🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 506
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Е, естествено, че церемонията я оставиха за утре.Confused

Ох, Бонбонева да не отмъкна Тихомирчо? Вики ще реве.

# 1 561
Само стари муцуни гледаме. Толкова ли няма желаещи за това предаване, че влизат бивши участнички?

# 1 562
Краси ще избере тази, която му пусне първа....

# 1 563
Ох, много е тъпо и скууучнооо.

# 1 564
  • На морето!
Те тези бяха сигурни. Въпросът е Киара или ШерминЪ.
Киара е победителка в тази ситуация. Най-голямата печалба ще е ако откаже розата на КрасимирЪ и си отиде. Дано, ама май няма толкова акъл.
Егати победата! Да спечелиш лайно...
Победа е, че не се поддаде на провокациите на ШерминЪ и манипулациите на КрасимирЪ.  Ако откаже розата ще е още по-яко.
По реакцията на Габи, явно избира Ана, или Киара отказва.

КрасимирЪ се притеснявал, че Ана отишла на среща и го изложила. Тя цял сезон се гаври с него, той притеснен, че със среща го изложила. Много жалък милият.

Това ново девойче и та влезе настроено за парти като всеки нови, идея няма в какъв скучен, трагичен Боливуд отива. Да видим след колко дни ще залинее и тя.

# 1 565
Кого да отмъкне Блажка, дано да са и написали предварително, че никой не е като за нея май.

Ако на Киара са и подшушнали да се занимава само с Красимир, можеше да е по-артистична, да се направи, че и някой друг харесва.

Петърчо пък, как не изигра един етюд, да видиме, че е актьор?

# 1 566
  • София /Абсурдистан
Бе тоя путьо Красимир какъв му е бизнеса, че всички му треперят на тоя жалкар?! Мутра ли е, власт ли има?
Има две заложни къщи, което си е мутренски бизнес.

# 1 567
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Красьо е неописуем мухльо. Голямо чудене, голямо мрънкане, голямо скубане на коси... Като някоя баба намила нонстоп в каква сложна ситуация бил изпаднал, все едно кой знае какво е станало.
Голямо избиране избира два месеца и още не е избрал, още е на кръстопът. Joy Ще кажеш, че наистина ще се жени за някоя от тях.
Шермин го била изложила, защото била отишла да си говори с друг. Не бе, Красьо, сам се излагаш от самото начало, като се оставяш една фльорца да ти скача по главата цял сезон.  Излагаш се и с това, че нямаш смелост да кажеш на Киара какво точно мислиш.
Не подозирах, че за единия секс мъж може да се унижава и да търпи безропотно такова отношение и поведение.
На никого в тоя живот не му е било така трудно, както на Красимир в тази ситуация.
"Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е." Sunglasses
Даже доста ограничената умствено Киара се светна, че този  човека никак не е читав.

# 1 568
Блага е точно за Красимир, ще му се усмихва, радва, флиртува, тя знае как, по-повърхностни диалози, но естествено, по сценарий, ще се насочи към момчето на Виктория.

# 1 569
  • В Града на липите
Аз съм доста назад и точно бях задрямала, когато чух Хени да казва, че всички били дошли да търсят истинската любов и се разсъних.
Според мен са отишли да се напиват без пари и да станат известни.
Уж щеше да става интересно, а то е по-скучно и от миналата седмица.
Джанко и Красимир повтарят едно и също. Единия че е несигурен, другия че е мъжкар.

# 1 570
Тя Киара май си тръгва... Стори ли ми се или Хени беше там при пристигането на Блага 🤔

Джани е много зле, ама и Покахонтас не е добре, че си стои с него.

Но и Орлин ми се струва особен като човек. За предишната професия на Натали реагира някак странно и я накара да се почуства притеснена. И след играта кой с кого си пасва пак беше някакъв отнесен и странен. Поне е сравнително възпитан и търпелив, не може да му се отрече... за разлика от "орела".

Блага на колко години трябва да е сега, някой сеща ли се? Струва ми се, че би била над 33-4, ако правилно си спомням в първи сезон на колко беше. Но си изглежда като момиченце - самата й аура е някаква такава.

Едит: през 1990 е родена, което я прави на 35... Но, да, определено изглежда малка

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 00:04 от Geri2000

# 1 571
Нали това е идеята на формата любов в рая! Влизат участници от предходни сезони на ергена. При нас има и нови, щото няма достатъчно излъчвани сезони, за да съберат само bachelors. 
Само стари муцуни гледаме. Толкова ли няма желаещи за това предаване, че влизат бивши участнички?

# 1 572
  • In The Middle Of Nowhere
Блага по справка от Гугъл би трябвало да е на 35 г и ако се е ориентирала към Тихомир малко големичка ще му е. Възрастово май само с Лъчо ще си отива. Тя беше интересен образ от първия сезон, сега ще видим дали и тя като Дениз ще пере имидж или пък не.

# 1 573
Един златен медал, за Киара, изтърпя мрънкането, кривите физиономии и еротично похотливите му закачки с шляпането по задника " и като си седне на дупето си да си мисли за ......" на охлюва Красьо - все едно зъб му вадят.

# 1 574
Не разбирам Киара - как пък не бих се мъдрила толкова време на рафта да ме избере и то - Красимир. Разбирала го била... Какво разбра?! То той не се разбира. Даже и спортната злоба трябва да си има лимити. Чест ѝ прави, че не падна на Аниното ниво да плюе конкурентката, но до там. Отдавна трябваше да му бие шута, а тя за розата му се притеснява. Струва ми се, че ще избере Ана, явно му е важно какво му говориш, а не какъв си. Ана колко може да му обещае, той идея си няма. 😁 Потресаващо незрял човечец.
Джани за пореден път изплиска легена, но и Орлин не се представи по най-добрия начин.
Празен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт