Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 20 700
  • 1 125
  •   3
Отговори
# 1 110
  • France
Защо да лъжат? Има хиляди причини да се купува апартамент за нечии старини : да е ново строителство, с асансьор, да има други наследници, да е на по-добро място. Не разбирам защо е това голямо желание да се изкара едната половина от черна по-черна?

Ако момичето беше златотърсачка, никога нямаше да се съгласи да плаща математически повече. Но сигурно е мислила, че ЛГ е добра партия - смотан със жените, съответно верен и с голяма заплата, съответно перспективен. Само че не се е досегила, че не заплатата определя стандарта Simple Smile често срещана грешка

# 1 111
Да бе - те младите и имотни жени примират за стиснат мъж преминал средна възраст.
Хайде стига сте го възхвалявали тоя скъперник.

Никой не го възхвалява, анализираме по казус.

А той все пак е успешен- работи за доста пари като за онлайн, и жилище си има, така че не е за хулене на фона на други мъже.

# 1 112
  • Пловдив
Да бе - те младите и имотни жени примират за стиснат мъж преминал средна възраст.

Тея жени ги даваме на германците , те да си се оправят с тях Wink , останалите се задоволяваме със шкартото

# 1 113
Авторът така и не разказа за сватбата, щеше да е интересно.

# 1 114
  • France
О, моля те. Нека до оставим сценариста да почива. Че току виж са се сдобрили и направили едно бебчИ Joy

# 1 115

Тея жени ги даваме на германците , те да си се оправят с тях Wink , останалите се задоволяваме със шкартото

От цялото си сърце пожелавам на жената на автора един германец, вместо стиснат и мрънкащ балканец.

# 1 116
Само че не се е досегила, че не заплатата определя стандарта Simple Smile често срещана грешка
Уф, да.
Има жени, които си живеят много по-добре с мъже с много по-ниски доходи.
tays, с тоя му начин на мислене имотът му и доходите му играят роля за евентуалната бъдеща жена толкова, колкото за мен или съседката.

# 1 117
Само че не се е досегила, че не заплатата определя стандарта Simple Smile често срещана грешка
Уф, да.
Има жени, които си живеят много по-добре с мъже с много по-ниски доходи.
tays, с тоя му начин на мислене имотът му и доходите му играят роля за евентуалната бъдеща жена толкова, колкото за мен или съседката.
За теб, за мен, за съседката - може. Но ето, че дори се е оженил за момиче с потенциал. Че дори и я напусна.
Все ще се намери някоя жена и за него. Има пасивни жени, дето с удоволствие ще се оставят той да ги води.
Не всички са кариерно ориентирани и амбициозни. Ще се завърти някоя шетаща и усмихната около него, ще се съгласи тя да внася една шеста доход, другото за дрехи, нокти, обувки, чанти и макиаж, и ще му извади с памук душичката срещу една мусака.Blush

# 1 118
  • France
Нека да напомня, че тя му поиска развод, а той ù постави ултиматум Simple Smile
Обикновено традиционно настроените жени са достатъчни хитри да се осланят на стабилни мъже. Което той не е Simple Smile

# 1 119
Нека да напомня, че тя му поиска развод, а той ù постави ултиматум Simple Smile
Обикновено традиционно настроените жени са достатъчни хитри да се осланят на стабилни мъже. Което той не е Simple Smile

Именно! Hands Point Up

# 1 120
Tays, аз толкова пасивни жени вече не познавам. Парадоксът е, че тези шетащите искат да разполагат с целия доход на мъжа, те не шетат за жълти стотинки и да си делят тока. Повечето като родят не се връщат на работа. Не знам доколко авторът ще е щастлив от това и няма да го натяква всеки Божи ден. Или пък ако го натяква, но на жената не й пука или няма избор, това не го прави перфектна партия. А че за всеки влак си има пътници иначе съм съгласна. Аз не чертая черно бъдеще на никого. Просто с момичетата с потенциал ще има проблем с този начин на мислене.

# 1 121
Авторът така и не разказа за сватбата, щеше да е интересно.

Той колко неща не разказа...и то при положение, че постовете му са такива романи. Нито стана ясно колко дълго са живели заедно преди сватбата, нито колко дълго изобщо са се познавали преди да решат да се женят. Не стана ясно и кога за първи път са се появили притеснителни сигнали, дали е имало период, в който нещата са били горе-долу нормални между тях. Разказът направо започна от "уважавана професия", "град 1 и град 2" и "планирах да направя вратичката след три месеца, а тя все да ми напомня на всеки 6-ти месец и накрая извика чичо си". Толкова избирателно разказа всичко, че накрая имам чувството, че просто прескочи частите, в които се е издънил и съвсем е изгубил кредит доверие пред тях.

# 1 122
И на мен ми се струва, че крие нещо съществено, не е нормално уж се обичат, толкова скоро след сватбата да стигнат до такива отношения.
Авторе, какво става, къде си в момента, ще се развеждаш ли?

# 1 123
  • София
Този не умее да води! В това съм съвсем сигурна.

# 1 124
И на мен ми се струва, че крие нещо съществено, не е нормално уж се обичат, толкова скоро след сватбата да стигнат до такива отношения.
Авторе, какво става, къде си в момента, ще се развеждаш ли?

И аз мисля, че авторът пропуска някакви важни неща от историята.

Общи условия

Активация на акаунт