VIP Brother 2 - 9

• 39 819
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 945
Казаха й на Венетка за процентите. Но според нея - чалгата е непобедима!

# 946
                 Уф, умирам си от любопитство Здравко или Христина е следващия  Whistling

# 947
И на мен ми е жал за Христина, то с такъв съпруг си е само за съжаление момичето.
А тази вечер колко много си развалих пък мнението за Катето не е истина. Винаги съм я имала за достоен човек. Но на! За пореден път излезе на яве какви "звезди" имаме!! Sick
Не приемам да чувам от устата на мнимия ни елит определението "тъпа селянка" и то не бих казала - заслужено  Crossing Arms

# 948
Христинка, за да си излезе с достойнство трябва да напусне с детето и с гордо вдигната глава. И на излизане да покаже среден пръст на тоя глупендер Здравко  finger

# 949
  • Варна
а знае ли някой какъв е конфликтът между Ники Кънчев и Венета?
Той още от началото на срещата с нея беше доста хладен, за разлика от отношението му към Азис
И на мен много ми хареса как я отряза  Peace

# 950
  • София
Не е отказал бе от къде да знае дали ще може да стане дали ще му разрешат той все пак е водещ  на шоуто.
А Евро наистина само пунтира че ще излезе наистина въпреки че е слаба актриса тука го докарва
Ако го натиснат продуцентите ще отиде,иначе според мен си я отряза направо.Ако искаше можеше да и каже нещо от сорта-ще го обсъдим,ще поговорим и т.н.

# 951
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...
И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug
да, много хубав, направо нямам думи - това да съобщиш пред цяла бг, че си резервирала стая в еди кой си хотел, за да спиш с бившия си е една от хубавите и постъпки

Дано има по-малко такива "хубави" хора като Венета.....на това ако му се вика добър човек - здраве му кажи  Sick

# 952
Много ме е яд че не казаха на Венета процентите.И от сега и от гласуването с Азис.Чудно ми е какво щеше да коментира.
Казаха и ги  Peace Коментара беше - Еми ето "чалгата е непобедима"
Пача, а вътре плещеше друго...
абсолютно ,
нали Десислава й беше любимата певица , и я караше да й пее в предаването
нали пипа пишката на Азис ,
нали в първите дни тичаше и се отъркваше около него - '' Васе , Васе "..сега кога пък намрази чалгата ...Wink

# 953
Че лъжа ли е? Thinking
Христинка, за да си излезе с достойнство трябва да напусне с детето и с гордо вдигната глава. И на излизане да покаже среден пръст на тоя глупендер Здравко  finger
и на още някои хора!

# 954
  • София
Леле, това беше страшно театро
Добре де Христина казала че ще си ходи , ама не ще.
Деси също каза, че иска да си ходи, ама остана.
Та за какво се нерви Катя?
Нали тя подстрекаваше Деси да се дупи, та тъпото Хриси какво да си мисли после, че Деси е монахиня ли?
Пак не разбирам за какво обижда така Христина, не е редно в ефир да се носят от устата и такива вулгарни и грозни думи.

Абе то и Катето една вечер изтрещя и иска да си ходи- а после кво остана , ама иначе много и знае устата за ходенето на Христина (въобще не защитавам Ристето, но Катето тази вечер мина границите)

# 955
"Звезден" поздрав от къщата към всичките обикновенни хора - фенове - СЕЛЯНКИ ПРОСТИ -  Mr. Green кефите ли се колко много значите за любимците си  Shocked

# 956
А лъжа ли е чалгата и простотията в България наистина са непобедими за съжаление....Т

# 957
А ако Христина излезе доброволно, може ли да прецака Здравко newsm78

# 958
На мен също ми харесва Венета,по начина по който мисли и говори.Лицемерите ги мразя,а май повечето са точно такива.Нямам думи за Здравко.Христина с право може дори да се разведе.Той не заслужава нищо.А за кучката Евро,нямам думи.За мен тя е най противната в къщата.Трябва да слезе малко на земята.Тя била ВИП.Една тъпа кучка е,нищо повече.

# 959
                   Аз пък като гледам горе анкетката почвам да се чудя какво толкова му харесвате на Калин  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт