VIP Brother 2 - 9

• 39 690
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Абе, евтиното си е евтино..... Отвсякъде личи- Гълъбово ли, Приморско ли , Албанско ли???? newsm78

Тъй си е. Затуй и аз към клуба на Калин юнак. Арно момче си е. И добър музикант.

# 1 276
  • София
А като е имало договорка м/у групата на Азис, може ли да са се разбрали и да делнат наградката newsm78.......а..........Нещо само те не се държат като конкуренти

# 1 277
  • София
Мислили ли сте по идеята Венета да е в начална бременност и поведението й да е на хормонална основа?

Колкото поведението на Катето е от критическата. Венета си е била  такава преди такава е и сега.

Представяш ли си Венета в критическата?

а представяш ли се Катето на младини какво надуто к..ве е било #Crazy

# 1 278
Не одобрявам държанието на Катето, но пък го разбирам. И аз да съм затворена в една къща толкова време без да мога да правя нищо, да съм принудена да търпя хора, които не харесвам и аз бих издивяла накрая.
На Христина не й е там мястото, от самото начало го казах. Ако концепцията на предаването е била да се смесват обикновени хора с ВИП-ове, да бяха направили кастинг за обикновени хора. Предаването е обявено като ВИП - т.е. е за хора, които са известни в БГ медийното пространство, които хората искат да видят вътре. И изведнъж от СИА ни трясват един Здравко, който няма какво да разкаже освен за похожденията му из селските дискотеки. Който няма какво друго да ни покаже освен да се изпърди на микрофона. И не стига това, но и жената и детето се довлякоха. О,чудо - изстрадалата Христина прощава на Гларуса и приема предложението му за женитба! Каква изненада, направо да се просълзиш от умиление...Нищо, че роклята с 500 камъни Сваровски е приготвена още преди булката да каже "да"... Та, да и аз бих се издразнила. Данов пръв се издразни и си каза защо излиза, че не иска да го правят а малоумен вътре.  А Христина да е мислила къде влиза. Толкова ли не може да се сети, че не само за хората вътре, но и за зрителите цялата й семейна драма изглежда като второкласна сапунена опера и, че хората (и вътре и вън) ще почнат да й се дразнят, защото всичко изглежда нагласено. Трябвало е да си даде сметка за евентуалните негативи, които може да понесе. Не е ли гледала 1вият сезон на ВБ, където Виолета отнесе достатъчно помия заради вкарването на щерка си вътре? Не може ли да зацепи, че не бива нон-стоп да дудне и да плюе по хората в Къщата? Защото, ако тя е случайно вътре (имаща нещастието да е залепена за приморския гларус), то останалите са вътре заради свои постижения, заради това, което правят в истинския, реалния живот.
А тя какво прави? Ходи по гайдата на един селски бек и позволява да бъде унижавана както навън, така и вътре в Къщата...
И това е съзнателен избор. Ожени се в Къщата - ок, да е жива и здрава. Но да беше излязла с детето, както беше решила. Видя, че няма да отпуснат отделен бюджет за нуждите на Яница, но пак се натиска да е вътре. Защо? Защо сама избира да бъде унижавана и плюта? Всеки с малко повече акъл би предвидил какво го чака в тази обстановка, с тези хора. Защото мястото й не е там. Не е такъв форматът просто. И е нормално по-известните от нея да се дразнят. Още повече, че в началото подходиха към нея с добро. Опитаха се да я приобщят. Но тя тичкаше подир кумата и й се връзваше на приказките - как имала супер голям шанс да спечели, как Деси си умира да бройка Здравко, как никой от Вип-овете не струвал, как тя и Здравко били най-истинските и най-достойните. И Христина се поддаде, започна да си вярва, да говори зад гърба на хора, които до вчера са подхождали с добро към нея, правели са й купона и т.н. Е, как се очаква останалите да реагират?

