VIP Brother 2 - 9

• 39 831
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 855
 newsm18 newsm18 Китаец  newsm18 newsm18, май тоя ще се окаже най-читав  Mr. Green Mr. Green

# 856
Абе Деси много тъпо се разциври Rolling Eyes
Баси лигнята.

newsm18 newsm18 Китаец  newsm18 newsm18, май тоя ще се окаже най-читав  Mr. Green Mr. Green
Психолог човек Mr. Green

# 857
  • София
Ей, тези апартамени, все едно слушам съседката, която казва "Много боклук изхвърляте, явно сте богати". Много е лошо да си богат!!! Национализация и богатите оваляни в катрат и пера!
Да,стратегията на змиета беше и продължава да се прави на много бедна.За мен така само показва колко е проста,защото един колкото и елеменатрен човек би се възползвал от своята известност и би направил пари от славата си!Затова аз не и вярвам,че е бедна.Толкова пък да не маже да си купи 1 апартамент за толкова години? newsm78 Е,това за мен е наистина глупава жена тогава!

# 858

Данов нали каза,че ще е с буква К..... А и реакцията на Катето прилича на тази на Данов....

# 859
Лелеее кво стана с тая жена бе Shocked

Катя полудя, защото мисли, че Христина несправедливо обвинява Деси в курвалък.
Стана й лошо, самонави се, яхна 'албанската метла" . Маги и Калин я успокоиха.

# 860
Китаеца ййййййййеееееееееееее!
Абе Пеньо тая вечер няма да спи Party
Дали точката на Здравко няма да е фатална  Crazy

# 861
Та кво за Здравко..
Дали отива с жена си на номинации,а?А?
И то заради неговият глас,а?

# 862
АМи - ВЕнетка да си беше изтеглила един кредит за жилище.ЩО занимава цяла България с това 4е не може да извади пари накуп.Осигуряват ги на пълна реална заплата.А и за Великден полу4иха по още една бонус Mr. GreenАма- тя май я изпусна докато беше в къщата.Не знам как ще й върви предаването, но  от заплатка смао може да си покрива вноски по един жилищен кредит. Хайде сега- няма да я мисля нея Crossing Arms.ДА не се прави на толкова  многострадална Naughty

# 863
  • Там където е семейството ми
Аз тази вечер имам голям пропуск.Някой да ме светне ако може това"селянка скапана"към кого е било отправено,защо и от кого?

# 864
  • Варна
кой остана да номинира
Аз тази вечер имам голям пропуск.Някой да ме светне ако може това"селянка скапана"към кого е било отправено,защо и от кого?
катето нарече така христина, ясно е защо

# 865
  • София

Дали точката на Здравко няма да е фатална  Crazy
Ще стане интересно! Joy

# 866
  • София
Катето си направи лоша услуга и ако досега е имала шанс занаградата, мисля, че вече се отдалечава от нея.
Затова пък на мен лично Китаеца ми стана симпатичен - много прям и без никакво притеснение си каза каквото имаше.

# 867
АМи - ВЕнетка да си беше изтеглила един кредит за жилище.ЩО занимава цяла България с това 4е не може да извади пари накуп.Осигуряват ги на пълна реална заплата.А и за Великден полу4иха по още една бонус Mr. GreenАма- тя май я изпусна докато беше в къщата.Не знам как ще й върви предаването, но  от заплатка смао може да си покрива вноски по един жилищен кредит. Хайде сега- няма да я мисля нея Crossing Arms.ДА не се прави на толкова  многострадална Naughty

Нали спечели и в Сделка или не?  newsm78

# 868
  • Бургас
Еврото яко я тресе критическата за нищо не стават тия егати интригите и те випове били от всички май Тишо и Калин се държат най достойно.
кой остана да номинира
катето нарече така христина, ясно е защо
Итака падна много ниско ама много.

# 869
Та кво за Здравко..
Дали отива с жена си на номинации,а?А?
И то заради неговият глас,а?

мда, а, а , а!!  Laughing
семейство селяни отиват на номинация.
главно селянката - на мен ми е жал за мъжа й.

Общи условия

Активация на акаунт