След това на бордюра качих задната дясна гума след пет метра изгасих не можех да запаля 3мин (не ме учеха много да гася и паля влизам си на запалена кола) и изпитващия ми каза как и тръгнах дойде светофар много чаках като тръгнах каза да пусна волана и да пусна мигачи и край. Колата ми идва голяма, според вас да сменя ли с по-малка. Някой голф, поло нещо такова?
Та, втория път беше с много разговорлив изпитващ имаше момиче тръгва много бясно и според мен няма контрол, но все книжката. Изпитващия каза на инструктора какво ги учиш тези деца. Също така бях свидетел и ме свалиха за 5мин има няма до един завой (на предния изпит, пак съм бил свидетел но не ме свалиха), кои какво е говорил те си знаят.
Та, защо ме скъсаха. Ние сме до стадиона дето има отзад пътя за парка и тръгвам трябва да завия в завоя аз спрях на завоя и щях да дам назад, но нещо усетих че ме спира, та той каза че не се прави така и трябва да влезна в улицата влезнах и уж беше всичко наред да кажем. Само дето не влезнах с ляв завой в паркинга, а с десен. След това каза, че един завой не му харесало идва тясна улица и има контейр за боклук, както ѝ с една кола да се разминем аз не спрях, но и не ударих нищо каза, че съм щях да счупя стъклото. Само за това ми каза за скъсването други неща не ми е казвал мисля.
Та, това е мисля да сменя школата с поне с по-малка кола какво мислите вие. Също така аз съм дал парите на един инструктор, а карам при друг (при този, когото дадох карах 5ч)също ми беше казано и карах първите пет часа на друга кола, а след това на съвсем друга и друг инструктор. Явно няма време да се занимава с мен и ме праща с човека с когото работи.
Дайте съвет, благодаря ви. Взех допълнителните 4ч и така. Колата ми идва голяма, но и не съм учен, това за завоя. Поне да отида в школа с по-малка кола.
Та как седят нещата с преместването и моля ви препоръчайте добър инструктор от Пловдив за Б категория. Набелязал съм един инструктор с едно поло, ако искате ще ви го кажа на лс.
На 12 декември ми изтича времето за явяване и се притеснявам
Инструктора ми каза да отивам и да караме пак, но нищо не съм му казал само питах до кога ми изтича срока за явяване
Също така познавам от гимназията в която учих на село един инструктор от Пловдив, но е с седан. Може би е по-добре че ми е познат не знам
Благодаря ви за съветите предварително