# 1 279
Не одобрявам държанието на Катето, но пък го разбирам. И аз да съм затворена в една къща толкова време без да мога да правя нищо, да съм принудена да търпя хора, които не харесвам и аз бих издивяла накрая.
На Христина не й е там мястото, от самото начало го казах. Ако концепцията на предаването е била да се смесват обикновени хора с ВИП-ове, да бяха направили кастинг за обикновени хора. Предаването е обявено като ВИП - т.е. е за хора, които са известни в БГ медийното пространство, които хората искат да видят вътре. И изведнъж от СИА ни трясват един Здравко, който няма какво да разкаже освен за похожденията му из селските дискотеки. Който няма какво друго да ни покаже освен да се изпърди на микрофона. И не стига това, но и жената и детето се довлякоха. О,чудо - изстрадалата Христина прощава на Гларуса и приема предложението му за женитба! Каква изненада, направо да се просълзиш от умиление...Нищо, че роклята с 500 камъни Сваровски е приготвена още преди булката да каже "да"... Та, да и аз бих се издразнила. Данов пръв се издразни и си каза защо излиза, че не иска да го правят а малоумен вътре.  А Христина да е мислила къде влиза. Толкова ли не може да се сети, че не само за хората вътре, но и за зрителите цялата й семейна драма изглежда като второкласна сапунена опера и, че хората (и вътре и вън) ще почнат да й се дразнят, защото всичко изглежда нагласено. Трябвало е да си даде сметка за евентуалните негативи, които може да понесе. Не е ли гледала 1вият сезон на ВБ, където Виолета отнесе достатъчно помия заради вкарването на щерка си вътре? Не може ли да зацепи, че не бива нон-стоп да дудне и да плюе по хората в Къщата? Защото, ако тя е случайно вътре (имаща нещастието да е залепена за приморския гларус), то останалите са вътре заради свои постижения, заради това, което правят в истинския, реалния живот.
А тя какво прави? Ходи по гайдата на един селски бек и позволява да бъде унижавана както навън, така и вътре в Къщата...
И това е съзнателен избор. Ожени се в Къщата - ок, да е жива и здрава. Но да беше излязла с детето, както беше решила. Видя, че няма да отпуснат отделен бюджет за нуждите на Яница, но пак се натиска да е вътре. Защо? Защо сама избира да бъде унижавана и плюта? Всеки с малко повече акъл би предвидил какво го чака в тази обстановка, с тези хора. Защото мястото й не е там. Не е такъв форматът просто. И е нормално по-известните от нея да се дразнят. Още повече, че в началото подходиха към нея с добро. Опитаха се да я приобщят. Но тя тичкаше подир кумата и й се връзваше на приказките - как имала супер голям шанс да спечели, как Деси си умира да бройка Здравко, как никой от Вип-овете не струвал, как тя и Здравко били най-истинските и най-достойните. И Христина се поддаде, започна да си вярва, да говори зад гърба на хора, които до вчера са подхождали с добро към нея, правели са й купона и т.н. Е, как се очаква останалите да реагират?

Много правилни, логични и добре написани разсъждения. Абсолютно съгласна.  Peace
А и форумките май забравиха как първи лепнаха етикетите на Христина, а сега са възмутени от същите епитети,казани от Катерина.
Браво на Калин, че посмя да каже какво мисли на Венета, когато най-после загря каква е  ситуацията.
Все пак аз гласувах за Деси - не мисля , че добротата и ранимостта й са поза - просто има и такива хора, колкото и странно да звучи вече. Освен това много харесвам хора, които могат искрено и диво  да се забавляват  Tada  newsm19 и мразя такива като Венета, които провинциално седят и ги обсъждат  smile3515.

# 1 280
  • Шотландия
На Христина не й е там мястото, от самото начало го казах. Ако концепцията на предаването е била да се смесват обикновени хора с ВИП-ове, да бяха направили кастинг за обикновени хора. Предаването е обявено като ВИП - т.е. е за хора, които са известни в БГ медийното пространство, които хората искат да видят вътре. И изведнъж от СИА ни трясват един Здравко, който няма какво да разкаже освен за похожденията му из селските дискотеки. Който няма какво друго да ни покаже освен да се изпърди на микрофона. И не стига това, но и жената и детето се довлякоха. О,чудо - изстрадалата Христина прощава на Гларуса и приема предложението му за женитба! Каква изненада, направо да се просълзиш от умиление...Нищо, че роклята с 500 камъни Сваровски е приготвена още преди булката да каже "да"... Та, да и аз бих се издразнила. Данов пръв се издразни и си каза защо излиза, че не иска да го правят а малоумен вътре.  А Христина да е мислила къде влиза. Толкова ли не може да се сети, че не само за хората вътре, но и за зрителите цялата й семейна драма изглежда като второкласна сапунена опера и, че хората (и вътре и вън) ще почнат да й се дразнят, защото всичко изглежда нагласено. Трябвало е да си даде сметка за евентуалните негативи, които може да понесе. Не е ли гледала 1вият сезон на ВБ, където Виолета отнесе достатъчно помия заради вкарването на щерка си вътре? Не може ли да зацепи, че не бива нон-стоп да дудне и да плюе по хората в Къщата? Защото, ако тя е случайно вътре (имаща нещастието да е залепена за приморския гларус), то останалите са вътре заради свои постижения, заради това, което правят в истинския, реалния живот.
И тази идея - да пуснат в къщата не-ВИП персони, не е на българското издание... Не съм наясно дали някой дирижира нещата в европейски мащаб, но в последния ВБ във Великобритания вкараха допълнително една бивша участничка в ББ, която е излязла 4-та преди няколко години, но за сметка на това е спечелила 9 милиона лири след участието си, от продажби на нейн парфюм и касети с гимнастика за отслабване. Тя влезе с гаджето си и с майка си - при световноизвестни съквартиранти като Джърмейн Джексън и Лио Сейър. Джърмейн се оплака веднъж, че не разбирал 30 до 50 процента от това, което те говорят, защото те говореха на жаргон, който не беше познат не само на американците, а и на някои от  британците - представи си каква е разликата в начина на живот, мислене и т.н. 

