Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 20 982
  • 1 138
  •   4
Отговори
# 1 065
  • France
Но е длъжен да участва пропорционално. Което не прави

# 1 066
Може да са се преместили от Стара Загора във Велико Търново, например, който е наполовина по население. Ама ако питате мен много по-красив и привлекателен град.
Авторът каза, че градът е по-малък и не познава никого. Това не означава, че е тотално замрял град. Тук вече играят субективните усещания, авторът си дърпа към приятелите и роднините.

# 1 067
А героят на темата хич не е насилник!
Той е жертва!
Забранява й да харчи парите си както пожелае, дава й наклон, прави се на "алфа" (ама не е) и после изненадващо изял шамарите!
Горката жертва!

# 1 068
  • France
... авторът си дърпа към приятелите и роднините.
Да, вместо да се радва на сексуалната си жена Rolling Eyes

# 1 069
... авторът си дърпа към приятелите и роднините.
Да, вместо да се радва на сексуалната си жена Rolling Eyes

Коли нямат ли? Обществен транспорт няма ли?
Егати драмата да хванеш автобуса през уикенда и да идеш при приятелите си.

# 1 070
Как решихме, че той дава 1500? Той каза , че взема 5 цифрена заплата и той плаща почивките им. Надали се скъпи за храна. Няма нужда да му казваме как да се чувства и кой град е по-красив, това не е достатъчно, за да живееш някъде. С мм си търсим къща на село, като дори родителите ни не знаят, че търсим, обикаляме дадено село и ако единият не го усеща , другият не настоява за даденото място...

# 1 071
Едва ли е Велико Търново, това е страхотен град и много туристически. Някое малко и замряло градче е.

Всъщност с 2200 лева чисто, младо семейство без деца може да си живее доста добре в миниатюрния град. Колко да са им режийните, че и храната. Пет шест екскурзии за сметка пак на автора за годината ми звучат също добре.

Проблемът е, че нямат ежедневно разбирателство и уважение и че тя непрекъснато за всичко се съветва с майка си. Не се прави така, ако ще се жениш, правиш място на мъжа в живота си и то равностойно, а вашите остават в периферията, като резервна мрежа. Не си оставаш всичко да обсъждаш с мама, а на мъжа/жена си само да свеждаш директивите. Просто не става, не върви.

# 1 072
На Северозападна история ми прилича, не знам защо.
Нещо Видин, Лом, Монтана, Враца... В  краен случай - Плевен и Червен Бряг.

# 1 073
  • София
Да припомним, че авторът няма проблем да плаща, има проблем пари от "бюджета" да отиват за имот на жената. Чувства се използван, защото авторката придобива нещо, в което той няма дял при евентуална раздяла, и я наказва, като отказва да плаща дреболии като билета за кино. Няма проблем обаче, ако жената няма нищо свое, а вместо това харчи за парцалки. А авторката все пак осигурява безплатно жилище, което пести на автора повече от нейната вноска, развива се кариерно и вероятно върти домакинството. Далеч е от това да не допринася. Та какво иска авторът?

За много от другите неща съм съгласна, че не са ок от нейна страна, но ето тук той показва едно много грозно лице.

# 1 074
  • Пловдив
Да припомним, че авторът няма проблем да плаща, има проблем пари от "бюджета" да отиват за имот на жената. Чувства се използван, защото авторката придобива нещо, в което той няма дял при евентуална раздяла, и я наказва, като отказва да плаща дреболии като билета за кино. Няма проблем, ако жената няма нищо свое, а вместо това харчи за парцалки. А авторката все пак осигурява безплатно жилище, което пести на автора повече от нейната вноска, развива се кариерно и вероятно върти домакинството. Далеч е от това да не допринася. Та какво иска авторът?

За много от другите неща съм съгласна, че не са ок от нейна страна, но ето тук той показва едно много грозно лице.

Май ако го целуваше повече, отколкото тормозеше , бунака си беше готов да плаща ......ама и това не може мацето.

