VIP Brother 2 - 9

• 39 668
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Габрово
Ми точно си говори - Защо тези въпроси не са й ги задали директно, а са ги обсъждали зад гърба й и за пред зрителите?

# 1 306
Айдееее сега пък класната, Венета пак циври. Много се вълнувала, от години не й се случвало. От 15год не си ходила в Попово, цялата рода е в София.

# 1 307
Хем не и пукало за мнението на хората, хем била болна на тема рейтинг, как става тоя номер newsm78

# 1 308
  • Tам през Атлантическия океан
Ми точно си говори - Защо тези въпроси не са й ги задали директно, а са ги обсъждали зад гърба й и за пред зрителите?
защото ако ги зададе  тя ще ги изяде с контра въпроси ... тя така действа   Twisted Evil

# 1 309
Оф мн е тъпа тая, ред сълзи ,ред сополи

# 1 310
колко трогателно  Whistling

# 1 311
Театър.

# 1 312
  • Стара Загора
Дразни ме, че постоянно ни набива как нейното семейство е най-успешно. Аре стига бе, само тя има семейство и мъж.

# 1 313
вота и се покачи обаче  newsm78 хЪм

# 1 314
А и не мисля, че беше редно да препредава разговора, който са имали с Катето в неделя / ако въобще го е имало /. Доста неморално за моралната Венета.

И пита за процентите от тази сутрин сега, много са й важни.

# 1 315
Според новините тази сутрин по Нова ТV Катето е нарекла Христина: "Ревнива глупава патка", а не "Тъпа селянка".
Кое е вярно - вече и аз не знам.
Довечера ще видим!
Каза "селянка тъпа". Сега го гледах.

# 1 316
  • Габрово
А и не мисля, че беше редно да препредава разговора, който са имали с Катето в неделя / ако въобще го е имало /. Доста неморално за моралната Венета.

Е, как - от този разговор зависи всичко - ако Катето не беше реагирала така, нямаше да настрои всички вън и вътре против Венета.

# 1 317
Сега да видим Коритаров как ще се държи, стори ми се, че не я харесва хич онзи ден с Азис  Mr. Green

# 1 318
Венета по Нова си оправи рейтинга на предаването и то успешно за сега   Shocked сега ще я изкарат Божа кравичка  Crazy

# 1 319

Е, как - от този разговор зависи всичко - ако Катето не беше реагирала така, нямаше да настрои всички вън и вътре против Венета.
Кой е настойвал някой п/в тая бе...няма нужда просто..... толкова много си личи че е злобен човек, аурата и е супер отрицателна  Sick Гладам я и ме дразни всичко в нея, супер неискрена...........тия сълзи как капят само от едното око, как става тоя номер???  Sick

Само вот и в главата....

Общи условия

Активация на акаунт