Така че - нищо ново под слънцето. Стана страхотен скандал, включително и международен, в резултат на това нейно участие, защото тя извихри един скандал (срещу индийска актриса от Боливуд), който беше обявен за расистки, а тук на думата расизъм скачат като бик на червено. Изхвърлиха я моментално, низвергната е от медиите и общественото мнение и т.н. С една дума - вкарването й беше много успешно. Ноооо... никой не си позволи да каже за нея и семейството й, че са прости селяни или нещо такова. Въпреки че първата мисия, в която ги вкараха, беше нейното семейство и още 3-ма да бъдат господарите, а останалите - слугите, в буквалния смисъл, и това продължи няколко дена. Доста трудно за понасяне... ЛИо Сейър например изпуши, но протестът му беше съвсем друг - първо отказа да говори. Беше главният иконом и просто мълчеше като пукал, разбираше се със всички с езика на знаците.  А когато на него пък не му издържаха нервите и изговори куп щуротии, просто си излезе и на интервюто веднага каза - това не бях аз, усетих го и затова излязох.

Та форматът си е точно такъв. Предполагам че и в българския вариант се разчита и на този сблъсък между известните личности и простолюдието. За мен Христина се справя с него по-добре, отколкото Катето. Казвам го със съжаление, защото от хора като Катето очаквам повече, но... Всъщност не смятам, че Христина трябва да се държи по някакъв особен начин,  защото не била ВИП. Напротив, смятам, че те имат по-голяма отговорност пред тези, които са ги направили известни - публиката им и не трябва да забравят, че са всъщност са обикновени хора преди всичко. И ако постиженията им не са направили душите им щедри... значи не са постигнали толкова много.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 04:19 от Millla

# 1 281
тРЯБВА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТАЗИ ВЕНЕТА Е НЯКВА МИЖАТУРКА. ТЯ ДА КАЗА НЕЩО СВЯСНО В ЛАЙФА САМО ЧЕ ЧАЛГАТА Е МНОГО СИЛНА.ДРЪН ДРЪН. АМА И НИКИ КЪНЧЕВ КАК Я ОТЦЕПИ НА КРАЯ, ТА ТЯ СИ МИСЛИ,ЧЕ Е ВЕЛИКА.ВИЖ ДЕСИТО ЗНАЕ КАК ДА ПРАВИ ШОУ.ЕВАЛА МАКАР, ЧЕ НА МОМЕНТИ ПРОСТЕЕ.А КАЛИНЧО БЛАГА ДОШИЦА-МОЖЕ И ТОЙ ДА ОСТАНЕ НАКРАЯ.

# 1 282
Според новините тази сутрин по Нова ТV Катето е нарекла Христина: "Ревнива глупава патка", а не "Тъпа селянка".
Кое е вярно - вече и аз не знам.
Довечера ще видим!

# 1 283
И по двата начина я нарече, но Христина наистина е глупава, ревнива и е патка...

# 1 284
ДобрУ УтрУ, ВИП мами!  food010   food010 Денят се очертава слънчев.....

Събудиха Обикновените с песен на баба Тина...Ее, най-накрая и аз да видя едно събуждане, и хорицата вътре без грим.....

# 1 285
Аййййде на Венета по Нова!

# 1 286
  • Варна
добро утро, мамите, които са си вкъщи и гледат нова да разказват кви ги говори венета и кой пак й е виновен, а ние ще работим и за тях  Wink

# 1 287
  • Габрово
Дабро утро!
Казва, че Катето си е признала за извънбрачната връзка и даже обмисляла да се разведе.

# 1 288
  • Стара Загора
Венетка искала Тишо да спечели, той бил най-, най...

# 1 289
На нас тъпите зрители ще ни трябва време да разберем какво се е случило вътре.
Тя е убедена ,че хората ще си променят мнението за нея.

Общи условия

Активация на акаунт