VIP Brother 2 - 9

• 39 856
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 885
  • СОФИЯ
аман от Венета - как може най големия интригант и лицемер в къщата да продължава и навън с простотиите - ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАБА БАЕ ! Няма спасение от тази жена  smile3511

# 886
Катето си направи лоша услуга и ако досега е имала шанс занаградата, мисля, че вече се отдалечава от нея.
Затова пък на мен лично Китаеца ми стана симпатичен - много прям и без никакво притеснение си каза каквото имаше.
НЕ МИСЛЯ тя си реагира спонтанно ...без значение това как ще изглежда
аз и симпатизирам
а за ВЕНЕТАТА каквао да кажа..жената иска Тишо да спечели Sick #Cussing out newsm78 Money,не защото и е мъж.....нееееееееееееееее

# 887
Какво се чудите за парите?! Ясно е, че всички са там за това.

# 888
Катето си направи лоша услуга и ако досега е имала шанс занаградата, мисля, че вече се отдалечава от нея.

не мисля.
предишния път така изтрещя към венета , настори си хората и какво стана, а, а?

# 889
Тия номинации ще са:"Сблъсъка на семейството"  Joy

Човекът с бързия нет - благодаря!

# 890
  • София
Венетка мнооого прозрачна....Следващите месеци мога да се хвана на бас , че в "Горещо" каквито и гости и теми да нищи, поне половината предаване пак ще е на тема "как ме прецакаха тия гадняри във Вип Брадър и какви псевдо звезди са останалите"....Много тъпо. Вече и фаворит нямам.

# 891
  • София
Ще обобщите ли номинациите накрая PraynigКОй, кого.......?!?!?

Здравко и Риста на номинации!!!

# 892
Тая Венета, можели да е толкова голям резил бе хораааааа  #Cussing out
Как може непрекъснато като няква махленска клюкарка да сипе огън и жупел по хората. Мого е тъпа, ама то вече и на физиономията и се вижда, как злобатя я е изпила.  Close
Направо ме избива на агресия  Joy

# 893
последно- кои излизат на номинации?И приклю4и ли гласуването?

# 894
  • София
Направете още една анкета в която да присъства Яница, интересно би било.
Сигурна съм ще спечели детето с 80 процента.

# 895
познах номинациите - деси и Здравко

Мъжът ми много се кефи на Китаеца и иска той да спечели Mr. Green

Май позна наполовина newsm78 или не изцяло

# 896
  • Варна
абе що никой не пита венета какво мисли за присъствието на детето в къщата, в предния ВИП тя беше твърдо против, струва ми се

# 897
Айде да излезе семейството пък да ги видим после големите звездички на финала. Да изтерясват и да се плюват.то в петък излиза последния и в понеделник -финал.

# 898
Ще обобщите ли номинациите накрая PraynigКОй, кого.......?!?!?

Здравко и Риста на номинации!!!
Мерси  bouquet
Ей сега ще стане наистина интересно в малката пристрпйка към къщата hahaha

# 899
Венетка мнооого прозрачна....Следващите месеци мога да се хвана на бас , че в "Горещо" каквито и гости и теми да нищи, поне половината предаване пак ще е на тема "как ме прецакаха тия гадняри във Вип Брадър и какви псевдо звезди са останалите"....Много тъпо. Вече и фаворит нямам.
Е що нямаш нали Винетка си отиде..?

Общи условия

Активация на акаунт