Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за операцията?
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за операцията?
-
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
-
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
-
Какви са мненията за рекламните материали и логото на клуба?
-
Къде мога да гледам предаването с Кабо Алма?
за теб и малкото човеченце в корема! На-прекрасната и най-безпроблемната бременост ти желая
Моля, не ми дърпайте ушите! Ще пиша повече, като се спра в къщи, тогава ще висяяя в нета за компания, освен ако времето вън не е прекалено привлекателно.
, подреждах апартамента и бебешките дрешки и очаквах да се запозная с малкото човече
. Тези трепети са незаменимо преживяване. Аз имах щастието да ги изпитам три, а някои майчета и повече пъти. Трябва да си призная, че третата си дъщеря отглеждам най- спокойно и наблюдавам как порасва и открива новите неща , без притесненията които изспитвах с другите си дъщери. Виждам как се променя, как упорито се опитва да направи това което е решила
, как пристъпва неуверено, как се ядосва че е паднала
, как се радва от сърце на някоя хартийка
и осъзнавам колко съм щастлива
. Каките не дават прах да падне върху нея. Радвам се и за това, че могат да видят как се гледа бебе, как се кърми, колко грижи и радости дава едно дете и когато наистина пораснат да са по-уверени.

- точно същите са и моите мисли и усещания. Еееееех, прекрасно е да си майка.
, обаче преди да си легнат не бях толкова сантиментално настроена
)
това кифличките без яйца ли са - вкусни ли станаха?)