VIP Brother 2 - 9

• 39 806
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 035
Май започвам да клоня към Калин.

Мда...Маги също.

# 1 036
  • Бургас
Добре, няма ли да е много изненадващо да спечели Здравко, всичките Випове ще получат удар, като горката Евро.

С тези обикновени хора т те звездите, см'ех!
Да де те за това подскачат е да не стане сакът лък и ауцайдерите да излязат сухи от водата и да им грабнат паричките тя Катерина още в началото ги резервира."Ох как ми трябват тези 100 хил.лева''са думи на Евро ама Венета я контрира тогава и вече и беше враг номер 1

# 1 037
Катя ако не е ВИП, не знам кой!
това, че е на 50г. и девойките във форума не я знаят коя е нищо не значи.
всъщност значи - че са прости и не знаят коя е К. Евро.
езикът й е остър, но това не я прави по-малко Вип. в критическата е, но евала, не спестява нищо. Допада ми, защото мисля, като нея.

Деси за мен е такава и навън - момичето е добро, чувствително и мило.
не е конфликтно, обича да се забавлява, владее си работата. звезда е, има си фенове.
не мога да разбера защо я обвинявате в лицемерие, защото е добричка.
извратено е, някак.

Калин освен, че се хили отвратително само това е, което не му харесвам.
Умен е, учил е,  гледа да ги уравновесява.

Маги е супер - за мен тя трябва да спечели..

Китаеца ми беше симпатичен, ама много почна да философства))

Здравко, Тишо, Христина.. боклуци, няма какво да ги обсъжам.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 23:55 от Lennie

# 1 038
Голяма интригантка тая Катето бееееееее, пфуууу Close
Падна ми в очите тая вечер, честно.Не й отива на възрастта и на кариерата която е направила.И на всичкото отгоре е голяма лигла #2gunfire

# 1 039
  • Варна
според мен на христина много и порасна работата благодарение на Венета, взе се много насериозно, затова сега като падне от по.височко и повече я боли, ама хак й е

# 1 040
Вярно е, че доста се поовлече в яда си и прекали с коментарите, но за мен Катето си е ПИЧ  Mr. Green и ще ми е скучно ако излезе, щото тя разсмива всички с мохабетите си, какво ше кажете по въпроса "КАКА"  Laughing

# 1 041
Гласувах за Калин, но вкъщи си коментираме, че не е зле Христина да вземе парите.
За пет хилки ще си направи цици, коса и устни..За още пет, като начало ще си навземе дрешки...Ще го отсвирка мухъла от себе си ...И ще и дашат праха "ВИП-овете"...
Пък може и екскурзийка до столицата на Италия да си направи, поне ще знае къде се намира..

# 1 042
  • София
В момента Катето,растяга локуми,и се обяснява на Здравко.Как това дете го лишавали от сокчета разни и Христина трябвало да си ходи,как нямало място детето там,ама ето на Христина не искала да си ходи щото ревнувала Здравко от Деси.
Не защитавам никой,дори май нямам фаворит,но и аз мисля че не е добре там за никое дете.То май тяхното си е доста злоядичко,но едва ли получава и пълноценна храна и грижи-в смисъл хигиена и т.н.

# 1 043
Нямам време да ви изчета момичета. Влязох в темата само да изкажа мнението си, ме К.Евро е ненормална и след видяното тази вечер не бих се изненадала слуховете за пристрастеността и към наркотиците да се окажат верни. Много жалка тая жена...Как за няколко дни лъсва истинската същност на хората, не е истина просто...

# 1 044
всъщнос значи - че са прости и не знаят коя е К. Евро.
езикът й е остър, но това не я прави по-малко Вип. в критическата е, но евала, не спестява нищо. Допада ми, защото мисля, като нея.

не е конфликтно, обича да се забавлява, владее си работата. звезда е, има си фенове.
извратено е, някак.

Евалата - ти си първия човек дето се изкефи да го нарекът селянка проста в ефир   bouquet

# 1 045
Лени, нямам какво да добавя!

# 1 046
Айде лека(р) (с) нощ(ж) и приятни (тала)сън(м)ища!  Hug

# 1 047
  • Варна
всъщнос значи - че са прости и не знаят коя е К. Евро.

извратено е, някак.

напълно те подкрепям във всяко едно мнение в този пост  Peace

# 1 048
Аз съм фен на ВЕНЕТА - плюе по "звездите" те явно само тов азаслужават, не по почитателите си  Peace
плюе тя , утре пак ще тръгне да им бърка по гащите и да пищи престорено  Laughing

# 1 049
Може Христина да е всякаква, да не одобрявам неща,които върши, но между нея и Мравко за изгонване от къщата избирам Мравко!

Ще ми е интересна физиономията му, когато вместо Христина както той очаква, ББ каже неговото собствено име за изгонване! И който копае гроб другиму - сам ще падне в него. Или му се иска на Мравко да остане с Райков без половинките и да си спретнат ергенско парти???? Ние сега май ще сме свидетели как до края на ВБ Райков ще приказва повече, отколкото през всичките дни до сега.....

Общи условия

Активация на акаунт