VIP Brother 2 - 9

• 39 864
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 990
 Аз продължавам да си харесвам Катето и Калин, Катето напълно я разбирам защо изтрещя така, ако бях на нейно място щях да яхна метлата и по отдавна и не толкова скромно, прав е мъжът ми като казва, че ако аз вляза в подобна среда, ще ме изкарат от нисък старт  Rolling Eyes

# 991
За мен ДесиСлива е мнооооого далече от ВИП - поведението на истинска звезда. Показа много повече селящина от останалите, която селящина някой е решил, че се нарича шоу. А с КатРина чисто мръснишки подготвиха "голата сценка", която наля в младото семейство масло като в огън. Е на това незнам как му викате, но аз го наричам курвенски манталитет. Адски ми паднаха в очите и Деса и Катето. Елементаризъм отвсякъде!

Peace

# 992
здравко, тишо и китаеца
"по-добре е да те ревнува"
' да - права си, по-добре е, защото така мене ще ме слуша.
ти знаеш ли миналото лято 12 часа на бара е седяла! това кой ще го направи"
 Joy

просто тия са такива дебили!

# 993
И аз така мисля,Венета  е хубав човек и е истинска Hug

hahaha Аха, точно така. А Хрисенцето е добричка по душа.

# 994
  • София
Само на мен ли не ми е жал за Риста? newsm78
Доколкото си спомням,когато влизаше,в студиото бранеше Мравко със зъби и ности.Оправдаваше му всички постъпки,оправдавеше го за мнението му,че е ниска и трътлеста...Сама се навира между шамарите,при това години наред.За какво точно трябва да ми е жал?Тя много добре си го знае какъв е,какво е очаквала?

Peace

# 995
Десислава и тази вечер се разплака...а се страхувах ,че ще пропусне  Rolling Eyes

# 996
би трябвало да уважаваш актьори като нея Peace
До днес я уважавах! Безкрайно много ме разочарова, а беше мой фаворит! Но подобно поведение не е пристойно на човек нито с нейното име, нито години, нито на личността, която претендира, че е! #Cussing out

E, няма как да се уважава простотията  Twisted Evil

# 997
  • София
Ама и Христина си го предизвика това... не се усети... но така е, когато човек е много влюбен изглупява... а после съжалява. Дано й дойде акъла, че ми е жал за нея.

# 998
Аз ви предлагам да си пишем искенните коментари за Венета директно в нейния сайт(незнам има ли форум). Тя нали твърди, че не била лицемерна, е и ние не сме .  smile3533

# 999
Тишо ще има незабравим рожден ден Simple Smile
                И на мен така ми се струва  Whistling... Азис не се раздели в шоуто, но Райков - като стой та гледай  ooooh!...

...почвам да се чудя какво толкова му харесвате на Калин  newsm78
Поне му прави чест, че не се е забъркал в някой конфликт, при положение, че и от двата лагера се опитват да си го присламчат.
                Абе чест - неориентирана шушумига  Crossing Arms. И моля-моля - освен Венетини кой друг се е опитал да го присламчи? Напротив - дори Тихомир и Здравко от близо седмица се усетиха, че не са в правилния лагер.

# 1 000
Христина да си излезе и да натопи смотаният Здравко Wink

# 1 001
Хайде тези дето гледат Лаив да казват какво се вихри, че ние тук сме в информационно затъмнение  Confused

# 1 002
Катето ЕВРО Е най ужасната и гротескна  жена на света,просто застаряла дърта курва с притенции за холивудска звезда,държи се по зле от пъпчива пубертетка в най тежките си години.отвратителна гледка,ако тя спечели,хората в България наистина не са нормални,а са по големи селяци и от тези които обиди тя!!! Sick #2gunfire #Cussing out

# 1 003
Катето като подскача толкова за селяни и ВИПки, чудя се дава ли си сметка те откъде идват и изобщо на какво почива това звездно самочуствие  ooooh! баси наглеците. Толкова стойностни хора има сред по-популярните личности, тази вътре за мен вече и пет пари не струват.

# 1 004
  • Там където е семейството ми
Катето,тази вечер прекали определенно.
Това със "селянката"и току що нарече Христина "патка" ако съм на Здравко ставам,трясвам и един между веждите,хващам си жената  идетето и айде във Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт