Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за операцията?
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за операцията?
-
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
-
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
-
Какви са мненията за рекламните материали и логото на клуба?
-
Къде мога да гледам предаването с Кабо Алма?

. Чудесно е че още имаш кърма, но си мисля че - да време е да го захраниш, пък и освен едноцяло хранене нали имате още поне 3 на ден...Нищо не пречи да приготвяш пюретата с кърма, вместо мляко. Така си мисля аз , де!
Да почина малко,че ще трябва да довърша яденето...
Дидка,ще се видим като си дойда в Българиа...но май няма да е това лято...но следващото-Живот и здраве ще мина през Търново,Горна оряховица...на път за Русе,после идва ред на Варна...там е сестричката ми.Тя работи в Дарик Радио.И други градове искам да посетя...София и малко по-надолу.Планове,планове...Живот и здраве само да има...
Ето какво съм записала...
незнам аз си карах съвсем простичко и без да се шашкам за яденетата-ако ви кажа с какво захраних Габи.....майка ми направо
-със боб
. и пак стана голям човек-то се вижда от снимките от празника-най-хубавите са си нашите