Ясновидци - тема 49

• 12 890
  • 199
  •   1
Отговори
# 45
Моля на хората ,които тръгват да пробват ясновидци да четат внимателно ,за да им спестя време ,пари и най-вече объркване !Първо да ви кажа,че ако някой вземе да ви подпитва ,за да ви върне информация ,значи е топ измамник .През последните 4 месеца обиколих почти всички известни и неизвестни ясновидци ....Четете рационалното ми мнение и съпоставка за сбъдване на бъдещи прогнози внимателно .Не ходете да ги пробвате ,само за да си мислите ,че вие ще сте изключение и на вас ще ви познаят -Не няма !Та четете .
Таня от Люлин -лъжлива ,дебела ,мазна свиня ,която първо не е ясновидка ,второ картите не може да си разчете и трето ви говори такива негативни измишльотини ,че после се чувствате ужасно ,дори и да знаете ,че е простотия.Нищо за настоящето не позна и нищо за бъдещето-минаха 3 месеца и сроковете даже на негативните неща отдавна изтекоха .Не ходете при нея!
Ангелина от Люлин -кратка и абсолютно нищо не позна !
Бойка от Перник -преди години познаваше всичко ,сега те гони още преди да си изпил кафето ,казва нещо без да гледа в чашата и не се случва !
Румяна Перник -по-голяма нула от тази няма .
Евелина Лютова -такова подпитване ,такова нищо ,че няма на къде .....след 10-та минута до такава степен се отчаят ,че разговора мина на подигравка от мен за нея и леко флиртуване (даже тя се впечатли и си мислеше ,че съм я харесал -и това не позна и не усети ) .
Пепа от Хаджи Димитър -пълна нула ,каза две неща конкретни и двете не позна ,каза за бъдещето едно и срока му изтече отдавна без да е станало .
Фатмето от Несебър-лъжкиня на високо ниво ,абсолютно нищо .
Ани от Пловдив астроложка -много добре с леки подписания ти дава моментната картина ,добра психоложка е ,но за бъдещето най-вероятно нищо няма да познае .Астралните карти нещо нищо при нея .
Бабата от Алдомировци -много подпитва ,уцели няколко неща и каза за бъдещето нещо ,което се съпоставя с казаното от Силвия от Перник .Общо взето е загуба на време при нея .
Силвия от Перник -не казва много ,но го казва категорично ,а после леко си противоречи .Нищо не е излезли както го е казала за момента и си измива ръцете ,че съдбата си е съдба ,но леко се пренарежда във времето .Изключително трудна за връзка ,даже почти невъзможна да я чуеш по телефона и да се видите .Ще й дам още един шанс на нея ...след звънене от не знам колко седмици по веднъж -два на ден ми вдигна и ми каза ,че ноември няма да работи ....
Любомир Алексиев -не знам дали нацели няколко неща ,но не позна глобални неща за настоящето ,имаше и интересни попадение и едно ,което беше уау .За бъдещето нищо не ми каза ,иска да чистя магия при него с някакви ритуали !
Фериде от Божурище -първия път познаваемост около 80% ,втория път си изтърси репертоара от първия път и нищо не позна .
Богдана от Перник -най -добрата и точна ясновидка при която съм бил ,търсех я по телефона -не съществува ,ходих до тях ,вече никой не живее там ,ходих преди 6години при нея ,всичко което ми каза се сбъдна дословни ....не Подпитваше ,а говореше ,позна какво ще работя ,деца кога и как и включително събитие ,което ще ми се случи след пет години -ПОЗНА !!Остана само още едно нещо ,което само тя ми каза като развръзка занапред ,но ще видим .Жалко ,че не мога да отида пак при нея !Ето такива ясновидки ни трябват !Ако някой знае такава от този ранг на успеваемост ,нека ми пише на лично съобщение ,ще бъда благодарен и ще почерпя .Включително ,ако е от Пернишко ,Софийско ,ще мога да направя ценен подарък за човека или някой близък ,подарък от моята сфера на бизнес .Ще бъда благодарен  .Успех на всички!

