МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 311
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Лили - ние се кърмехме пред баткото. Той му беше неудобно..но бързо свикна - реших че това е естествен процес и не е нужно да го крия - кърмихме се 7месеца
Добре дошли на новите мами!
Алекса много  Hug Heart Eyesза теб и малкото човеченце в корема! На-прекрасната и най-безпроблемната бременост ти желая Hug

# 166
  • Варна
Алекса, добре дошла в отбора и кураж! Природата си знае работата, всичко ще е наред! По-скоро си мисли, че имаш 9 месеца за планиране и подреждане на бъдещия ви съвместен живот!

Дивна Самка, още съм на работа и не се знае докога. Бебчо подритва отвреме навреме ръба на бюрото, иначе съм добре и доста работоспособна.  Simple Smile Моля, не ми дърпайте ушите! Ще пиша повече, като се спра в къщи, тогава ще висяяя в нета за компания, освен ако времето вън не е прекалено привлекателно.  Simple Smile

Мерси за инфото за кърменето. При всички случаи ще почнем с дискретно кърмене, пък ще видим докъде ще го докараме. Все пак баткото така и не е сложил ръка на корема ми да си усети братчето, какво остава да ни гледа как се кърмим. Тийнейджърска му работа. Силно се надявам да си намери работа за лятото, така че да е ангажиран, да е доволен и най-вече да се чувства голям и самостоятелен, а не заврян в една къща с разни бебета. Надявам се да не ревнува много. Каката ревнува, ама и пита как е бебчо, все си слага ръката на корема ми, личи си, че е момиченце. Разчитам тя да ми е помощничката, всъщност, предпочитам я пред бабите. Дано не ме разочарова.  Simple Smile

# 167
 Добе дошли на всички нови мами     bouquet

# 168
Lilibon не се притеснявай как ще реагират децата.При мен нещата стояха по същия начин само с едно малко изключение че моята заварена дъщеря беше на 19 г.когато забременях,реагира много по-детински че няма да го обича и тем подобни но сега е различно,другата ми дъщеря-13г. много се зарадва само където ни се сърдише че не ние иказахме а отдруг човек научи очакваше с нетърпение да се роди бебето после неотлъчно до него ,малкия заварен син беше на 11г.приего много неотрално но благодарение на тях двамата и нашият татко отгледахме малкото бебче.В момента батко много си играе с малкия,каката е в побертета и тя се занимава с него но я вълнуват други неща.Няма какво да се притесняваш от реакциите на децата когато се роди малкото бебче ще се променят може за момента да ревнуват но аз смятам че не давате повод за ревност.

# 169
  • София
Чета за вълненията на Алекса и Лилибон и като че ли вчера ме сритваха и мен  в корема preggo, подреждах апартамента и бебешките дрешки и очаквах да се запозная с малкото човече  ylinfant. Тези трепети са незаменимо преживяване. Аз имах щастието да ги изпитам три, а някои майчета и повече пъти. Трябва да си призная, че третата си дъщеря отглеждам най- спокойно и наблюдавам как порасва и открива новите неща , без притесненията които изспитвах с другите си дъщери. Виждам как се променя, как упорито се опитва да направи това което е решила smile3539, как пристъпва неуверено, как се ядосва че е паднала tantrum, как се радва от сърце на някоя хартийка  Hands Clap и осъзнавам колко съм щастлива newsm03. Каките не дават прах да падне върху нея. Радвам се и за това, че могат да видят как се гледа бебе, как се кърми, колко грижи и радости дава едно дете и когато наистина пораснат да са по-уверени.
Кураж момичета, радвайте се на всяка минута на вълшебството да станеш майка!  baby

# 170
вълшебна - е, изпревари ме с поста си. Същите чуства изпитвам и аз. Сега съм по-пораснала, по-уравновесена, по-отговорна. Радвам се на всеки миг с Яни и тъгувам за всеки отминал ден. Не че обичам децата си различно - в никакъв случай - но вече имам опит и се насслаждавам на майчинството изцяло.

# 171
Споко, не се притеснявайте за нищо!!!!!!!
Добре дошли на новите мами!
Страхотни сте всички!!!!!
Лек уикенд!!!!!!

# 172
Алекса, най-хубавата новина!
Не се притеснявай, организмът ти вече е доказал, че си знае работата, ти просто се радвай на това, което става!
Искам и аз!