# 1 075
Не е казано, че "момата" ще остане в малкия град, след като приключи със стажа. В дълбоката провинция не се намира толкова добре платена работа за високо образованите специалисти, колкото в по-големите градове.
Затова не мисля, че тя непременно коварно е планирала да остане с родителите си, след като те се пенсионират и натирят жениха обратно в град 1. Като имам предвид, че той видимо изглежда спокоен и разсъдлив, напълно допускам тя да е разчитала да имат дълга връзка, "докато смъртта ги раздели", но не в смисъл - докато тя му свети маслото.

Чудя се на нейната неуравновесеност. Доста неща научихме за тъщата, не си спомням да е пишело за шамари и заплахи с убийства от нейна страна. Дъщеря й, колкото и да е умна и потенциално преуспяваща в бъдеще, не е цвете за мирисане, ама изобщо.

# 1 076
Uncommon, аз не вярвам тя да е неуравновесена.
Просто в един момент й е прикипяло от поривите на мъжът й да контролира парите й и да се прави на мъж.
Ако беше отвърнал на шамара (ако въобще го е ударила) най-вероятно щеше да последва много грозен развод, от който автора нямаше да излезе като победител.

Само да вметна, че грам не вярвам и на това, че са се разделили.
Нали е много оправен? Защо живее при нея без наем? Нещо нещата не се връзват.

# 1 077
  • France
Аз съм много спокоен темперамент. Обратното на Янтра. Simple Smile и пак един бивш беше успял да ме изнерви. Аз съм се преместила вече в друго жилище и в друг град, рано сутрин е и отивам към гарата за да ходя на работа, а той ми звъни да ми говори как и къде ще сме карали Нова година. Rolling Eyes И аз му се разкрещях, щото егати лепката. Предполагам, че и жена му вече не може да го трае. А като не понасяш един човек, търпението ти се изпарява за отрицателно време.

ПП за сумите ТОЙ ги написа

# 1 078
Познавам няколко жени, които са си най-добри приятелки с мама, всичко се решава с мама, мъжете нямат право на мнение по възпитанието и отглеждането на собствените си деца, празнуване на празници, купуване на уреди, къде да ходят на почивка. Ами ужасно изглежда и на мъжете не им е весело. Не оправдавам жена му в никакъв случай. Очевидно тя дава пълен отчет на мама, с такива хора трудно се създава отделна семейна единица.

Въпросът е, че авторът е скръндза и сметкаджия. И не го разбирам това разпределение на бюджет, как си делите бюджета като единият взима 6 пъти повече и живеете в неговия дом, който изплаща? Какъв принос, какви пет лева? Много добре го написа някой по-назад, че уж са семейство пък авторът иска всеки да се разполага според бюджета си. Двама съпрузи с различни стандарти… Rolling Eyes

# 1 079
Да припомним, че авторът няма проблем да плаща, има проблем пари от "бюджета" да отиват за имот на жената. Чувства се използван, защото авторката придобива нещо, в което той няма дял при евентуална раздяла, и я наказва, като отказва да плаща дреболии като билета за кино. Няма проблем обаче, ако жената няма нищо свое, а вместо това харчи за парцалки. А авторката все пак осигурява безплатно жилище, което пести на автора повече от нейната вноска, развива се кариерно и вероятно върти домакинството. Далеч е от това да не допринася. Та какво иска авторът?

Според мен той има проблем , защото се чувства използван, не защото няма да има дял в имота й (за какво му е имот в малък град, който той не харесва). Проблемът му е начинът, по който се случва, а именно неговите чувства и мнение нямат значение за тази жена.
Иначе съм съгласна, че звучи странно това, че не е живот със 700 лв и изобщо, че се коментира киното. Но според мен, ако не ставаше дума за този град той щеше да подкрепи жената за имота.

Сериозно ли е написал, че дава 1500 лв, при все, че заплатата му била 5 цифрена?

Общи условия

Активация на акаунт