав и нахален човек да изглежда красив, за мен.
На Виктория малко ѝ прощавам, защото има някакво, макар и елементарно чувство за самоирония, за справедливост.., не е толкова егоистична и първична.
На Анка "попаденията" са част от заучените клишета, просто уцелва кога кое да каже. Имам чувстово, че има някакъв плейлист в главата си и пуска "парчето" според ситуацията. Понякога уцелва, понякога не. Много често я питат нещо, а тя просто пуска грешното парче(клише).

# 458
Видяхте ли две от кандидатките за новия сезон на Ергенът на Николов? Разкошни, естествени, нормално изглеждащи, умни, красиви млади жени! Пожелавам от сърце истински успех на това начинание. Дано е толкова добре, колкото изглежда.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 11:55 от DiaMia

# 459
Видяхте ли две от кандидатките за новия сезон на Ергенът на Николов? Разкошни, естествени, нормално изглеждащи, умни, красиви млади жени! Пожелавам от сърце истински успех на това начинание. Дано е толкова добре, колкото изглежда.
Не , покажи ги

# 460
Добавих ги в предишния пост. Едната е главен счетоводител, другата банков експерт. И двете се интересуват от Кристиян.

# 461
Виктория преиграва. Според мен тя иска да си поддържа образа от предишния сезон, но с Тихомир някак не и се получава. Имат лесна комуникация, но аз мисля, че тя я има с почти всички мъже, просто може да поддържа разговор и вместо да се възползва от това си качество, тя форсира нещата към интимност. Ми, изчакай малко, прави се на приятелка, после го атакувай. И  това, че не се гримира също и играе лоша шега. Ако другите излязат без грим, кой знае какви филикощерици ще се покажат, може би само Натали и Кристина са наистина хубави.

# 462
Днес най-много ме впечатлиха Лъчо и Орлин. Първият постъпи достойно и беше уравновесен. Орлин явно се е засегнал, но се осмели да направи това, което каза. Изглеждаше разклатен и емоционален.
Егото на Виктор бе наранено и усети подкрепа от Кристина (може би това ги е сближило?).
Шермин също имаше адекватни моменти. Краси не проявява никакво мъжество.. Киара изпъкваше, съпоставена с Шермин, но не се държи на ниво. Дениз е ехидна и много ѝ личи, че се старае да е примерна.

Не знам защо не се акцентира върху абсурдното изказване на Петър: “Ако един мъж е спал с 10 жени, го е заслужил. Ако жена е спала с 10 мъже, го е позволила”. Комплексарски глупости. Не го харесвам.
Право в десетката!

# 463
ШерминЪ пита Натали дали наистина е била стриптизьорка. Понеже не знам в Израел имат ли поговорка за такава ситуация, ще използвам българската - "крадецът вика: Дръжте крадеца".

# 464

откраднато от Фейсбуук 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт