НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 38 031
  • 586
  •   4
Отговори
# 360
Семестърът е 420 в УАСГ. Не е частен университетът.

# 361
Да не прозвучи грубо, но аз ако ще плащам на някого, за да работи за мен като стр.инж. (дори нз защо бих го правила при цялото море от вече завършили) не бих искала да завърши ссс ни в Русе, ни в частен университет.

# 362
Има доста деца на родители архитекти и инженери,дразнещо много Joy и не са задочно.
Толкова ли добре ги обучават в тия техникуми бре,та пак с лекота да учат задочно. Браво

# 363
Питахте кой учи задочно, казах си впечатленията от ВСУ.  В София може и да си избирате кой да работи на стаж, но в провинцията на фирмите им се налага да си инвестират в кадрите. Става въпрос за макс 20тина студента годишно от СИ Бг. Вече ако в София има задочно в някое уни, не знам.
Разбрах, че е имало голям хейт, защото за архитектурата е имало студентски помощи , но за ССС -не заради варненския уни.., но това е положението.

# 364
Скаридка, пропускам нещо в тезите ти. ССС не вземат помощи, защото в самия УАСГ има задочно. Недоумението от ученето ССС задочно няма общо (поне при мен) с помощите. Не ми се струва добра идея.
Иначе Геодезия вземат помощи, въпреки, че МГУ, в София, има задочна геодезия. Това е от страностите на АСП.

# 365
  • Между гори и планини
При моя сесията започва от 19 януари, ще им накъсат шортите от изпити всеки ден или през ден . Последна, за десерт е математика. Седнал е да решава задачи всеки ден - 2 часа математика, 2 часа - чете по друг предмет. По някое време излиза да пуска един дрон и да разпусне .
В чет правили презентации по ИТ, неговата била според всички най- добрата. Ще видим...
Свърши ли сесията ( дай Боже успешно), го пращам за няколко дни в София при брат му.

# 366
  • София
За мен е съвсем логично правилото за задочното обучение, да важи в рамките на конкретния университет.

# 367
Хейт заради помощите за архитектура не е имало. Освен, че лично на мен ми писна от обсъждането им, но се и радвам, че това са основните проблеми на младежите. Все така да е.

# 368
Наборът се прибра от София в петък вечерта след последния изпит по английски (там са с текущи оценки). Изкарал е трета 6ца и за семестъра има 6. В събота преподавателят му по физика, при който са правили тест, им изпрати оценките от теста от тази седмица. И там има 6ца. Но през януари по физика ще държат изпит. Семестриалната им оценка е сбор от оценката по лабораторни упражнения, текущи оценки и самия изпит, който им предстои. Заверките си ги има, защото не е отсъствал нито от лекции, нито от упражнения. Днес мина и изпита към СофтУни с максимален брой точки и на теория и на задачи. Естествено, всичко това съчетано с купони и излизания с приятели Smile  . След празниците се очертава яко четене и решаване на задачи за януарските изпити. Sweat

# 369
  • Между гори и планини
От утре моя е в коледна ваканция 22-28 Декември.
След това обаче въобще не е наясно 29-30 учебни ли са?
Вашите кога са във ваканция?

# 370
  • София
В НБУ утре и вторник са си на лекции. После чак на 5-ти януари.

# 371
solnichka,  те съвсем са изтървали края тогава на строителните специалности. Признавам си на УАСГ гледах списъка с приетите от вълнение за приятели на сина ми и там не видях нито един ССС задочно, за разлика от ВиК и ТС . Не съм задълбавала..
Иначе племеникът записа второ висше във ВСУ - ССС, но е редовно и трябва да е платено, че преди това има бакалавър по икономика държавна поръчка. Хубавото е, че 10г след завършването на МГ не е забравил математиката Simple Smile и си е прескочил най-големия страх наполовина, че има още толкова математика да учи

# 372
29 и 30 само почиват, на 23 неофициално
Веднага след празниците започва сесията Sunglasses

# 373

Иначе племеникът записа второ висше във ВСУ - ССС, но е редовно и трябва да е платено, че преди това има бакалавър по икономика държавна поръчка.

Скаридка, ВСУ не е ли частен университет?

# 374
Да частен е,  няма право на втори бакалавър ДП.
УАСГ обявиха годишна такса за платено 6-7 хил, не помня точно, във ВСУ е 4 хил, отделно че не пътува, не плаща квартири, хотели и т.н

Общи условия

Активация на акаунт