VIP Brother 2 - 9

• 39 816
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 975
Христинка, за да си излезе с достойнство трябва да напусне с детето и с гордо вдигната глава.  finger
Съгласна съм,че това ще е хитър неин ход.Да видим тактика Здравко как ще се прибори с Десислава на номинация.

# 976
  • София
Лягам си спокойна, че Венета е вън, радвам се много. Peace

# 977
  • Варна
Здравко "Като я опъна лятото на бара дванадесет часа, кой ще ме търпи друг!Че и детето гледа!" Sick

...егати и любовта...

# 978
  • Варна
здравко каза "коя друга ше седи по 12 часа на бара бе", имаше предвид Христина

# 979
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...
И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug
да, много хубав, направо нямам думи - това да съобщиш пред цяла бг, че си резервирала стая в еди кой си хотел, за да спиш с бившия си е една от хубавите и постъпки

Дано има по-малко такива "хубави" хора като Венета.....на това ако му се вика добър човек - здраве му кажи  Sick
Аз да си кажа за себе си - не смятам че е добър човек, а й симпатизирам, защото беше себе си, а не лицемернеше.  Naughty 

Много смешно ми стана като показаха кадрите с "аз никога, ама никога няма да направя така!" от страна на Маги, Катето и компания и в следващия момент .....  hahaha

# 980
197 човека са в темата към този момент......

Хареса ли ви как бе облечен тази вечер Ники Кънчев? На мен - не! И как отряза Венета... За мен по време на предаването следваше линията на Нова, но накрая - беше той си, с неприязънта си към Райкова.....

Спрете се 21 публикувани отговора....

# 981
би трябвало да уважаваш актьори като нея Peace
До днес я уважавах! Безкрайно много ме разочарова, а беше мой фаворит! Но подобно поведение не е пристойно на човек нито с нейното име, нито години, нито на личността, която претендира, че е! #Cussing out

# 982
  • Germany
Ей, яд ме е. Венета пропусна да разкаже колко бедна е била, че е нямала обувки,  и за градския транспорт...пуу, как го пропусна това тази жена...всичко друго си повтори и потрети...не и стигна времето, мда Peace

# 983
Здравко е общо взето на мнението на Катето, че на Христина не й е мястото там. Че споровете му с Христина били точно за нейното оставане. В момента Катето се обяснява на Здравко, казва че не е против самата Христина, че не я омаловажава като човек, но че като майка с дете, не й е мястото там.

# 984
  • Варна
Катето пак плюе Христина пред "съпруга" й, и той се съгласява, повръща ми се от този мъж!

# 985
За мен ДесиСлива е мнооооого далече от ВИП - поведението на истинска звезда. Показа много повече селящина от останалите, която селящина някой е решил, че се нарича шоу. А с КатРина чисто мръснишки подготвиха "голата сценка", която наля в младото семейство масло като в огън. Е на това незнам как му викате, но аз го наричам курвенски манталитет. Адски ми паднаха в очите и Деса и Катето. Елементаризъм отвсякъде!

# 986
Само на мен ли не ми е жал за Риста? newsm78
Доколкото си спомням,когато влизаше,в студиото бранеше Мравко със зъби и ности.Оправдаваше му всички постъпки,оправдавеше го за мнението му,че е ниска и трътлеста...Сама се навира между шамарите,при това години наред.За какво точно трябва да ми е жал?Тя много добре си го знае какъв е,какво е очаквала?

И на мен ми дожаля.Особено в момента като слушам как Катето я плюе и Здравко я подкрепя с две ръце. "На мен ли ми обясняваш?!" и вика.Пълен кретен мръсен и гаден.

# 987
  • София
                  Аз пък като гледам горе анкетката почвам да се чудя какво толкова му харесвате на Калин  newsm78
Не гласувах за него,но по принцип ми харесва,че е доста спокоен и балансиран.

# 988
Казаха й на Винетка за процентите. Но според нея - чалгата е непобедима!
А лъжа ли е чалгата и простотията в България наистина са непобедими за съжаление....Т
Да вярно е никога не съм харесвала Азис а сега пък още по малко и аз харесвам Венета всеки вътре си показваше талантите кой както ги рабира е Венета е такъв вид журналист и те пееха театралничеха а тя им забиваше неудобни въпроси това че те са тъпи и не могат да се измъкнат а подскачат си е техен проблем като са кухи лейки да си пеят или да мълчат

Сори мацко, но бях върл противник на чалгата, ама вече не съм - и Азо и Деси ме кефят като хора, а на Внета и симпатизирах, а сега  просто нямам думи за нея - пропита е със злоба....И кво и е умното на нея, че нещо за толкова седмици не схванах,  да клюкарства само - на тва ли му се вика умно вече  Sick
Смятай тука в клюкарника всички сме значи само интелигенция, щото само клюки ни дай  hahaha

# 989
  • София
Е голям мухльо е тоя Здравко - плюят срещу жена му, а той приглася. Абе като не ти изнася с тая жена защо пред цяла България й предлагаш брак, бе тъпако?! И се олендзил като зелка.... супер противен ми е  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт