VIP Brother 2 - 9

• 39 814
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 020
Само да попитам всички които обвинявате Азис, Деси и Катето в лицемерие :Вие познавате ли ги лично, знаете  ли какви хора са навън? От какво си вадите изводи, че са лицемери...от думите на Венета или... newsm78
А тези които плюят Венета познават лии я лично newsm78

# 1 021
В момента Катето обяснява на Здравко, че на детето не му е мястото в къщата. Обяснява му, че никой не го сваля.

# 1 022
Само да попитам всички които обвинявате Азис, Деси и Катето в лицемерие :Вие познавате ли ги лично, знаете  ли какви хора са навън? От какво си вадите изводи, че са лицемери...от думите на Венета или... newsm78
Без да искам да се заяждам наистина - но ти познаваш ли ги?
Ние просто изразяваме мнение, всеки има право сам да си вади изводите

Ами и аз не се заяждам, а просто питам Peace

# 1 023
Ей хайде сега тя и Христина си е направила сметката като се жени за Здравко, не се познават от вчера, знаят си и кътните зъбки, а и банковите сметки - жената си е осигурила живота както е намерила за най-добре  Crazy

# 1 024
  • Там където е семейството ми
В момента Катето,растяга локуми,и се обяснява на Здравко.Как това дете го лишавали от сокчета разни и Христина трябвало да си ходи,как нямало място детето там,ама ето на Христина не искала да си ходи щото ревнувала Здравко от Деси.

# 1 025
Много си е права Катето, ако ми се гледаха лапета, щях да превключа и да гледам бате ви Енчо. Каква работа има това дете там, не мога да проумея. Хубаво, решила да влезе сливенската перла, да я омъжат, бат бойко да я благослови, рокли букети софри...и после с детето под мишница и да си ходи. Ама не, дебил от намек не разбира и дочака да й го каже някой в очите.

# 1 026
Здравко не заслужава Христина   Sad

# 1 027
Май започвам да клоня към Калин.

# 1 028
  • Пловдив
Катето,тази вечер прекали определенно.
Това със "селянката"и току що нарече Христина "патка" ако съм на Здравко ставам,трясвам и един между веждите,хващам си жената  идетето и айде във Приморско.

Тя бе и моя фаворитка, но  само от един-два филма, сега вече простоо Mr. Greenне я понасям тази дребна интригантка, дето  ги дебне по спалните помещиния и им хортува нейните си програмки.

# 1 029
Това с детето УЖАСНО МЕ ДРАЗНИ! Много удобен довод да плюеш и номинираш....леле колко са загрижени за останалите!

# 1 030
Аз съм фен на ВЕНЕТА - плюе по "звездите" те явно само тов азаслужават, не по почитателите си  Peace

# 1 031
  • София
И на мен ми дожаля.Особено в момента като слушам как Катето я плюе и Здравко я подкрепя с две ръце. "На мен ли ми обясняваш?!" и вика.Пълен кретен мръсен и гаден.

Здравко е пълно лайно. Не харесвам Христина, но и мен ме дожаля за нея. Може би има доза истина в това, че Венета я подкова яко. Като цяло Христина изглежда тъжна, нервна и недоволна, което може би донякъде се дължи на Здравко. Ще се накефя да изгонят него, малко да го свалят на земята.

Това повтарям от две седмици. Никой не заслужава такъв кретен за мъж. Дори Шишо изглежда мъж на мяст в сравнение с него. Дръвко- жена му сигурно плаче, а той седи и я плюе с другите. И каза "Ревнива е по- добре от красива. В селото който си зе красива жена сега целото село са ги е*али , а и тя работи като вол по 12 часа в хотела". Изрод. За мен това е дъното.

# 1 032
  • Между гори и планини
Аз пък така и не разбрах, защо Десислава се раплака?
Хареса ми, че Венета каза че са имали уговорка с Азис .
Хареса ми и че Кънчев отряза Венета за предаването. Помня как като колега я молеше да не излъчва нещо в Горещо, а тя го излъчи. Може сега да й го върне  Mr. Green

# 1 033
Май започвам да клоня към Калин.

Калин е моят фаворит също, след като излезе кметицата.

# 1 034
Здравко-Мравко само се мазни на ВИПовете omm, ама навън никой няма да си спомня, че го е познавал. И тогава познайте при кого ще изприпка наш Мравко - при Христина, ама то неговото вече не се търпи...

Общи условия

Активация на акаунт