🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 365
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 860
Айде втори дубъл - камера работи - ШерминЪ и КрасимирЪ да влязат, следва голямото пране ъъъ любов и табели към зрителите кога да ръкопляскат.
Пп Никога не съм се съмнявала, че Шермин е избора на КраТун. Просто тя много се увлече в претенции и опити за унижаване, ако беше няколко идеи по мека и обрана, КраТун щеше да лази в краката и. Тя си му харесва. Я продукцията какъФ букет бяха спретнали почти голям за укротяване на опърничавата и омилостивяване на богинче Шерминче. Брех, звездата на сезона и голямата любов на КраТун.
Това е ясно, но нали това е идеята-има несъвместимост в характерите, влиза друг човек-с цел. Избират него- получава си розата и точка. Губи се смисъла и идеята на предаването. По тази логика всеки може да съжали за избора си и да се връщат участници. Къде ще му излезе края?

# 1 861
Това с връщането на Ана по правилата ли е? Дали е за малко или изобщо?

# 1 862
  • here and now
Това с връщането на Ана по правилата ли е? Дали е за малко или изобщо?
Дано да е за малко, че иначе месец, ще гледаме терзанията на КрасимирЪ, защо я е върнал....

# 1 863
Този сезон така или иначе няма никакви правила. Когото искат да връщат в този катун, все тая е.

# 1 864
тази стара мома /лукче бонбон/ как се гордее.че на 35 год. се е яхнала разкрачена на гърба с едно десетилетие по малък от нея.. IQzero ...Ако позволиш на някого да бъде такъв, какъвто е. И ако те оставят на теб да бъдеш такъв, какъвто си. Това е Любов! Всичко останало е мъчение....в този сезон много мъка и простотия гледам та не ми се и коментират вече....цигането пак намаза та нали и трябват пари за ремонт на външния и вид иначе как,ще замине за Дубай в този кошмарен вид ......

# 1 865
Разкази с неочакван край.

# 1 866
  • Вестерос
Изгледах тази мъка днес, ще припадна от тъпотия и драма Grinning Grinning

# 1 867
Отвратително вменяване на вина към Киара. Накрая Краси излезе жертва заради нерешителността си.. Знам, че голяма част е режисирана, но въпреки това съм с лош послевкус. Краси се трогна, че Шермин държала на него и затова не приела роза. Според мен искаше да не пада по гръб и на “шах” да отговори с “мат” и да надиграе Киара.
Сега ще я връщат като някакъв морален победител и жена, на която се молят? Тази, която казва “преценям”, която от самото начало започна да злослови срещу Киара (преди да покани Краси на среща) - какъв ѝ бил носът, гривните, че не можела да пее. Вместо да покаже, че е по-добра по достоен начин.
Много разочароващо. Също не стана ясно защо Краси не даде обяснение на Киара, преди да тръгне към залеза, за да печели отново Шермин.

За Вики: вече става грозно. Мисля, че някой трябва приятелски да ѝ обясни, че с Тихомир искат различни неща, вместо всички да сипват сол в раната. Но нормален човешки разговор едва ли би донесъл рейтинг.

П.П. Въпреки че за повечето хора глупостите на Шермин са смехотворни (пъченето със силикон, кръстчето и т.н.), това може да потисне другия не на шега. И Киара сякаш се е повлияла от тези обиди.

Жалко за Лъчо..

# 1 868
Бонбончева би могла да предизвика грандиозен разврат на събитията ако подари на Красю оцапани с червено гащи и той се влюби в нея (по известната му любовна магия с менстр. капки).

Я кажи по- подробно за тази магия, изпуснала съм.

# 1 869
Тихомир и каза на Виктория , че гледа на нея приятелски , това че тя си въобразява нещо си е нейн проблем . Ако не и беше толкова зор да получава роза нямаше да се вкара в толкова жалка ситуация.

# 1 870
Някой освен него. Тя тълкува думите му превратно и все си въобразява, че го е страх да не развие чувства.

И още нещо за Краси: той беше готов да вземе решение само при условие че нещата няма много да се променят (Лъчо ще запази Шермин). Тоест никакво решение не е взел твърдо, оставил се е друг да свърши половината работа.

# 1 871
Бонбончева би могла да предизвика грандиозен разврат на събитията ако подари на Красю оцапани с червено гащи и той се влюби в нея (по известната му любовна магия с менстр. капки).

