НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 36 859
  • 570
  •   4
Отговори
# 420
  • Стара Загора

Чавето, като типично за поколението си, ми изпрати рийл в Инстаграм, че дори още 1000 живота да има, иска да съм му майка. Не се разплаках, но е много мило Simple Smile
Уф.....ахаха типично Simple Smile)))
Кало и баща му са пичове! Revolving Hearts

# 421
  • София

Чавето, като типично за поколението си, ми изпрати рийл в Инстаграм, че дори още 1000 живота да има, иска да съм му майка. Не се разплаках, но е много мило Simple Smile
Уф.....ахаха типично Simple Smile)))
Кало и баща му са пичове! Revolving Hearts

Баща му имаше още по-добро включване преди малко. Питам го обадил ли се е на някого от неговата рода. Изброявам. Отрицателни отговори. Питам защо? Отговорът: Ти и Кало сте тук.

# 422
  • София
Честито Рождество Христово! Топла и уютна Коледа ви желая!
Имам си рожденик днес - вече на 19 г!
А сякаш беше вчера…..

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 04:33 от Helene S

# 423
Честит да е рожденика!
Честита Коледа на всички, желая ви здраве, радост и щастие!
Много късмет на първата сесия, на който предстои 🤗

# 424
Честита Коледа, момичета!
Вълшебно да ви е!🍀🧙‍♂️

Helen, честит да е младежът! Здрав, щастлив и успешен да бъде!
Весел празник!

# 425
  • София
Честита Коледа на всички) Здраве, късмет, уют и топлина на вас и вашите близки Simple Smile

Helene S
- честит празник. Да ви е жив и здрав младежа. Много да ви радва и да ви дава много поводи за гордост и радост Simple Smile

При нас нещата минаха супер - синковецът се прибра и стовари тонове дрехи за пране. Бъдни вечер мина чудесно, а сутринта бях изненадана, защото след като оставих подаръците под елхата е слязъл "втория" дядо Коледа и е оставил по още един подарък за всеки. Страхотен парфюм ми е подарил - рядко може да ми се уцели вкуса, но този ми пасва идеално. Баща ми веднага ме бъзна "Е, нали е от синчето, няма как да не ти хареса" Grinning
Сега вече чакаме да мине НГ, да дойде сесията и да си тръгват нещата по редичката.

п.п. Най-хубавото е, че с ММ започваме работа чаааак на 05.01, та ще се отдадем на пълен, размазващ мързел.

Весело посрещане на НГ желая на всички - и на студентите (децата), и на вас Simple Smile

# 426
Helene S, да ти е жив и здрав порасналия младеж!
Честита Коледа на всички, да си пожелаем здраве и късмет!
На Бъдни вечер се събрахме вкъщи, дечицата край нас, разменяхме подаръци и се забавлявахме страхотно. Днес наборчето получи втората шестица за семестъра, останаха му 3 изпита през януари. Тази вечер се събраха със стария си клас, имат си традиция, за което се радвам.
Весели празници на всички!

# 427
  • Благоевград
Останаха ли деца, на които не са изплатили помощ и стипендия, с подадени заявления м. 10 в ДСП Студентски град?

П.П. Който се дразни, моля да подмине, ако може и без коментар, желая му Весело посрещане на НГ Simple Smile

# 428
  • София
Останаха ли деца, на които не са изплатили помощ и стипендия, с подадени заявления м. 10 в ДСП Студентски град?

П.П. Който се дразни, моля да подмине, ако може и без коментар, желая му Весело посрещане на НГ Simple Smile

да, моето.

# 429
  • София

Да, и моето. Преди месец ходи да пита какво става, отговорили че още не са стигнали да нейното заявление, били затрупани от работа. Нали уж имаше законов срок за разглеждане на тези заявления, вече трети месец започва от подаването?

# 430
  • Пловдив

Да, и моето. Тя отиде около 15.12 и й казаха, че все още не са обработили всички и може и чак януари да ги получи.

Весели празници на всички!

# 431
Да, моето също няма превод.

# 432
А знаете ли кога трябва да подадат за втория семестър

# 433
  • София

И ние нямаме.
Не разбирам защо някой ще се дразни от тези въпроси? Bowtie
Освен на лични да минем, да няма подразнени.

# 434
  • о`майна лунна нощ е
А знаете ли кога трябва да подадат за втория семестър

В нашето ДСП - Пловдив, ни обясниха, че трябва да подадем януари. Помощта не е семестриална, а е в рамките на календарната година и с настъпването на 2026 г. трябва да подадем ново заявление с приложенията към него. Да уточня, че имам предвид месечното подпомагане, а не това за отопление, което превеждат наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт