🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 329
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 935
Как ли се чувства сега Красю като гледа синхроните на Ана с обидите към него?

# 1 936
А как ли се чувства като гледа и синхрона на Киара с Радо Тушев, където тя признава, че не го харесва и просто си е пуснала женските номера. Сега по БТВ пуснаха пак този момент... Четирима коментатори плюс водещата... плюс Кокорчо.

# 1 937
Много ми се ще някой да покани на среща Габриела Джанкова, да му видим ревнивия, сприхав характер на този инч хай

# 1 938
Дайте да го жалим Красимир как щял да се почувства като не го харесвала Киара. Той трудно съставя изречние с повече от 3 думи, не е видяла някаква близост от него, опит поне да я защити от другата ламя, снощи хиляда глупости каза (дебела, грозна, по-евтино излизала). Има ли изобщо нещо за харесване? Той също не е припада от любов по нея.
А "Кокорчо" е адски глупав прякор за единственото що-годе нормално и свястно момче в това предаване - Лъчезар.

# 1 939
  • София /Абсурдистан
Много ми се ще някой да покани на среща Габриела Джанкова, да му видим ревнивия, сприхав характер на този инч хай
Айййй това ще искам да го видя Joy
Никой не коментира тъпите сметки на Красун, коя щяла да му излезе по-евтино. Е, получи си го.

# 1 940
А "Кокорчо" е адски глупав прякор за единственото що-годе нормално и свястно момче в това предаване - Лъчезар.
Така е, но Габи Бланко си го кръсти така.  Иначе и трите нови момчета са нормални и свестни.

# 1 941
За съжаление, подборът на жени винаги е такъв, че хора като Джани и Краси първи намират с кого да се „мачнат“, докато мъже като Лъчезар остават недооценени. Лично аз видях в него възпитано държание и спокойствие и всъщност си направи услуга, че не се обвърза с някоя от тях. Капацитетът на тези момичета просто не им позволява да оценят такъв тип мъж.
Всеки ден има жени, които се оплакват, че са недооценени, но малкото останали качествени мъже ги подминават като пътен знак.

# 1 942
Преди малко видях във fb клюка, че Виктор зарязал Дениз и сега бил с Кристина. Не знам има ли истина в това, но ако е така тези жени са просто луди. Жоро Игнатов за мен си е скрит гей и не притежава нито външност, нито характер, нито дори минимален чар. Тези жени трябва много да са я закъсали, за да се занимават с такъв мишок

# 1 943
Има нещо сбъркано в този формат с това късно влизане, по същия начин беше и в Ергена, доста момичета се притесняваха да се преориентират, че видиш ли кво ще си помислят хората за тях, то сигурно за сътрудници от БАН ги имаме щом са в такъв формат ама....Съвсем различно щяха да се развият нещата и да се сформират двойките, ако имаха равен старт

# 1 944
И аз се втрещих от линча на Киара! Къде и кога преди това показаха как тя казва, че не го понася?! Нещо изрежисираха и изплискаха легена от продукцията, за да изперат Шермин и да я върнат. Искат да изкарат Киара, защото от нея шоу няма да видят.
Гибона и Джандале ще стоят и ще се вихрят с викове, псувни, ревове, развален английско-български, 20 картона яйца и два пъпеша.
Чудя се, защо изобщо вкарват още хора?

# 1 945
Да, освен тъпо и отвратително.

# 1 946
И аз се втрещих от линча на Киара! Къде и кога преди това показаха как тя казва, че не го понася?! Нещо изрежисираха и изплискаха легена от продукцията, за да изперат Шермин и да я върнат. Искат да изкарат Киара, защото от нея шоу няма да видят.
Гибона и Джандале ще стоят и ще се вихрят с викове, псувни, ревове, развален английско-български, 20 картона яйца и два пъпеша.
Чудя се, защо изобщо вкарват още хора?

Тя се изразява много зле и се оплита лесно. Не знам дали искаше да потвърди, че изобщо не го харесва. Мисля, че е имало нещо, но не е могла да се отпусне, защото е виждала, че Краси не може да приключи окончателно с Шермин.

# 1 947
Още съм в началото, но след “да, Шермин е малко по-хубава” и всички философии за пари и чалга - дано Киара продължи да го върти, заслужава си го.

# 1 948
Преди малко видях във fb клюка, че Виктор зарязал Дениз и сега бил с Кристина. Не знам има ли истина в това, но ако е така тези жени са просто луди.
Ами тя Кристина още в днешния епизод като Бонбонова се обърна към нея (седеше между Петър и Виктор от другата страна), за да я пита дали с Петър са двойка, каза, че са тройка. Не знам искайки да защити Виктор заради Дениз или заради себе си. 😀

# 1 949
Киара е типичен представител на зодия Близнаци в ниското им проявление..оплете се сама в мислите си, накараха я да се съмнява в себе си и накрая отрече всичко. Не така, а иначе.
Красива си, Киара, но там горе нЕма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт