VIP Brother 2 - 9

• 39 823
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 005
Еврото не може да нарича тъпа селянка, жена, която й каза преди малко(на номинациите), че я признава като име, един вид Христина й показа уважение, а как й отвърна Катето  Naughty
Така наречените звезди са такива заради (не)обикновените хора, които им дават своята любов а ти да се обърнеш и да кажеш "тъпа селянка"...Катето определено ми падна в очите,дано да поумнее  Praynig
Относно Здравко съм без думи, номинира ЖЕНА СИ, майката на детето му #Crazy

# 1 006
Само да попитам всички които обвинявате Азис, Деси и Катето в лицемерие :Вие познавате ли ги лично, знаете  ли какви хора са навън? От какво си вадите изводи, че са лицемери...от думите на Венета или... newsm78

# 1 007
На мен също ми харесва Венета,по начина по който мисли и говори.Лицемерите ги мразя,а май повечето са точно такива.Нямам думи за Здравко.Христина с право може дори да се разведе.Той не заслужава нищо.А за кучката Евро,нямам думи.За мен тя е най противната в къщата.Трябва да слезе малко на земята.Тя била ВИП.Една тъпа кучка е,нищо повече.
многоооооооооооо грозно Sick
би трябвало да уважаваш актьори като нея Peace

Точно пък като нея да уважаваме актьори... даже не мисля, че е сред светилата сред артистите ни, а като човек да не говорим. Надута, бутаща се при настоящите "звезди", за да се докосне до напусналата я известност и слава ... Не я харесвах, особено не я харесвах като почна да се бута при Азис тактически, а сега след тази вечер и на мен ми е противна!  Sick
 Peace

# 1 008
Всъщност Зравко е добър стратег и си осигури оставането в къщата, може би целта оправдава средствата  newsm78

# 1 009
И на страницата на "Горещо" има форум

# 1 010
Катето да варви да си гледа доматите - нали преди все с това се хвалеше
А то между другото е занимание на "гражданите " нали знаете  Crossing Arms

# 1 011
  • София
а знае ли някой какъв е конфликтът между Ники Кънчев и Венета?
Той още от началото на срещата с нея беше доста хладен, за разлика от отношението му към Азис
И на мен много ми хареса как я отряза  Peace

Някъде из Клюкарника бях прочела, че при един от репортажите й от някакво светско събитие го снима с приятелката му и той я моли като колега от същата медия да не го излъчва; тя му обещава и после прави точно обратното. Или нещо от сорта беше.

anilevi, аз Катето като актриса я уважавам, ама това дето показа като човек в този сезон на ВИП-а си е меко казано просташко. И определението "тъпа кучка" си е много на място в случая. Peace

# 1 012
Аз бих турила анкета ще отиде ли Кънчев при Венета утре?
Каквато е пудра...
няма да иде , той не е чалга певец и медийните изяви не са му важни
няма да иде Венета да почне да му рови в гащите ,
а после да го плюе , ако така й скимне ...

# 1 013
И на мен ми дожаля.Особено в момента като слушам как Катето я плюе и Здравко я подкрепя с две ръце. "На мен ли ми обясняваш?!" и вика.Пълен кретен мръсен и гаден.

Здравко е пълно лайно. Не харесвам Христина, но и мен ме дожаля за нея. Може би има доза истина в това, че Венета я подкова яко. Като цяло Христина изглежда тъжна, нервна и недоволна, което може би донякъде се дължи на Здравко. Ще се накефя да изгонят него, малко да го свалят на земята.

# 1 014
Само да попитам всички които обвинявате Азис, Деси и Катето в лицемерие :Вие познавате ли ги лично, знаете  ли какви хора са навън? От какво си вадите изводи, че са лицемери...от думите на Венета или... newsm78

От думите и действията им. Мислиш ли, че и Венета я познават лично всичките, дето я обявиха за злобарка.

# 1 015
Като ги гледам Василеви - май съжалявам Христина от мига, в който въобще за първи път се е забъркала с Мравко..... Като жена я съжалявам за отношението,което получава от мъжа си. То не са коментари, поведение и какво ли не още......Означава ли,че в следващия ББ или ВБ ще сме свидетели на развода им?

# 1 016
  • в ябълковата градина
Добре, няма ли да е много изненадващо да спечели Здравко, всичките Випове ще получат удар, като горката Евро.

С тези обикновени хора т те звездите, см'ех!

# 1 017
Без да искам да се заяждам наистина - но ти познаваш ли ги?
Ние просто изразяваме мнение, всеки има право сам да си вади изводите

# 1 018
  • Варна
Само Тишо защитава Христина и има обеснение за поведението й и защо се чувства застрашена  ooooh!...

# 1 019
  • София
Тишо единствен защитава Христина. В момента Катето пак е взела думата: "на детето не му е мястото тук и Христина трябваше да излезе".

Общи условия

Активация на акаунт