МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 314
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Ей сега се сетих, че от празнуващите само Неви още не се е отчела.
Ехоооооо, Невиииииии къде си? Още не си ни разказала, какво правихте след празника Crazy Да не сте опразнили МОЛа със Станислава hahaha

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 23:08 от голяма бяла птица

# 106
привет мами. и мен ме ошашавихте с тези нови имена- вярно ,че пише кои са децата ама и те са много та не ги запомних. newsm78нищо ще караме по подразбиране пък на пикника... newsm44/обичам пикници много игри/ще се разучим подробно   newsm12 на рожденниците  hbday  bigdance2живи и здрави и много послушни-до колкото им е възможно  animal037. Цоци нещо не можем да ви намерим в скайпа-пробвай ти-ще ти го пратя на лични.   newsm03

# 107
съжалявам само че не можах да участвам в  повече от разговорите - всички теми бяха много интригуващи, но поне можете да разкажете във форума ако сте споделили или научили нещо ново  newsm12

Което ме подсеща, че модераторите още не са представили темите. newsm29

При нас празникът мина скромно. Рожденикът беше твърдо решен да го изкара в тесен кръг в домашна обстановка, така че имаше само две момченца и една девойка на гости. Не забелязах някакъв особен купон, само от време на време долитаха избухвания на смях, но накрая Камен обяви, че това бил най-хубавия му 12-ти рожден ден през целия му живот. newsm47 На мен пък друго не ми и трябва.
Понеже нищо не се изяде, имам с какво да ви почерпя. Наздраве!

# 108
 Hug Hug Hug Момичета,ето ви обещаното албумче със снимките от вчера.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/ilievi_es/album?.dir=/cbc3re2&a … n,del%3as,1%3af,0

Весело беше в Аликанте,поне сед 14 часа.До тогава имахме работа в естранхерията ,а Дани имаше среща с евентуален работодател...Оставихме Гого на тренировки в 4 ...а ние се поразходихме малко ...чуден град е това Аликанте ...неповторима атмосфера има...Пихме по една бира...почерпихме се...обаче един от нас ртябваше да тича след Давид...ами наблизо бяха любимите му ескалатори .Като стигнах до 30 спрях да броя колко пъти са се изкачвали и слизали ...Давид и тати...После имаше няколко разходки с асансьор...това дете,това дете...Количките бяха на заден план...Прибрахме бате Гого от тренировка и отидохме в един много приятен парк.Да ви кажа честно...надмина очакванията ми този парк.Цъфнали красиви цветя..за първи път в Испания видях цъфнала акация...зони за почивка ,зони за разходки...зони за игри...След като се поуморихме...викаме ние...Ей,какво хубаво кафенце...дайте да пием по едно..обаче Давид с други планове ...тича,тича...и не се спира...Приспа му се много по едно време,каталяса тотално.Като се прибрахме у дома заспа веднага след като го изкъпахме...моите мъже нагласиха вечерята,подредиха масата...изненадаха ме много...
Лека нощ от мен,милички!
Обичам ви много!

# 109
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Направо ме ошашавихте с тия нови никове  #Crazy Цвети...много правилно и отговори на водещата за вината,каква вина,те да не ни имат за извънземни като сме с много деца ,нямат си на идея какво е в действителност-че сме много по-вече заедно всички и правим много по-вече неща заедно,като са много децата да не би ние да нямаме време, от работа и от домашни задължения, да им обърнем внимание
renisa как те познах от пръв поглед а,особено зетя със скъсаната ризка от снимката  Joy-Дерзайте с тия шипки...началото е винаги трудно,но пък си струва Винаги съм се възхищавала на такива амбициозни хора дето не се плашат от работа  bouquet
 newsm78 къде е неви наистина .......
Кабо Алма ходих и си взех...мноого книги-тухлички  smile3529 предимно са по философия  smile3517
gaby_s личи си ,че денят е минал прекрасно... smile3501 браво на твоите мъже за вечерята   Flutter кога ли ще се видим и с тебе

# 110
Габи, страхотни красоти! А най хубави са "децата" и Давид...
Алма, кажи че не си ти приготвила тези неща, щото съвсем ще ме сринеш...
Оливети и Златоперката - мноого хубави имнца!
Неви, Злати, къде сте моля? И защо така ни презряхте? Да нема нещо обидени...
Мамите на малки бебчета - кажете как се прави плодово пюре с брашно (безглутеново)...И най вече как се приготвя брашното? Таквиз работи не съм правила преди, пък сега - така трябвало...

# 111
Алма, кажи че не си ти приготвила тези неща, щото съвсем ще ме сринеш...

hahaha

Ти се подиграваш с мен. Нали знаеш, че съм от мързеливите булки - нещата трябва да се правят просто и бързо.

# 112
Успокоих се...

# 113
Аз пак да си рекламирам мойто "гардже" :  http://life.dir.bg/2007/04/17/video1583999_0.html

Вики е с дълга бяла рокля и носи бебе в ръцете си.

И Мама Цоцоланка се изгуби, Неви, ТТотов, Илиева,...

# 114
Малиии! Сладурка!.... Познах и 2 съседски деца!

# 115
Първо искам да честитя, макар и със закъснение, на вчерашните рожденици! newsm59

Вчера няколко пъти започвах да пиша и все нещо ме прекъсваше. В крайна сметка така и не успях да се включа.

Оливети и на мен новият ти ник по-вече ми допада. Предния сякаш беше доста агресивен и малко распектиращ. А Вики е направо страааааааахоооооотнааааааааааа. Да не би да си имаме  и някоя бъдеща мис!?
Иначе като цяло съм доста дезориентирана с тези нови никове. Кой  кой е  newsm78 #Crazy Разпознах ви разбира се, но докато се усетя чий е някой постинг...
Дивна самка, аз съм от тези с бебчетата, но не мога да ти помогна. Моя юнак е само на кърма, макар че след 3 дена ще стане на 7 месеца. Е, май вече му е време да го захраня. Това ще стане сигурно другата седмица. Аз пък се колебая точно за това - той е добре, наддава нормално, спокоен е, видимо не е гладен... Дали да го захранвам вече???? Вие как мислите?

Къде се изгубиха варненки? Ехоооооо - Лилибон, Илиева и други. Само аз ли ще удържам фронта тук?

# 116
Оля, Вики е страхотна - браво Hug поздрави я специално от нас!  bouquet

# 117
Оливети, "гарждето" е страхотно.  Целуни я от нас.   love001

Габи, чудесни снимки, паркове и деца. А Давид е направо за изхрускване.

Дивна Самке, че защо ще бъркаш такова пюре (то всъщност каша ще се получи - нали е с брашно)? Нали досега си отгледала другите си дечица и без това? Аз никога не съм правила такова, а и сега има толкова много пюренца и кашички и всичките са без глутен. Има и диетични за бебенца с различни алергии и непоносимости. Избери си нещо готово.

# 118
Пу-пу, много сладка тази Вики! И след всичкото висене и чакане изглежда толкова свежа!

# 119
  • София
Първо искам да честитя на рождениците от вчера!!!  newsm59 и по-специално на техните мами!!! Да са ви живи и здрави и все така умни и прекрасни!!!
Julis, аз те познавам  Mr. Green , което е крачка напред! Аз си бях написала ника, обаче през половината време бебка ми беше в ръцете и не се виждаше май. Може следващия път да се престраша и да се представя!
Дивна самка, аз не съм правила пюре с брашно. Не знам какво имаш предвид... каша ли? Аз кашата и я правех от брашна, които сама си правех. Безглутенов е оризът например. Аз използвах кафяв, правех го по технологията, описана в "Кърмене и захранване". Друго не знам какво да те посъветвам. Аз също захраних на почти 7 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт