МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 318
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Ей, аз пък съвсем забравих, че бях обещала снимки от морето такова, каквото се вижда от наше село. Първата е от миналата година, но другите са от сега. Снимките не са много, но дано ви харесат. Дидуш, на теб специални извинения за забавянето! Ето го

А сега да ви покажа как компенсирахме това, че не можахме да дойдем в София. В същия ден при нас се случи това:  Сашко с тати
и   Бубито с мама ние сме на предната - синята количка
а Борко можете да го видите в две фази  фаза 1   и  фаза 2

Това е от мен. Дано се е получило, че за първи път се пробвам според наставленията на Мама Цоци. Между другото като съм била малка нашите са ми викали Цоци.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 16:32 от hella

# 121
За брашното знам че се препича или на фурна или в тиган,докато не стане кафяво,не много обаче.
Аз правех така:Оставях да заври плодовото пюре и в него добавям от препеченото брашното размито с вода,както се прави нишесте или с нишесте.Незнам дали за нещо такова питаш,Дивна самке?

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 15:32 от natalia_viktorovna

# 122
  • София
Хела,чудесни сте!А фаза 1 и 2 е направоооооооооо да го изядеш  Joy

Оливети,голяма хубавица таз Вики.Да не я изпуснеш някъде извън форума.Тук да си я сватосаш ! Joy

Габи, много е красиво при вас.

# 123
Хела, след 6-тия месец се появява дъвкателния инстинкт... Сигурно си чела, де, ама аз да си кажа Grinning. Чудесно е че още имаш кърма, но си мисля че - да време е да го захраниш, пък и освен едноцяло хранене нали имате още поне 3 на ден...Нищо не пречи да приготвяш пюретата с кърма, вместо мляко. Така си мисля аз , де!
Пролетната Фея, това сега е "модата" на захранване, но не това е причината - просто звучи разумно (според мен). А, не си избирам от купените, защото искам аз да приготвям храната на моето гардже. Първо ми доставя удоволствие, второ ще знам какво има вътре. Честно казано, не вярвам на тези "екологични" пюрета. Ябълките от вилата - потъмняват минута след нарязването, тези как запазват свежия си цвят "без консерванти" - за мен е загадка!
Цвърче, да - нещо като каша. Четох там ще пробвам - мерси! И аз мисля - кафяв, обаче откъде намираш чист, щото винаги има много люспи, пък на това стомахче...
Наталия, нещо такова но не с брашно, т.е. - не с пшеничено брашно...

# 124
Самке, сетих се- има  царевицен грис, не нишесте в билата натурално, то е без глутен
С това правех и аз.

# 125
Ох,тези съдове край нямат...имам чувството,че извират от някъде... 1dishes Да почина малко,че ще трябва да довърша яденето...
 HugДидка,ще се видим като си дойда в Българиа...но май няма да е това лято...но следващото-Живот и здраве ще мина през Търново,Горна оряховица...на път за Русе,после идва ред на Варна...там е сестричката ми.Тя работи в Дарик Радио.И други градове искам да посетя...София и малко по-надолу.Планове,планове...Живот и здраве само да има...
Дивна Самка,като погледнах старите си бебешки рецепти попаднах на рецепта за киселче,не се ли получава това с плод и брашно... newsm78Ето какво съм записала...Кисел 30-50- гр.плодое се измиват,настъргват и се изцежда плодовия сок,който се прибавя след сваряването на крема.Останалата част от плодовете се сварява в 100 гр.вода и се пасират,прибавя се 15 гр.захар и 5 г. нишесте или безглутеново брашно .Сваля се от огъня и като изстине се прибавя плодовия сок.Вместо вода може мляко.
Оливети,Вики е много сладка...и как наперено върви... smile3501
hella,чудно е това нашто Море...убедих се,че е по-хубаво от испанското.Мечтая да изкарам една почивка там   А на снимките сте много сладки всички,а Борко... Joyголям смях се смях с тази снимка...Бонбонче...ПУ,пу,пу

# 126
Дивна Самке....амчи преди -за другите деца де, пак ли търсеше безглутеново? Или щото е малката принцеса на мама и....  chefнезнам аз си карах съвсем простичко и без да се шашкам за яденетата-ако ви кажа с какво  захраних Габи.....майка ми направо   #Crazy-със боб  smile3521 . и пак стана голям човек-то се вижда от снимките от празника-най-хубавите са си нашите  JoyОливети Вики е голям бонбон-и походка и маниери... smile3501

# 127
В интерес на истината - да , поне за Кардам, Сами като беше малък - пак само че без брашно - пюренца, зеленчуци, жълтък и накрая месо. Брашно чак към 1 годинка е ял...

# 128
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm59 Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada bdbaloniКатерина  на mamakali     bouquet
                Мартин на hatchi              bouquet             
                              Христо  на pretty_witty             bouquet

# 129
Честито на Рожденниците! newsm59  bigdance2

# 130
Честито и от мен!   bouquet

Тичайте да си купите "Дневник"!

# 131
# 132
Честито на татковците Мартин и Христо ! Честито и на порасналото момиченце Катерина !
Да са живи и здрави, а на Катерина и безгрижно и палаво детство!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

# 133

Четете, за да знаете!

Браво другарко Брестничка!  Hug

Повече семейства като на Ивата в кадър.

Супер Теди- супер си!

Хубав ден ви желая, мами!

# 134
Искаме да се включим в групата на многодетните семейства,на който ме препрати Дидка от форума за осиновени,осиновители,осиновяване.Нашето семейство се състои от татко Цветомир,мама Бистра и трите ни деца-Естер-12г.,Михаил-9г.,Соломон-1г.

Общи условия

Активация на акаунт