Влизам във Вашата тема с една молба.
Изчетох няколко теми назад, но ми е доста трудно да изчета всички, за да получа необходимата информация.
Моля дамите, чийто деца са кандидатствали Психология в СУ да споделят информация за това с какви оценки приеха децата им.
Ходили ли са на кандидатстудентски изпит в случая по английски език ме интересува?
Подготвяли ли са се на предварителните курсове, които се водят от университета по английски?
Дъщеря ми желае да учи Психология.
Изчетох доста за СУ и НБУ.
С две думи заключението е следното:
- в НБУ добра база, добри преподаватели, приятна среда, онлайн достъп до учебни материалили, различни възможности за надграждане, разчупена учебна програма позволяваща на студента и да работи;
- в СУ - по-остаряла ситема, по-тромава, преподаватели на ниво, но теоритично, залага се повече на теоритичната част, възможност за настаняване на общежитие.
Моля, които има вече впечатления за живота на студента в специалност психология в СУ или НБУ да сподели повече.
За СУ също ме интересува има ли ги претенциите купи този учебник, защото е мои и никави други материали не са толкова добри; програмата на лекциите позволява ли на студента да работи.
Ако имате програмата моля покажете, за да добия представа.
Всички Ваши впечатления и мнения ще са ми особенно полезни!
Благодаря предварително!
Пожелавам прекрасен и ползотворен ден на всички!