# 173
Вълшебна и JuliS, и аз изпитвам същите чувства. С всяко следващо дете ми беше все по-лесно. Не се плашех от нещата, свързани с отглеждането на едно бебе, дори болестите не ме плашеха толкова. А всъщност най-малкият ми боледува много повече, отколкото големите на неговата възраст. Всеки ден ми е нова радост. Жалко, че времето лети и докато се обърнеш, сладкото бебе става буен малчуган, а после ученик, все по-голям и по-голям и ... се изплъзва от ръцете ти. Но това е животът. Ние сме излетели от гнездото на родителите си и сме свили наши гнезда и нашите деца на свой ред ще излетят след своя късмет. Затова трябва да им се радваме през всеки прекаран заедно миг. А това определено ми се отдава по-лесно сега, когато съм по-пораснала, по-опитна, по-уравновесена.

Алекса, най-хубавата новина!
......
Искам и аз!

И аз искам пак!

# 174
Видяхте ли сега къде се е изгубила Мама Цоцоланка!? Според снимката: в кухнята. cook
По какъв повод ни черпиш, че и мълчиш на всичкото отгоре? Да не е за близнаци Mr. Green

Алекса, добре си дошла! Всички сме минали по тоя път- и радост, и притеснение, и какво ли не е имало. Спокойно, всичко ще е наред! Обаче: Може ли да не стоя със скръстени пръсти девет месеца, че ще ме изгонят от къщи Mr. Green

А Вълшебна и Julis: newsm10 - точно същите са и моите мисли и усещания. Еееееех, прекрасно е да си майка.

Май се надпреварваме кой по-напред да си пусне постинга - докато пишех -2 нови.

# 175
  • Варна
Момичета, развълнувахте ме с хубавите си постинги! И аз тръпна в очакване на прекрасните моменти с бебчо. Пишете тези неща точно навреме, защото преди малко майка ми пак ми разправяше по телефона колко я е яд на мен, че си слагам пак хомота на врата, че няма да имам време за себе си и въобще вместо да си живея живота се заробвам с дете. Ох!! Не мога да я убедя, че съм щастлива и че ще бъда щастлива. Тя е решила, че съм най-голямата нещастница и това е! А уж възрастните хора помъдрявали!

Мамо Цоцоланке, достойно завръщане! Направо да изям екрана, като публикуваш такива вкуснотии!  Laughing

# 176
Ех, Лилибон, понякога майките са странни. Имам приятелка, чиято майка непрекъснато повтаряше, че момчето, за което се омъжва не е подходящо за нея, защото ... имали голяма разлика във възрастта. Тогава тя беше на 19, а той - на 24 години!  Shocked   Shocked  Те все пак се ожениха. Майка й продължи да нарежда, че този брак няма да го бъде. Но те си родиха една дъщеря, след 2 години - втора. Междувременно приятелката ми завърши задочно висше образование и си отгледа децата сама, защото майка й - нали се сещате. Минаха години, майка й не се примири. Дори и днес, когато приятлката ми има 20-годишен брак и вече три деца, майка й не спира да твърди, че дъщеря й и зет й нямат бъдеще заедно, защото не са един за друг  Laughing 
Да, майките наистина са странни понякога, но е хубаво, докато ги има.

# 177
  • Не съм от тук и съм за малко
Като чета какво пишете, момичета,толкова размисли и спомени нахлуват в главата ми.
Мисля, че с всяко следващо бебче мъдростта и способността да се наслаждаваме на децата си и на времето с тях нарастват. Радвайте им се и бъдете щастливи.  newsm03

(Сега ми е лесно, защото мойте разбойници заспаха и вече са ми много мисички и сладички  newsm53 , обаче преди да си легнат не бях толкова сантиментално настроена  smile3511 smile3513 )

Това е положението.  newsm62 newsm62

Спокойна нощ и хубав ден утре!

# 178
Цоцоланке  Hug, радвам се че се появи!!! (  Thinking това кифличките без яйца ли са - вкусни ли станаха?)

# 179
  • София
Момичета, развълнувахте ме с хубавите си постинги! И аз тръпна в очакване на прекрасните моменти с бебчо. Пишете тези неща точно навреме, защото преди малко майка ми пак ми разправяше по телефона колко я е яд на мен, че си слагам пак хомота на врата, че няма да имам време за себе си и въобще вместо да си живея живота се заробвам с дете. Ох!! Не мога да я убедя, че съм щастлива и че ще бъда щастлива. Тя е решила, че съм най-голямата нещастница и това е! А уж възрастните хора помъдрявали!

Мамо Цоцоланке, достойно завръщане! Направо да изям екрана, като публикуваш такива вкуснотии!  Laughing

АЗ НАПРАВО НЕЗНАМ МАЙКА МИ КАК ЩЕ РЕАГИРА...Преди време й бях споменала, че искам 3 деца, а тя ми каза, че съм щяла да се закопая 10 метра под земята с трето.... Абе, жената едва ли ми мисли лошото, не разбира се, но явно майките сравняват живота си с този на децата си и затова така приказват... Нека стана на 12 седмици и ако е рекъл Господ ще си призная пред всички.

Общи условия

Активация на акаунт