Я кажи по- подробно за тази магия, изпуснала съм.
Това, което аз съм чела или чувала някъде е, че ако се намаже петата на мъж, докато спи с такава кръв е завинаги твой...
Внимавай какво искаш Wink

# 1 872
  • София
Какъв разврат на събитията! Grinning
Е, тук никой не позна нищо. Визирам преди епизодът. Масово се очакваше Краси да избере Шермин (аз също, даже бях убеден, защото реално между него и Киара няма абсолютно нищо) или обратното естествено.
Но точно това...
Тушев надмина себе си, хаха.

Ще започна от промото. Не вярвам да я върнат в играта, защото ще е срещу правилата.
По-скоро Краси ще излезе от формата с нея, пък то в живота е ясно, че не им се е получило. А и как да стане, като и знаем професията. Ако вдигнат сватба и тя му роди дете ще си върна думите назад. Обещавам.
НО, специално за формата това е перфектният край за тази линия. Мисля, че я изтискаха максимално.

Да, бях много изненадан от Краси и това, че даде роза на Киара. Казах си абе какво се случва по дяволите? УТФ?!
Май и Тушев се е чудил и за това после беше толкова ядосан. Според мен Краси беше сигурен, че Шермин ще остане и той ще продължи да тъче на два стана. Да, ама не. Шермин го матира с това, че не прие розата на Лъчо и каза, че други мъже за нея в Имението няма. И си тръгна. Абсолютно право в десетката! Така се прави!
И Краси полудя, хаха. Амии, не съм изненадан. Тази реакция на Краси доказа, че Киара за него е била само средство да дразни Шермин и нищо повече. Жалка история.

Киара се изложи много в епизода. Можеше да извлече плюсове от това, че беше така нападната от продуцента, но само минути по-късно изведнъж преоткрила себе си и Краси и започнала да изпитва нещо. Ахахахахаха. Как може да се излагате така бе хора? За 5 минути повече ефирно време. Бахти и дъното човек. Направоооо, закривай е положението. Киарче ти нас публиката за какви ни вземаш? Само няколко минути по-рано си призна, че не изпитваш нищо към Краси и че просто си искала да го откраднеш от Шермин ей така чисто по женски, от злоба и мъст. Без да се мисли, ама ако стане така, после какво ще правя с този мъж, когото грам не харесвам?

Относно сегмента, където Тушев обвиняваше Киара във всички грехове на света, какво да кажа. Не съм съгласен, защото се мери с двоен аршин. Тушев по тази логика трябва да подложи на кръстосан разпит почти всички останали ФЕЙК двойки вътре. А те са много. Ама рискува да остане без хора... 😀
Та да, Киара надигра Шермин, но за секунди. Нейната победа се оказа пирова и не случайно на финала на епизода каза, че се е наиграла. Тя каза шах на Шермин, но мат не успя да и каже, защото Шермин си тръгна, а Краси хукна след нея.

Това ли е романтичният филм, за който говореше Туджаров.
Какви велики Шекспирови герои направо.

Та да, Краси да напуска заедно с Шермин, това ще е чудесно просто. Няма да се налага повече да му слушам мъцането. А Краси като е с Киара заедно, двамата просто чупят скалата на тъпомера. Не знам кой може да иска да гледа такава скука в ефир.
Киара си тръгва след тях или вкарват нови момчета като за нея. Ама тя вече се дискредитира, така че най-нормалното нещо и за нея е да си тръгне и да не се излага повече.

Лили и Радо са мега фалшиви. Поредната безсмислена двойка само за повече ефирно време. Явно е голяма връзкарка Лили-Естер. Друго обяснения какво прави в това предаване нямам.

Жалко за Лъчо, но той няма място в този цирк.
Хиени даже много я бавеха. Грам няма да ми липсва злобата и.

Блага каква изненада, влезе и покани на среща точно Тишо. Не, никой не го очакваше това. Всички сме много изненадани. 😀
Вики да не се чувства предадена, защото няма за какво. Тишо дори не я харесва. Ако не го е разбрала, жалко за нея.
Да беше избрала Лъчо, ама такъв и е вкусът за мъже, пък после се тръшка. Ами който сам си го направи...

