НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 38 763
  • 591
  •   1
Отговори
# 585
Някоя добра съфорумка може ли да ми пусне линк на Заявление за соц.помощи за редовното обучение?
https://asp.government.bg/bg/deynosti/sotsialno-podpomagane/sotsialni-pomoshti/
Приложение 1

# 586
Rosheen, благодаря!

# 587
  • Стара Загора
Хера,може да отиде с всяка друга група  всъщност Wink Просто трябва да се запише в списъка.Накрая на годината събират всички списъци на всички преподаватели . Дъщеря ми също е на туризъм.Има брой присъствия ,които трябва да направи за съответната желана оценка.
Най-вероятно е така. Просто не съм го разпитвала. То не съм го виждала и почти месец вече Simple Smile)))
Другата седмица каза, че ще си дойде, да му видя малко очичките...или сака с мръсни дрехи

# 588
  • София
Хера,може да отиде с всяка друга група  всъщност Wink Просто трябва да се запише в списъка.Накрая на годината събират всички списъци на всички преподаватели . Дъщеря ми също е на туризъм.Има брой присъствия ,които трябва да направи за съответната желана оценка.
Най-вероятно е така. Просто не съм го разпитвала. То не съм го виждала и почти месец вече Simple Smile)))
Другата седмица каза, че ще си дойде, да му видя малко очичките...или сака с мръсни дрехи
]

Да мина през Студентски град да го подкарам пред мен? Smile

# 589
  • Стара Загора
Ела само ти, остави децата да си живеят живота, а ние с теб, нашия

# 590
  • Пловдив
Здравейте! Не съм майка на набор 20026 Simple Smile, но тази година предстои кандидатстване на дъщеря ми и ви следя от известно време, за да се ориентирам как се случват нещата.

Искам да попитам някой има ли спомен кога се обявява кампанията на Пловдивския университет? Вече сме февруари, а още няма публикувано нищо.
ТУ вече имат дати за изпитите, но ПУ мълчи.

И втори въпрос - има ли в темата някой с по-подробна информация за специалностите Информатика, Софтуерно инженерство, Софтуерен дизайн? Много съм далеч от тази тематика, а ми се иска да й помогна с насоки, защото и тя не е много ориентирана накъде да се насочи.

# 591
  • Пловдив
Да, ПУ по-късно обявяват кандидат-студентската си кампания. Нямат предварителни изпити, както някои други университети. Следете си сайта.
Дъщеря ми миналата година кандидатства и сега е първи курс Психология. Синът ми завърши преди 5 години Софтуерно инженерство в ПУ. Той кандидатства с оценки от матура и диплома. Много учене, много математика. Намери си работа като софтуерен инженер, с хубава заплата е, гъвкаво работно време, възможност за работа онлайн, допълнителен платен отпуск. Доволен е. Ако мога да съм полезна с нещо друго, питай lili_78, може и на лични да не спамим темата.

Общи условия

Активация на акаунт