МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 311
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла дошла, Бистра- разкажи ни за вас, напиши рожденните дати на вас и децата за първа страница, заповядай и в другата-организационна тема: Клуб на многодетните родители-Пълна къща.

Чети и пиши, споделяй какво те вълнува!  bouquet  Hug

# 136
Здравейте момичета!Привет на новите мами и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА!  bouquet  bouquet  bouquet
Дано не съм казала нещо както не трябва в интервюто,че така се притеснявам при такива "мероприятия"!Поукрасили са го,но е станало хубаво!
Аз в неделя влизам да ме "вържат" LaughingДано всичко мине добре и да не ме държат много,че така се притеснявам за децата..... Sad
Лек ден на всички!  bouquet

# 137
Честито на всички,които днес имат Рожден Ден!   newsm59

Hug Hug HugДобре дошла,Бистра!

# 138
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПРАЗНИК ЗА РОЖДЕН ДЕН!

bdbaloni  baloni  bdbaloni  baloni  bdbaloni  baloni  bdbaloni

Добре дошла, Бистра, заедно с цялото ти прекрасно семейство.

# 139
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, мили мами!

Най-напред: Честито на всички рожденици!    party023   newsm67

Сега да ви представя семейството си задочно, с надежда, че скоро ще се зпознаем лично.
Ние сме тати Ясен, мама Албена и Стефан - 9 г., Верен - (след няколко дни) 8 г.,  Филип - 4 г., Йосиф - почти 3 г. Опитах се да кача снимки, дано да се видят, че за сега нямам много опит с това.  Embarassed
От София сме, но преди около 3 г. се преместихме в Пловдив и сега живеем тук (но не знам до кога  newsm12)
Какво друго да ви кажа? Ако някой иска да пита нещо за нас - моля.  newsm03

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124822

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 13:42 от albena

# 140
Здравей, Албена. Ти си герой - една жена с толкова много мъже!  Laughing Да са ти живи и здрави и да те радват.
За съжаление, снимките ти не се отварят  Sad   Препратката, която трябва да сложиш, е адресът на албума. В snimka.bg има отстрани едно бутонче "копирай адреса на албума". Него трябва да сложиш. Опитай пак.

Пиши рождените дати на теб, мъжа и децата ти, за да ги сложи Цоцинка на първа страница.

# 141
  • Пловдив
Добре дошла албена!  bouquet

# 142
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Бистра   bouquet и Албена   bouquet добре сте дошли в нашето задружно семейство

# 143
албена, страхотни дечица, да са ти живи и здрави!

габи, сигурно е много приятно да се живее на такова красиво място...

# 144
Честит Рожден Ден на всички рожденици! Да са живи, здрави и щастливи!

Добре дошли на Бистра и Албена! Дано да се чувствате уютно сред нас.

Дивна Самка, аз така и съм си решила да го захраня вече, просто ще изчакам ваксината другата седмица и малко след това. И мисля да го направя като преди - с картофено пюре с кърма. После постепенно ще добавям и други зеленчуци. Аз също предпочитам да приготвям сама храната - поне съм сигурна какво слагам. Вярно, че е по-лесно да купя, но не е и кой знае каква философия да си го приготвя сама. Моя съседка си захрани малкия направо с попара и после-от кухнята. Не че го смятам за правилно, но... всеки сам си решава, само да няма проблеми за бебо. Успех с твоето ново начинание!

# 145
  • София
Я, колко хубаво е станало във форума с тези движещи се картинки! Как сте момичета? Ние сме малко хремави с Елица.
Като гледам Албена, категорично отказвам да пробвам отново за момче. Явно няма да ставам свекърва.  newsm12
Габи, на много хубаво място живееш! Ще ми се някой ден да видя тези красоти на живо.  smile3525

# 146
 Hug Албена,добре си ни дошла и ти!  Разкажи как се справяш с толкова момчета... мен  трима ще ме побъркат

# 147
Здравейте момичета,най-после успях да по прочета какво сте изписали.Добре дошли на новите мами  Hug

Честито на всички рожденици ,здраве,щастие и късмет!!!
Празника беше страхотен.Браво на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!От нашето семейство специални благодарности на Супер Теди. Hug Hug  :bouque и на Галчето  Hug Hug  bouquetМомичета, без вас нямаше да се справя с ориентирането в София.Бяхте страхотни!!!
Върнахме се нормално ,много развълнувани и изморени.Утре ще кача и аз снимки от празника.
Много ме е яд ,че не успях да се запозная с много от вас.Само стоях и блях като хипнотизирана.Май Галче ,туй за голямата бяла птица ,на мен по ще ми ходи.Най-щастлива от преживяното е Естел разбира се и кога е ровила в тортите/дето го пише във в.Дневник/,така и не разбрах  Embarassed EmbarassedВъобще къде съм бляла толкова ,защото май и във форумите не се включих  newsm78 newsm78 Нещо много съм се отнесла ли що ли?
Цоцоланке ,днес бъркам в чантата си и вадя ластички,бъркам в джоба на якето и хоп сапун  hahaha hahaha JoyКолегите ми викат кво прави в София,с какво си пълни джобовете там  hahaha Joy
Иначе да ви кажа спокойно, в МОЛ-а остана още стока.Тя Станислава си купи само една огромна бяла шапка и едно колие от МОДАБАР.На мен ми са малко странни ,но тя си ги харесва.
За срещата около началото на юни ви предлагам да помислите да я направим на морето.Хайде мислете,децата ще се зарадват,пикник на плажа.Как ви звучи???

# 148
  • София
Добре дошли на Албена и Бистра!  bouquet  bouquet Вярвам,че бързо ще се опознаем.

Кабо Алма,за предаването в ТВ Здраве директно ли беше или запис?За онези от нас,които нямат кабелна телевизия, има един сайт,който  излъчва и ТВ Здраве.Ето ви линк: www.utv.bg
Сега вече ще можем да се гледаме,ако продължат да ни търсят  Wink

Честито на рожденниците!Да сте здрави и щастливи!

# 149
Много рожденници днес, много нещо! Да са живи и здрави! Щастливи, весели, засмяни!
На новоприсъединилите се - Hug Hug! Добре дошли!
Да ви кажа, моя Кардам отказва да яде всичко - що не е Роса! Даже днес, написах писмо до тях... Пък и наистина са им качествени нещата, не бях купувала до сега...

Общи условия

Активация на акаунт