МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 262
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Верен!
Много здраве, добри приятели и късмет!   

newsm59  party023 newsm59

Добре дошла, ИПМ!  bouquet

Цоцоланке, пак не ми стана ясно, тези резултати от анкетата към резултатите от другата анкета ли да ги прибавям или има припокриване между двете? newsm78 Впрочем, както и да ги смятаме, пак излиза, че ще се събираме тук. Какво да правиш, числен превес на софийските мами.

# 286
За да няма сърдити и обидени, предлагам всички заедно по едно и също време, но на различни места да отпразнуваме Деня на детето с пикник. Бихме могли да се организираме по региони, а и всеки да реши към кое празненство ще се присъедини. По време на самите пикници, можем да си разменим поздрави и оригинални пожелания по мобилните телефони (които предварително ще си разменим), а след това във форума всеки да сподели как е преминал пикника, в който е участвал чрез снимки и конкретни случки.
Ясно е, че винаги ще е трудно да се съберем на едно място и по едно и също време, но не това е най-важното. Важното е винаги да се подкрепяме и да бъдем един отбор, нали така? Освен това, тези събирания могат да бъдат и начало на образуване на регионални клубове, със свой собствен живот и хората биха могли да обсъдят как да действат в своя град, община или регион, за да разпространят нашата идея, да направят нещо за многодетните на местно ниво.
Харесва ли ви идеята?

# 287
амиии....не знам дали ми харесва идеята...ами то ние в Севлиево ще вземем да се съберем 3-4 семейства....като се има в предвид, че сме има няма 26 000души.... това едва ли може да се нарече организиран празник на многодетните семейства...  Mr. Green

# 288
амиии....не знам дали ми харесва идеята...ами то ние в Севлиево ще вземем да се съберем 3-4 семейства....като се има в предвид, че сме има няма 26 000души.... това едва ли може да се нарече организиран празник на многодетните семейства...  Mr. Green

ДжулиС, не е задължително да е така. Вие от Севлиево, а и всички желаещи са поканени в София. Обаче всички морски мами са доста по-далеч от София и ако за тях пътуването е проблем, нека не бъдат изолирани от празника, а да се съберат на удобно за тях място.
Надявам се, че ме разбирате: нека да бъде, на кой както му е удобно и възможно. Който иска да заповяда в София, а който не може и има желание да организира по места. Например Каишка беше споменала, че тя познава доста многодетни семейства в Пловдив. Те биха могли или да дойдат при нас или да се организират там.

# 289
Днес ми върви само с умни хора да се срещам. Grinning
Браво, Галче!
ДжулиС, всеки е поканен да се присъедини към който празник си иска и му е удобно! Просто има хора, които нямат възможност да пропътуват разстоянията, за да направим един общ празник на едно място, затова идеята на Галчето е да направим общ празник, но на различни места!

Писали сме едновременно... Simple Smile

# 290
  • София
Галче,идеята е хубава.Така е по-евтино,но дали ще стане.

А Джули,никой няма да ви върне.Идвайте си в София.

Добре дошли на новите майки и техните семейства   bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на Верен!Да е верен и благословен!

Ивата,скорошно възстановяване!

# 291
мммм...дааааааа Mr. Green тъкмо си помислих че ни нещете Mr. Green на витошките поляни! Mr. Green  Mr. Green

# 292
  • София
Ето това е единомислие!Три мами пишем едновременно и то едно и също! Joy

# 293
Галче ти си гений!
Така може да обявим инициативата - Клуба празнува навсякъде из страната! Пък и повече хора ще дойдат, като не ги притеснява пътуването...
Ивата, можем да ти услужим с кожено якенце - то няма да ни е толкоз необходимо за 1 месец... Ако върши работа - казвай! И без това, ако не беше самоотвержената проява на Супер Теди (отново- хиляди благодарности) - нямаше да го имаме вече!
Момичета - не от София, не може да нямате познат (или познат на познат ) със връзки в общините. Опитайте да намерите координати на други семейства, като нас...

# 294
мммм...дааааааа Mr. Green тъкмо си помислих че ни нещете Mr. Green на витошките поляни! Mr. Green  Mr. Green

Щем ви, щем  Party Вие само елате Hug

Дивна Самке, не съм гений. Просто ми стана мъчно като Цоцоланка и някои други казаха, че не могат да дойдат. И хич не ми се ще да правим организация само за себе си.

# 295
За да няма сърдити и обидени...Харесва ли ви идеята?

Идеята е страхотна  Hug

# 296
Много съм застреляна - ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК ВЕРЕН!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
Освен това съм объркала "името" на новата мама - извинявам се,за което!  bouquet
Благодаря Ви за предложенията за якенце - аз ще намеря тук,въпросът беше,че не искам да ме принуждават да купувам дънково само за тренировки!А по въпроса за вторите употреби - хич и не се притеснявам,те моите дечковци(и ние в това число),бездруго ходим почти изцяло от там облечени  Mr. Green
Айде лека от мен и скорошно оздравяване на болничките!  bouquet

# 297
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
newsm18 Tada  costumed034  ura Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada  ura  costumed034 Tada newsm18    Верен   на albena  и Стефани на Живка са днес рожденници -сърдечни поздрави и целувки за децата и техните майки
...идеята ми допада  newsm78 ще помисля по въпроса,казаха ми че в Търново даже се събирали честичко многодетните мами и били доста на брой

# 298
татко Юрий 23.03.
мама Велина 29.10
кака Елена 25.01.1992
бати Александър 21.07.1994
и малкият багабонтин Димитър 29.09.2005

Специално добре дошла на Велина, защото ми е съгражданка Hug
Ако числото в никът ти означава, че си 70 набор, то да знаеш, че ние с мъжа ми сме от Добрич, а също така и двамата сме 70 набор Laughing Дали не са ни се пресичали пътищата някъде newsm78

# 299
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте момичета и много благодаря за поздравите и пожеланията за Верен.

Купонът беше много див  ukliam1 #Milti ukliam1 (само момчета), но слава Богу нямаше поражения.  Сега съм гроги, все едно аз съм дивяла и отивам да спя. Спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт