НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 37 467
  • 580
  •   3
Отговори
# 405
  • у дома...
Ваучер за изживяване, за което отдавна мечтае. Изненада ще е определено.
Разменяха си дребни подаръчета с колежки от университета. Сега е навън с приятелките от училище. Заедно с тях ще празнува и нова година на "домашно". Живот си живее 🤣

# 406
Живота го живеят
Аз чакам сесията Sunglasses

# 407
  • Някъде в Европа...
Пари - подаръкът, който най-желае от поне 10 г насам..много ми е лесно..Всички му подаряваме пари, той си купува каквото реши за по-големи суми..(на дневен ред се мъдри сега друго колело и смяна на колата, за мотор скоро не е споменавал уж 😈)
Обаче за родителите ми съм в пълно недоумение какви подаръци и още нищо не съм купила, а от утре съм у тях ..

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 21:23 от AIR

# 408
  • гр.София
Подаръкът си получи преди време- билети за повечето мачове на волейболните национали, чак за септември са. Като забогатее очаквам да се прати сама като зрител на състезания на Формула 1.
Колкото е сухарка на пръв поглед, толкова и ми скрива шапката с интересите си.
Тази вечер малко повече се разбъбри, а и нямаме грижи, ще разпускаме до 5 януари, иначе вечер аз спя, тя учи, разминаваме се .Та ми поразказа за живота във факултета. Доста добре вървят нещата.  Сесията им е от 19 ян.

# 409
Happy, жено, верно ли след седмокласните истории може да те развълнува сесия и то първа редовна Simple Smile

# 410
Като си права, права си

# 411
  • София
За момиче подаръците са много лесни - лаптоп, сребърна гривна, парфюмче, фон дьо тен на Шарлот Тилбъри, бельо на Виктория Секрет. Адски ме улеснява, че обича всичко момичешко/дамско.

# 412
  • София
При нас сесията свърши и тези дни ще излязат и резултатите, положителни ще бъдат сигурна съм. На 12.1 започва вторият семестър, средата на април освобождават общежитията и край на 1ви курс.
Подаръците са ясни пари, самолетни билети, хотел, общо взето такива неща.
Формула 1 е чудесно преживяване, но е  надценено отвсякъде. Но пък човек трябва да го посети веднъж, ако е фен.

# 413
  • София
Аз от сутринта съм в очакване. Както писах, след като се раздели с приятелката си си събра багажа и замина в един негов приятел уж за седмица. Но то стана повече. Чуваме се почти всеки ден, но днес се прибира вече и много се радвам. След малко започвам с готвенето за довечера, но първо - кафе и БГ МАМА Grinning
Сесията започва от 05.01., изпитите се знае кога са, по право каза, че вече е готов с ученето - по време на сесията само ще преговаря. Математиката - там нещата ще са на кантар. Ще решава задачи, пък да видим как ще се справи. С микроикономиката се оказа, че съм сбъркала - не са били оформени миналата седмица. Предавали са реферат и след това е ходил на защита - това е последното, върху което ще имат текуща оценка. Крайната оценка ще е средната между всички тестове, казуси и този реферат.
Подаръци - и на двамата съм им приготвила дрехи + парфюм. То вече няма какво да им се купува. За НГ още не знае къде ще е - със сигурност ще посрещат в някой приятел, но още не са решили в кой.

п.п. В ТУ имат студентски книжки, та ще има какво да слагам в рамка един ден. То дано да е за слагане в рамка де - да не се окаже, че е за криене по мазетата Joy

Весело посрещане на празника довечера на всички Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 13:31 от Lady Cassiopeia Duval

# 414
  • sofia
Lady, той подаръка вече го има - приятелят, който го е приютил😊

# 415
  • София
Lady, той подаръка вече го има - приятелят, който го е приютил😊

Така е. В такива моменти близките приятели са най-ценния подарък Simple Smile

# 416
  • Стара Загора
Happy, жено, верно ли след седмокласните истории може да те развълнува сесия и то първа редовна Simple Smile
Усмихна ме Simple Smile)))
Като студентски мами не ставаме, да видим като баби как ще сме аххахахах
Честито Рождество Христово. Бъдете здрави, вие и и семействата ви!
Моят набор се прибра миналата седмица и на 23-ти се върна в УНСС, тази по английски ги извикала за текущ тест. Върна се пак и снощи бяхме у дома, семейно. Винаги се събираме цялата рода, но брат ми са с вирус и цялата къща е тръшната, майка ми е след химия, която вече тотално я събори и беше в болницата. Та такива работи
Успях дори да сготвя вчера, защото това търчане напред-назад ме побърка
Нито му знам паролите за е-студент, нито искам да ги знам. Нито съм питала за датите. Той ми каза, че остава с два изпита на тази сесия.
Като Хепи чакам с нетърпение сесията, не за друго, а защото искам да видя как ще се справи след като отлаби ученическият живот Simple Smile)))
Разказва ми понякога, когато успея да го видя, защото като долети в Стара Загора се започна едно ходене напред - назад по приятели, гадже и т.н. Мама отнася някоя целувка и поне сак с мръсни дрехи Simple Smile
Но снощи с подаръка си за Коледа ми подари и картичка, където пишеше, че ми благодари за всичко което съм и за това, че съм до него винаги, въпреки лудата му тиква. Разплаках се разбира се!
Винаги си пожелавам едно - здраве, здраве и пак здраве. И да сме заедно.

# 417
Припознавам се в много от вас!

# 418
Честито рождество Христово!
Бъдете здрави, разумни, неподатливи на злободневието! И нека силен дух и воля да ви водят напред по пътя на благоденствие и смисъл!

.....
Но снощи с подаръка си за Коледа ми подари и картичка, където пишеше, че ми благодари за всичко което съм и за това, че съм до него винаги, въпреки лудата му тиква. Разплаках се разбира се!
Винаги си пожелавам едно - здраве, здраве и пак здраве. И да сме заедно.
Стоплил ти е майчиното сърце! Какво по-хубаво от това за една майка да види смисъла на всичките положени грижи през годините, пораснали и създали прекрасен син!
Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, и още здраве!

# 419
  • София

Ревла Satisfied

У дома няма елха, няма подаръци, а аз в момента работя Grinning
Чавето, като типично за поколението си, ми изпрати рийл в Инстаграм, че дори още 1000 живота да има, иска да съм му майка. Не се разплаках, но е много мило Simple Smile

На всички ви пожелавам само здраве и обич. Другото е несъществено.

Общи условия

Активация на акаунт