# 1 873
Красимир, взе някакво решение, което да не го злепостави...уж....и Краси искаше Киара да вземе решението ???Да не би да изкараме жертва Шермин сега,  и да опростим всички нейни булизими  - вербални агресии, както на Габи?

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:59 от a.vasileva

# 1 874
Какъв разврат на събитията! Grinning
Е, тук никой не позна нищо. Визирам преди епизодът. Масово се очакваше Краси да избере Шермин (аз също, даже бях убеден, защото реално между него и Киара няма абсолютно нищо) или обратното естествено.
Но точно това...
Тушев надмина себе си, хаха.

Ще започна от промото. Не вярвам да я върнат в играта, защото ще е срещу правилата.
По-скоро Краси ще излезе от формата с нея, пък то в живота е ясно, че не им се е получило. А и как да стане, като и знаем професията. Ако вдигнат сватба и тя му роди дете ще си върна думите назад. Обещавам.
НО, специално за формата това е перфектният край за тази линия. Мисля, че я изтискаха максимално.

Да, бях много изненадан от Краси и това, че даде роза на Киара. Казах си абе какво се случва по дяволите? УТФ?!
Май и Тушев се е чудил и за това после беше толкова ядосан. Според мен Краси беше сигурен, че Шермин ще остане и той ще продължи да тъче на два стана. Да, ама не. Шермин го матира с това, че не прие розата на Лъчо и каза, че други мъже за нея в Имението няма. И си тръгна. Абсолютно право в десетката! Така се прави!
И Краси полудя, хаха. Амии, не съм изненадан. Тази реакция на Краси доказа, че Киара за него е била само средство да дразни Шермин и нищо повече. Жалка история.

Киара се изложи много в епизода. Можеше да извлече плюсове от това, че беше така нападната от продуцента, но само минути по-късно изведнъж преоткрила себе си и Краси и започнала да изпитва нещо. Ахахахахаха. Как може да се излагате така бе хора? За 5 минути повече ефирно време. Бахти и дъното човек. Направоооо, закривай е положението. Киарче ти нас публиката за какви ни вземаш? Само няколко минути по-рано си призна, че не изпитваш нищо към Краси и че просто си искала да го откраднеш от Шермин ей така чисто по женски, от злоба и мъст. Без да се мисли, ама ако стане така, после какво ще правя с този мъж, когото грам не харесвам?

Относно сегмента, където Тушев обвиняваше Киара във всички грехове на света, какво да кажа. Не съм съгласен, защото се мери с двоен аршин. Тушев по тази логика трябва да подложи на кръстосан разпит почти всички останали ФЕЙК двойки вътре. А те са много. Ама рискува да остане без хора... 😀
Та да, Киара надигра Шермин, но за секунди. Нейната победа се оказа пирова и не случайно на финала на епизода каза, че се е наиграла. Тя каза шах на Шермин, но мат не успя да и каже, защото Шермин си тръгна, а Краси хукна след нея.

Това ли е романтичният филм, за който говореше Туджаров.
Какви велики Шекспирови герои направо.

Та да, Краси да напуска заедно с Шермин, това ще е чудесно просто. Няма да се налага повече да му слушам мъцането. А Краси като е с Киара заедно, двамата просто чупят скалата на тъпомера. Не знам кой може да иска да гледа такава скука в ефир.
Киара си тръгва след тях или вкарват нови момчета като за нея. Ама тя вече се дискредитира, така че най-нормалното нещо и за нея е да си тръгне и да не се излага повече.

Лили и Радо са мега фалшиви. Поредната безсмислена двойка само за повече ефирно време. Явно е голяма връзкарка Лили-Естер. Друго обяснения какво прави в това предаване нямам.

Жалко за Лъчо, но той няма място в този цирк.
Хиени даже много я бавеха. Грам няма да ми липсва злобата и.

Блага каква изненада, влезе и покани на среща точно Тишо. Не, никой не го очакваше това. Всички сме много изненадани. 😀
Вики да не се чувства предадена, защото няма за какво. Тишо дори не я харесва. Ако не го е разбрала, жалко за нея.
Да беше избрала Лъчо, ама такъв и е вкусът за мъже, пък после се тръшка. Ами който сам си го направи...
За мен няма никаква логика, ако наистина има влюбени двойки, какво още правят там.

Общи условия

Активация на акаунт