VIP Brother 2 - 9

• 39 816
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 930
Много ме е яд че не казаха на Венета процентите.И от сега и от гласуването с Азис.Чудно ми е какво щеше да коментира.

# 931
  • на Север
стана ми много жал да Христина Sad
а Катето много ме разочарова и беше отвратително груба. И другите я номинираха Христина и то със същите аргументи, но тона и изражението на лицето на Катето, просто бяха  ooooh!

# 932
Много ме е яд че не казаха на Венета процентите.И от сега и от гласуването с Азис.Чудно ми е какво щеше да коментира.
Казаха и ги  Peace Коментара беше - Еми ето "чалгата е непобедима"
Пача, а вътре плещеше друго...

# 933
  • Варна
казаха й ги, а та каза "чалгата е непобедима"

# 934
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...
И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug

# 935
Здравко пак спаси кожата..Евала,тактик!
Той и от брака май ще се спаси скоро.  newsm78

# 936
  • София
Здравко ще види секс догодина Mr. Green
От жена си-да,но тя май е последната от която си иска по принцип.

# 937
Аз искам да излезе "МОРСКИЯ СКУНКС" как може да гласуваш против жена си Тоя ако ми беше в къщата щеше да яде бой на почивки  bash
абсолютно точно!  Naughty

# 938
  • София
Заради рейтинга Ники ще го натиснат да гостува. Нова си е Нова.

# 939

Мда...истинска гадна кучка.

# 940
  • Бургас
Не е отказал бе от къде да знае дали ще може да стане дали ще му разрешат той все пак е водещ  на шоуто.
А Евро наистина само пунтира че ще излезе наистина въпреки че е слаба актриса тука го докарва

# 941
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...

За предпочитане е пред лицемерките.

# 942
Искам да знам какво харесват жените на тоя Здравко  ooooh!
Антимъж Naughty

# 943
  • Варна

И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug
да, много хубав, направо нямам думи - това да съобщиш пред цяла бг, че си резервирала стая в еди кой си хотел, за да спиш с бившия си е една от хубавите и постъпки

# 944
Христина няма никакво достойнство - трябваше да си тръгне още след сватбата, а тя остана да се унижава заради мъжа си. А за Здравко нямам думи...  Калин много точно му каза, ама надали този приморски пуяк е осъзнал селския си манталит...
няма по отвратителна от КатРина! Просто се чудя как може една жена и то в такава възраст да е толкова злобна, такава интригантка и да ги върти всички на малкия си пръст!? като ги подкукуросва! Shocked А това с "прилошаването" си беше чист хистеричен момент!

Общи условия

Активация на акаунт