VIP Brother 2 - 9

• 39 827
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 870
Тия номинации ще са:"Сблъсъка на семейството"  Joy

# 871
Ще обобщите ли номинациите накрая PraynigКОй, кого.......?!?!?

# 872
Катето голяма злобарка. Направо огън излизаше от очите й. Тази вечер тя много ме разочарова.Нарича Христина "скапана селянка", а тя излезе по скапана и отнея, а по селяния я  надмина тотално.

# 873
Ако бях на мястото на Христина бих си тръгнала сама при първа възможност. Да си хваща детето и да си бега. Няма място там. Не само защото не е Вип, а и защото никой не я иска там. Аз не знам какъв мазохист трябва да си, за да седиш на място, където се излива помия върху теб и дори собственият ти мъж иска да излезеш.

# 874
Абе Китаеца малко тъповат ми идва  Peace

# 875
Аз тази вечер имам голям пропуск.Някой да ме светне ако може това"селянка скапана"към кого е било отправено,защо и от кого?

Към Христина.
И с това Катето Евро за пореден път ми падна адски в очите. А тя каква е, и по-добра майка ли е !!!  #Cussing out Много ме подразни, много ме ядоса. Лежи на стари лаври и си мисли, че е нещо повече от другите...  Crossing Arms

# 876
Айде на новата анкета  Laughing ,че следва и за номинациите утре  Laughing

# 877
  • Варна
Добре, тези ВИПОВЕ също ме дразнят всичките, какво да правя.
Искам Здравко да спечели, макар че първия ББ ме дразнеше.

Милите звездни хора  Mr. Green

Пък аз искам вече да пуснат детето като пълноправен участник и да гласувам за него, със запор на парите до 18-тата му годишнина, и мен другите не ме кефят хич...

# 878
  • София
Венета съвсем ми падна в очите. Имала Десислава 3 апартамента и седяла за още един. Аз пък не чух нито веднъж Десислава да се жалва, че й трябват пари. Сигурно, щото си има, ама Венета окончателно че отврати от себе си.  Crossing Arms

В болния мозък на Венета са само пари и пак пари  Money
Никой друг в къщата не спомена досега парите  Naughty

# 879
Венета сега тънко се опитва да пробута Тишо, той бил най- достойния, трябвало да спечели и бла- бла. Изтърва тя парите, сега ще се опитва да ги докопа чрез мъжа си...

# 880
 познах номинациите - деси и Здравко

Мъжът ми много се кефи на Китаеца и иска той да спечели Mr. Green

# 881
АМи - ВЕнетка да си беше изтеглила един кредит за жилище.ЩО занимава цяла България с това 4е не може да извади пари накуп.Осигуряват ги на пълна реална заплата.А и за Великден полу4иха по още една бонус Mr. GreenАма- тя май я изпусна докато беше в къщата.Не знам как ще й върви предаването, но  от заплатка смао може да си покрива вноски по един жилищен кредит. Хайде сега- няма да я мисля нея Crossing Arms.ДА не се прави на толкова  многострадална Naughty

Нали спечели и в Сделка или не?  newsm78
Не й следя изявите и това съм го пропуснала Rolling Eyes.Ами - тогава хи4 няма да я мисля Laughing.Освен ако горката не е решила да си купува  цял блок и затова да не й стигат джобните Crazy

# 882
Здравко пак спаси кожата..Евала,тактик!

# 883
  • София
Леле, това беше страшно театро
Добре де Христина казала че ще си ходи , ама не ще.
Деси също каза, че иска да си ходи, ама остана.
Та за какво се нерви Катя?
Нали тя подстрекаваше Деси да се дупи, та тъпото Хриси какво да си мисли после, че Деси е монахиня ли?
Пак не разбирам за какво обижда така Христина, не е редно в ефир да се носят от устата и такива вулгарни и грозни думи.

# 884
  • Варна
Катето голяма злобарка. Направо огън излизаше от очите й. Тази вечер тя много ме разочарова.Нарича Христина "скапана селянка", а тя излезе по скапана и отнея, а по селяния я  надмина тотално.
че христина не показа ли селския си манталитет, да не е излъгала катето

Общи условия

Активация на акаунт