VIP Brother 2 - 9

• 39 853
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 840
  • София

Абе моля те, виж как я посрещнаха-- като герой Сега и с тоя достъп до телевизия... ooooh! Всяко нейно предаване ще е против Виповете Peace
[/quote]Съгласна съм! HugНо по принцип и от предишните пъти на ВБ и ББ съм забелязала,че публиката винаги аплодира много изгонените.А иначе Горещо ще бъде трибуна на нея и "мъжа ми" докато съществува предаването!

# 841
Христина нещо казала ли е,че Катя така се нерви?

# 842
Евро изтрещя! Не й отива въобще! Дано не припадне наистина

# 843
Венета съвсем ми падна в очите. Имала Десислава 3 апартамента и седяла за още един. Аз пък не чух нито веднъж Десислава да се жалва, че й трябват пари. Сигурно, щото си има, ама Венета окончателно че отврати от себе си.  Crossing Arms

# 844
  • в ябълковата градина
Мда, хвани едната, удари - другата. Злоба, братче, и 100 000.
Направо не знам кой да ги спечели, може ли никой от тях?

# 845
Лелеее кво стана с тая жена бе Shocked

# 846
Кой каза, че без Венета нямало да има интрига? Mr. Green

# 847
Венета съвсем ми падна в очите. Имала Десислава 3 апартамента и седяла за още един. Аз пък не чух нито веднъж Десислава да се жалва, че й трябват пари. Сигурно, щото си има, ама Венета окончателно че отврати от себе си.  Crossing Arms
Това означава ли, че вече няма да й рекламираш предаването  Mr. Green

# 848
  • София
Катето се нерви, защото Христина е останала, а в началото е казала, че ще си ходи след сватбата.
Дали не преиграва с това, че й е лошо.... егати театрото... Биг Брадър си постигна целта - скандал има, интересно е за зрителите.

# 849
катето си е права. само че това изпускане на нервите ще й коства много.

# 850
  • Ямбол
Кажете защо така се изнерви Катето и заради кого?

# 851

Най-смешно беше когато Венета каза, че Деси се е поблазнила от парите, защото има апартамент да изплаща ooooh!
А именно Венета се жалва, че живее под наем...Ай сиктир!

# 852
  • в ябълковата градина
Добре, тези ВИПОВЕ също ме дразнят всичките, какво да правя.
Искам Здравко да спечели, макар че първия ББ ме дразнеше.

Милите звездни хора  Mr. Green

# 853
Катето се нерви, защото Христина е останала, а в началото е казала, че ще си ходи след сватбата.
Дали не преиграва с това, че й е лошо.... егати театрото... Биг Брадър си постигна целта - скандал има, интересно е за зрителите.

Мдам, да не забравяме, че Еврото е актриса все пак.

# 854
Ще си отиде ли Здравко този път? Ще го изгонят ли най-накрая от номинация? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт