МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 307
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
# 151
ДЕ щО ВИДИ това вече го видяхме, но мерси все пак!

Ние ядем страшно много кисело мляко - по 1-2-3 на ден отиват ( едното го изяждам аз Embarassed ) . Но не съм пробвала това на Роса. Ще го пробвам, Дивна - мисли му да не ни хареса newsm29 Да не са ти платили за реклама Mr. Green Ние ядем Шипка на Маркели.
Аз пък купих едни портокали - изглеждаха чудесно, като ги белех миришеха прекрасно и в момента, в който ги вкусахме... все едно сложих пластмаса в устата си. Нито вкус, нито мирис! А пък уж не бяха от най-евтините. Не знам вече какво да купувам! А пък нашите по-големички семейства са едни добри консуматори и ... #Cussing out

Оня ден срещнах Рени  - за тези, които я помнят. Тя не се е включвала доста отдавна. Ходили на почивка на Банско, Сандански и т.н. и се оказа, че около 14-ти са били и в София. Обаче тя, тъй като отдавна не се е включвала, не била сигурна за кога е празника ... и разни такива. И така изтървали са вече празника де , ама как да не го е яд човек.

Вълшебна, не се отказвай. Ето Рени, която споменах по-горе, има 3 дъщери и четвъртото - мъж. Така че щом имаш желание - ДЕРЗАЙ!!!

# 152
честит рожден ден на всички рожденници  newsm18 newsm18 newsm18 . добре дошли но Бистра и Албена  smile3503.ехе мамите от Пловдив се увеличаваме- сещате ли се каде ще се събираме скоро време   smile3508. Пловдив е баш по-средата такаче......Момичета сериозно сме решили да има и в Пловдив "клон" на клуб Пълна къща. Кажете кой може да ни даде повече информация за това какви стъпки да предприемем за това-Цвете, Галка помагайте вие сте по-навътре в нещата  smile3521 .Ивата много сладки сте излезнали на снимката и не се притеснявай- според мен не си се изложила в интервюто  smile3501. успех при процедурата -всичко да е  ок . newsm17        newsm03

# 153
Добре дошла, Бистра!  bouquet Надявам се, че ще се чувстваш добре сред нас!

И моите дзверове харесаха продуктите на "Роса", а аз преди Празника не бях купувала от тях. Не беше напразно спонсорството им, не беше! Wink

Рени едно оченце да беше хвърлила във форума поне! А и бившата активна разпрати покани на всички извън София. Уф, че ме яд!

каишка, не трябват никакви по-специални стъпки, просто да се организирате и да започнете да правите ваши събирания, да намерите повече привърженици на идеята. Ако има желаещи, може да им давате молби за членство в Клуба, скоро ще имаме и собствена банкова сметка за членския внос. А другото ще си дойде по естествен път. Асоциацията има клон в Пловдив, ако искате, може да се свържете и с тях.

Момичета, само да ви напомня, че тази тема е за нашите ежедневни радости и тревоги, а другата е по организационните въпроси. Нещо ги объркахме напоследък, явно под влияние на прилива на емоции след Празника. За всички ни ще е по-лесно да се ориентираме, ако се придържаме към това разделение.

Още веднъж съобщавам, че у мен има един GSM, изгубен на Празника.

Кабо Алма,за предаването в ТВ Здраве директно ли беше или запис?[

Беше на живо, но излъчиха и голям репортаж за Празника. Не можах да го изгледам хубаво, защото водещата ме питаше разни неща през това време, но беше доста подробен. Като цяло темата за Клуба и многодетните семейства зае повече от 20 мин.

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 08:13 от Кабо Алма

# 154
ееехххх, момичетааааа Hug Не ви ли липсва нещо?????Сутрешното кафенце, топлият омесен хляб с бобец....Ееееххххх  изостави ни Цоци....
Цоцоланке - не се покривай ами бързо да се появяваш, че като се дигнем да дойдем до Благоевград - ще видиш ти как така ще ни изоставяш и лишаваш от присъствието си!!! Crossing Arms

# 155
Добре дошли на новите мами!
Бях забелязала, че Пловдивският регион не е достатъчно представен във форума, но мисля, че сега ще наваксате! Пък и Пазарджик е близо до Пловдив!
Не мога да прочета всичко, защото се опитвам да "се сложа на диета" от форума. Мина половината на месеца, а аз изобщо не съм работила -  newsm78 - а заплата?!
Аз не видях много мами на празника и много ме яд, като чета че сте се видяли! За съжаление нашият тати го нямаше и аз гушках малкия почти през цялото време. После имах страшна мускулна треска.
Записът на празника е хубав! Трябва да намеря време да го направим на дискове!
Поздравявям ви и ви обичам всички!

