НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 37 794
  • 585
  •   1
Отговори
# 390
Ох, минат, не минат 20-тина страници и едно и също.
Тук незаинтересовани майки за децата си не мисля, че има. Аз лично знам за изпитите, любопитни неща от това което му се случва, кое му интересно, кое не, не защото не се оправя сам, а защото се интересувам от ежедневието на най-близките си.
Имате чудесни деца. И те са успешни, не защото (вие твърдите), че не интересувате как върви при тях.
Даже най-вероятно са такива, защото са имали вашата подкрепа, когато е била нужна и за която нужда сте знаели, защото сте следили какво става с децата ви.
Няма нужда, когато някой сподели нещо за студента си, десет да му обяснят, че си оправя неоправното дете и как те нищо не знаят за своето.

# 391
Доста неприятно е станало в темата в последните страници.
Не знам кога са му изпитите. Не че не са ми любопитни датите, но и той не ги знае още. Малко се ядосва, защото не знае как ще му е подредено времето между средата на януари и средата на февруари, тогава е сесията.

# 392
Айде някой да напише тогава нещо приятно! Защото първо темата с помощите се оказа неприятна, сега и споделянето кой какво знае за изпитите, и защо!
Моят студент вече се прибра и бръмчи с  приятели, готвят се да празнуват ЧНГ в къща за гости.

# 393
Айде някой да напише тогава нещо приятно!

Приятни празници на всички! 😀

# 394
  • София
Много е приятно, че вече никой не ни търси за родителски срещи и извинителни бележки. Задължителната програма е приключила и вече нищо фатално не може да стане по отношение на образованието, опитват, следват, ще видим.

Вчера в НБУ е нямало почти никой, дори кафетерията не работела. Взета е заверката по спорт. Ваканция ура!
Там още не са обявили дати за изпити, сесията е в началото на февруари май, но преди това има доста презентации, курсови работи насрочени за януари. Нямам идея колко от тях освобождават от изпит, но имам обща представа какво се случва, защото ми е интересно. У нас е така. И родителите ми бяха в течение на всичко, и аз, но то е от близост, не е от мания за контрол. Всеки си има свои отношения в семейството, които на другите може да са странни, но какво от това Wink

# 395
Моето се прибра и не мога да му видя очите,  т.е  виждам ги за да ми разказва как са приятелите му в Германия, Дания, София, Франция и Варна Simple Smile Къде кой какво учи, кое му е интересно.. До НГ ще е така, нека се видят, нека си изживеят емоциите
Има 2 или 2,5 изпита, не си знае резултата от последната "междинка" по математика.

# 396
  • София
И при нас е така - прибра се в София, всеки ден се прибира някой чужбински приятел и се хуква навън. Ако не с тях, с гаджето. Свободата е пълна, защото няма нищо за учене. Спи до обяд. Чака празнуването на Нова Година.

Весели празници на всчики! Да си починете възможно най- добре!

# 397
  • Някъде в Европа...
И моето уж днес ще се прибира. Положението ще е същото, дори му "освобождавам" апп, докато е тук, та и в една къща не се засичаме 😀..Доколкото съм запозната - НГ ще се празнува също в къща с приятели, ще се ходи още на 30.12... Подготвя интересен подарък за Коледа на гаджето, свързан с отсъствието им от страната за 2-3 дни, преди НГ...Та, очаквам да се засечем заедно на едно място на Бъдни вечер и евентуално на Коледа..След НГ веднага си тръгва...

# 398
Сигурно ще посрещне Нова година в колата с гаджето, защото тя пристига в 23.30 на 31 декември. Ако малко закъснее полетът, сигурно ще са в колата.
Иначе и той се вижда тия дни с приятел, учещ в чужбина. Другото е фитнес и лекции.

# 399
  • Някъде в Европа...
Сигурно ще посрещне Нова година в колата с гаджето, защото тя пристига в 23.30 на 31 декември. Ако малко закъснее полетът, сигурно ще са в колата.
Иначе и той се вижда тия дни с приятел, учещ в чужбина. Другото е фитнес и лекции.
Представяш ли си какъв спомен ще им остане 😀 - много по-ценен от всякакво стандартно празнуване...

# 400
А какво ще подарите на 'децата' ?

# 401
  • София
А какво ще подарите на 'децата' ?
О, това  е болното ми място Simple Smile Наскоро стана на 18, нищо не искал и в крайна сметка наистина почти нищо не получи. Съвсем символични някакви джаджи, защото не ми даваше сърце да е без подарък. Сега парфюм. Със същите подбуди.

# 402
Аз моите подаръци ги поръчах покрай черен петък и ги подарих дори ( пералня и лаптоп). Ми "децата" са с подаръци за възрастни вече Joy. Подарявала съм и мултикукър, видеорегистратор и подобни скучни неща. Включително и чорапи Joy. Сега взех малко символични щуротии от китайските сайтове. Дори елха нямаме, че сме с още едно коте и се превъзбуждат. На този етап най- голям подарък е като се съберем около някоя трапеза покрай празниците.

# 403
И аз взех парфюми и на двамата Simple Smile

# 404
  • софия
Билети за театър (надявам се да не съм объркала датите, в които мисля, че ще е тук), дрехи, козметика, плоча с коледни песни на Майкъл Бубле. Неща, които или да вземе с нея, или да си остави тук да ги има като се прибира. Има и картина от любим художник, която или ще сложи в стаята си, или не знам къде. Със сигурност няма да я носи с нея. Не е за квартира.
Започвам с подаръците от октомври. Купувам, каквото ми хареса, трупам като катерица и като тегля чертата се оказва, че прекалявам, ама 🙄
Вече имам подарък за рождения ѝ ден, който е през лятото 🫣

Общи условия

Активация на акаунт