VIP Brother 2 - 9

• 39 831
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 960
Аз пък харесвам Венетка! Тази трътла Деси ми е противна, мазна и се прави на света вода ненапита.... Катето ми падна в очите, как можа така да си изпусне нервите - "скапани селяни" били... а тя се държи като истерична алкохоличка...

# 961
Венета е истинска - няма две мнения по въпроса. Ама хубав човек...някои тук май гледат друго предаване  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 23:45 от Шушон

# 962
Сопрано, ти знаеше резултатите предварително. Кажи, пиле, каква ти е връзката със СИЯ?
Коя е Сия?Нямам извънсемейни връзки..

Само виртуални такива hahaha
СИА....

# 963
Венета поне всичко си казваше на момента а не като останалите на края
Продължавам да я харесвам,най-много заради искренноста  Crossing Arms

# 964
Аз пък харесвам Венетка! Тази трътла Деси ми е противна, мазна и се прави на света вода ненапита.... Катето ми падна в очите, как можа така да си изпусне нервите - "скапани селяни" били... а тя се държи като истерична алкохоличка...

И аз така мисля PeaceЯд ме че излезе, тя беше най-истинския човек в къщата.А Катето и на мен ми падна в очите-басии и простачката дето е...не й подхожда на годините просто #Cussing out #2gunfire

# 965
                  Аз пък като гледам горе анкетката почвам да се чудя какво толкова му харесвате на Калин  newsm78

Е как к'во? Има много точен поглед върху нещата вътре и коментарите, които прави са винаги на място.

# 966
  • Там където е семейството ми
Ако Здравко не беше номинирал жена си, можеше да е сам срещу Деси  и нямаше да има такъв шанс да остане. Добре се получи май  Mr. Green
Аз и това изтървах.Може ли пак за последно някой да ме светне,какви бяха мотивите на Здранко за да номинира жена си?И от всичко това Здравко не получили някой шут от Христинка? Mr. Green

# 967
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...
И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug
да, много хубав, направо нямам думи - това да съобщиш пред цяла бг, че си резервирала стая в еди кой си хотел, за да спиш с бившия си е една от хубавите и постъпки
Виж мила не сам тук за да споря само си казвам мнението,за мене всички други са абсолютни  интриганти и  дори Десислава която страшно харесвам ме разочарова много с тоя театър а за Катя да не говорим срам и резил #Cussing out

# 968
На мен също ми харесва Венета,по начина по който мисли и говори.Лицемерите ги мразя,а май повечето са точно такива.Нямам думи за Здравко.Христина с право може дори да се разведе.Той не заслужава нищо.А за кучката Евро,нямам думи.За мен тя е най противната в къщата.Трябва да слезе малко на земята.Тя била ВИП.Една тъпа кучка е,нищо повече.
многоооооооооооо грозно Sick
би трябвало да уважаваш актьори като нея Peace

# 969
Мисля, че тепърва има да гледаме сеир.  Rolling Eyes

# 970
  • Бургас
Казаха й на Винетка за процентите. Но според нея - чалгата е непобедима!
А лъжа ли е чалгата и простотията в България наистина са непобедими за съжаление....Т
Да вярно е ,никога не съм харесвала Азис а сега пък още по малко, и аз харесвам Венета всеки вътре си показваше талантите, кой както ги рабира ,е Венета е такъв вид журналист, те пееха театралничеха ,а тя им забиваше неудобни въпроси това че те са тъпи и не могат да се измъкнат ,а подскачат си е техен проблем като са кухи лейки да си пеят или да мълчат

# 971
Аз бих турила анкета ще отиде ли Кънчев при Венета утре?
Каквато е пудра...

# 972
  • София
Много ме е яд че не казаха на Венета процентите.И от сега и от гласуването с Азис.Чудно ми е какво щеше да коментира.
Каза ги - нещо спиш вече май  smile3524

# 973
                   Аз пък като гледам горе анкетката почвам да се чудя какво толкова му харесвате на Калин  newsm78
Поне му прави чест, че не се е забъркал в някой конфликт, при положение, че и от двата лагера се опитват да си го присламчат.

# 974
  • София
Само на мен ли НЕ ми е жал за Риста? newsm78
Доколкото си спомням,когато влизаше,в студиото бранеше Мравко със зъби и нокти.Оправдаваше му всички постъпки,оправдавеше го за мнението му,че е ниска и трътлеста...Сама се навира между шамарите,при това години наред.За какво точно трябва да ми е жал?Тя много добре си го знае какъв е,какво е очаквала?

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 23:43 от nikij1979

Общи условия

Активация на акаунт