# 156
ееехххх, момичетааааа Hug Не ви ли липсва нещо?????Сутрешното кафенце, топлият омесен хляб с бобец....Ееееххххх  изостави ни Цоци....

И аз попитах същото преди няколко дни, ама не ми обърнаха внимание... wait

И Мама Цоцоланка се изгуби,...

Цоцоланке, ще почакаме още малко и ...smile3512 А и на Скайпа нещо не отговаряш.
Неви, и аз като теб май бях хипнотизирана и не успях да поговоря с много хора. Добре, че отидохме после в парка, че да видя доста от "форумските" семейства.

Хела и Габи, много сте хубави всички на снимките!

Добре дошли на Бистра и Албена!

# 157
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета!
Слънчев и успешен ден на всички! sun

Благодаря за топлото приемане.

Пролетна Фея благодаря за напътствието (накрая все пак снимките се видяха)   Simple Smile
Вълшебна не се отказвай. Винаги има надежда, най-много да станете с едно момиченце повече   newsm53

gaby_s как се справям с толкова момчета ли? Всъщност те се справят с мен ха-ха newsm62 newsm62

Поздрави!

# 158
Цоцоланке - не се покривай ами бързо да се появяваш, че като се дигнем да дойдем до Благоевград - ще видиш ти как така ще ни изоставяш и лишаваш от присъствието си!!! Crossing Arms
I az tova misleh tazi sutrin

# 159
  • Варна
Здравейте!

Радвам се за емоциите около празника, чудесно сте си изкарали! Голямо браво на организаторките!

Добре дошли на новите мами, видях четири чудесни момченца на една снимка, прекрасни са!

На всички скорошни рожденици - честит рожден ден, много здраве и късмет им желая!   bouquet

Хелла, толкова радост има на вашите снимки - искам и аааааз!  Laughing

И понеже, както знаете, на финалната права ме гонят мисли главно за бебето - да питам майките с по-големи батковци - притеснявахте ли се да кърмите бебето пред баткото и въобще как реагираха големите момчета. За щерките не питам, някак си смятам, че женското в тях е достатъчна гаранция за нормално отношение към бебето. Питам за наистина големи момчета, като твоите, Габи.  Simple Smile

# 160
Лилибон, в нашия случай и баткото, и каката съвсем добрволно (да не кажа панически) си намираха работа някъде другаде, когато аз кърмех бебчо.  Laughing  Така и не разбрах защо. Говорили сме за тези неща, още докато бях бременна. Не са се притеснявали, задавали са въпроси - абе, всичко си беше нормално. А после какво стана? Не можах да получа смислен отговор.   newsm78 

# 161
  • София
Здравейте!
Ми....аз от вчера знам, че съм бременна за трети път, но май ще се включа при вас отсега Mr. Green
Много е приятно да си в групата на забележителните!!!!
Е, засега само се отчитам като присъствие и чакаща факта, който ще допринесе за пълноправното ми участие в тандема ви.
Поздрави на всички и целувки!
Молете се за мен и новия живот - много се страхувам да не стане нещо лошо...Абе бъзла съм си аз.
Ще ми се вече да съм минала 12-та седмица....да помирясам малко....
Ох, толкова далеч ми се вижда тя.

# 162
Алекса, добре си ни дошла! Ще стискаме зъби, палци - всичко, заедно с теб! Пиши често...
Лили, мойте  не ги пусках в стаята- вече са големи за такива гледки! Те бързо свикнаха, явно и на тях им беше неудобно...Нещо - рядко се включваш... май ще ти пращаме наказателния корпус! Спря ли работа? Лелеее, още 7 седмици - тръпна и чакам, чакам и тръпна...

# 163
Добре дошла, Алекса. Честито ти ново бебче в корема. Да расте и големее и да не ти създава проблеми (поне не повече от нормалното за една бременност  Mr. Green  ).
Чудесно е да имаш повече деца в къщи - това е радост, умножена по съответната бройка.

Между другото - и аз бях голяма бъзла. Все си мислех разни глупости от сорта "ако стане това", "ако не стане онова"... Не се притеснявай, природата си знае работата.
   bouquet

# 164
Хей, а къде е ЦОЦИ! Ето, идват нови мами, а нея я няма да ги регистрира. Да не би да има проблеми? Някой има ли повече информация?

Общи условия

Активация на акаунт