Ясновидци - тема 49

• 22 327
  • 286
  •   3
Отговори
# 285
Някой от вас знае ли човек който помага за събиране на разделени. Моля ви наистина много иска. Да оправя връзката си.зълава ми ни раздели .с магия с манипулация. Искам. Да се съберем .

Значи, вие искате да направите магия, за да развалите магия... Интересно. Според мен е крайно време нежеланието на човека към вас и поддаването му на манипулации от трета страна да спрете да ги оправдавате с магия.

Значи искам да си оправя нещата от намесата на злобни хорица не търпение чуждото щастие.и се чудя зщао хора не вярващи в магия си намират носа в подобни дискусии.смешни сте.щом сте тук явно вярвате в тези неща.усмихнат ден

Смешни са тези, които прехвърлят отговорността си върху другите дали във вид на магия или нещо друго, когато не им върви по някоя тема в живота. Темата е за "Ясновидци", не за "Жрици" и "Магьосници".

Извинете не знаех ,че темата е ваша собственост и вие диктувате какво да се пише.спете спокойно и вие ще си намерите майстора .бъдете жива и по малко озлобена

Госпожа, предполагам сте. Усещам нотката на злоба от ваша страна, защото вие първо ме нарекохте "смешна", после ми желаете да си намеря "майстора", което само по себе си говори, че ми желаете някоя зълва като вашата, която да ми прави мизерии. Недейте. Пожелавам ви да се осъзнаете и не бих ви нарекла "злобна", както вие правите, защото сте адски наранена вероятно и това не ви влияе добре. "Осъзнаване" е думата 😉, дано успеете!
П.С. Отделно, никъде не споменавам, че темата е моя, нито, че спя неспокойно. Направете препратка към себе си с вашите думи и ще разберете, че аз съм най-малкият ви, дори несъществуващ проблем... Направете си магия да си "върнете" мъжа и спете спокойно вие ❤

# 286
Здравейте, мога ли да попитам някой, който е ползвал chat gpt за четене на карти Таро, да ми обясни на лично или тук как точно се ползва, тъй като опитах преди малко, но нищо не ми се получи? Има ли някакъв точен линк или просто се отива в платформата? Благодаря много предварително:))

Общи условия

Активация на акаунт