# 46
Според моя добра приятелка Светлана от Сухата река е такава като Богдана от Перник - не подпитвала, а тя започвала да говори и познавала, но и тя по същия начин е изчезнала - сменен телефон и адрес. И аз я издирвам под дърво и камък, но явно наистина вече се е отказала.

Аз мислих да посетя Таня и Ангелина от Люлин, но много се колебаех, с право като гледам, благодаря за отзивите! За Пепа от Х. Димитър познавам и други хора с негативни отзиви.

# 47
Здравейте. Някой бил ли е при Калоян Анев? Да уточня , че той е констелатор. Но гледал и на Таро? Бях на събитие и една жена сподели, че бил много добър.

# 48
Ще полудея.
Баба Златка 1ви път беше много изчерпателна. Миналата седмица не.беше.
А какво мислите за Рени.Анастасова?
Бях.при.нея.преди години, изпокарахме се жестоко. Много е нахална, но май има.дарба, но си.плямпа, каквото тя реши...

# 49
Т.е. въпреки, че не сте доволна продължавате да посещавате едни и същи ясновидци?

# 50
Т.е. въпреки, че не сте доволна продължавате да посещавате едни и същи ясновидци?
1ви път.бях много доволна от баца Златка. 1час и половина, и много неща ми каза. Затова отидох 2ри път. Не съм ходила, както вие твърдите, за да напишете нещо, че не съм била доволна отначало.

# 51
Някой правил ли си е годишна или 6мес.прогноза при Тамара, мнения?

# 52
  • плевен

Аз ще споделя , пролетта й бях писала за една ситуация, тогава тя ми наговори някакви неща , аз реших,  че са глупости и не й обърнах внимание.  Но след време се оказа , че е била абсолютно права. Всъщност дали говорим за една и съща Тамара,  замислих се ...

Не мога да ти пиша , кутията ти е пълна .

Това ли е жената ?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 17:23 от cveteto_2009

# 53

Аз ще споделя , пролетта й бях писала за една ситуация, тогава тя ми наговори някакви неща , аз реших,  че са глупости и не й обърнах внимание.  Но след време се оказа , че е била абсолютно права. Всъщност дали говорим за една и съща Тамара,  замислих се ...

Не мога да ти пиша , кутията ти е пълна .

Това ли е жената ?
На определени въпроси,преди време и аз получих отговори които се случиха така както отговори.

# 54
Аз не успявам да се свържа с Тамара! Вие?

# 55
Вчера бях при баба Златка. Имам магия и днес ходих при Румяна в Перник да ми я разваля. А междувременно получих пратка от Веска Алексиева за разваляне на магии.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:42 от Dragmirа

# 56
Ще полудея.
Баба Златка 1ви път беше много изчерпателна. Миналата седмица не.беше.
А какво мислите за Рени.Анастасова?
Бях.при.нея.преди години, изпокарахме се жестоко. Много е нахална, но май има.дарба, но си.плямпа, каквото тя реши...
Преди около 8-9 години майка ми беше при тая измамница Рени Анастасова ,според нея аз да съм наркоман и абсолютен пропадналец към днешна дата хаха .После искаше да я върти за пари ,за да ме избавела от тази моя "съдба" ,но понеже видях ,че майка ми е разтроена и ми каза всичко се наложи лично да си поговорим с нея и то взе та се оказало,че била сбъркала за мен хаха .Аз дори не пия и никога не съм го правил ,а и описаното от нея за моя живот е пълната противоположност на живота ми и то без майка ми да дава пари ,за да ми разваля проклятия и прочее .Та Рени е абсолютна маниполаторка и лъжкиня и дебне някой наивник с който да си върже месеца ....

# 57
Здравейте ! Някой посещавал ли е Климент от Велики Преслав ? Ще помоля за отзиви

# 58
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за Хайрие от Боян Ботево

# 59
Вижте моето мнение в предишната тема. Прясно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт