НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 37 806
  • 585
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте, дами!
Влизам във Вашата тема с една молба.
Изчетох няколко теми назад, но ми е доста трудно да изчета всички, за да получа необходимата информация.
 Моля дамите, чийто деца са кандидатствали Психология в СУ да споделят информация за това с какви оценки приеха децата им.
Ходили ли са на кандидатстудентски изпит в случая по английски език ме интересува?
Подготвяли ли са се на предварителните курсове, които се водят от университета по английски?
Дъщеря ми желае да учи Психология.
 Изчетох доста за СУ и НБУ.
 С две думи заключението е следното:
 - в НБУ добра база, добри преподаватели, приятна среда, онлайн достъп до учебни материалили, различни възможности за надграждане, разчупена учебна програма позволяваща на студента и да работи;
 - в СУ - по-остаряла ситема, по-тромава, преподаватели на ниво, но теоритично, залага се повече на теоритичната част, възможност за настаняване на общежитие. 
 Моля, които има вече впечатления за живота на студента в специалност психология в СУ или НБУ да сподели повече.
 За СУ също ме интересува има ли ги претенциите купи този учебник, защото е мои и никави други материали не са толкова добри; програмата на лекциите позволява ли на студента да работи.
Ако имате програмата моля покажете, за да добия представа.
Всички Ваши впечатления и мнения ще са ми особенно полезни!
Благодаря предварително!
Пожелавам прекрасен и ползотворен ден на всички!

# 571
  • гр.София
Не помня някой от нашия набор да е споделил ,че детето му  ще учи Психология в СУ.

# 572
  • Благоевград
Към студентите в Технически университет София: от днес е записването за спорт.

# 573
  • София

Започна още снощи в 0.00 ч и до 0.40 ч вече местата на 90% бяха заети. А сайта забиваше постоянно. Нещо не са го измислили добре, защото според седмичното разписание на синковеца, нямаше къде да се вмести спорта. И в крайна сметка се записа за сутринта в 9,30 ч, но ще може да стои само 45 минути, защото след това трябва да ходи на упражнения. Т.е. половината спорт ще трябва да го пропуска. Как ще се оправя, идея си нямам. Дано това не се превърне в проблем.

# 574
  • у дома
Не помня някой от нашия набор да е споделил ,че детето му  ще учи Психология в СУ.
На 1 стр в списъка има потребителка с момиче психология СУ,но може би не е от редовно пишещите,защото поне на мен ника не ми е познат.

# 575
  • гр.София
Пляскам се по челото.
Да пробва на ЛС.
За спорта - пълен провал е при щерката и загуба на време. Записа се в група, в която я дойдат двама, я не. Само бие път до залата и се прибира. Имало и друга удобна група, там пък са над 20 човека, не се дореждат да играят всички. Волейбол. Та,по-добре индивидуален спорт.
В неделя предстои страшната Мат и - ваканция.

# 576
  • Благоевград

Започна още снощи в 0.00 ч и до 0.40 ч вече местата на 90% бяха заети. А сайта забиваше постоянно. Нещо не са го измислили добре, защото според седмичното разписание на синковеца, нямаше къде да се вмести спорта. И в крайна сметка се записа за сутринта в 9,30 ч, но ще може да стои само 45 минути, защото след това трябва да ходи на упражнения. Т.е. половината спорт ще трябва да го пропуска. Как ще се оправя, идея си нямам. Дано това не се превърне в проблем.
Каква специалност е, моят син имаше възможности в няколко дни

# 577
Синът ми успя да си вземе всички изпити. Сесията свърши. Ваканция - ура!
Но вместо да е радостен и доволен, той е мълчалив и тъжен. Случва се нещо във връзката с приятелката му. Не върви! Изчаквам сам да ми сподели... И аз съм тъжна заради него.
Изобщо не знам за втория семестър кога ще се записва, кога ще плаща такса, дали ще взема стипундия - мъгла...

# 578
И при моя син приключи всичко успешно! Оформя се ваканция, като последният изпит не е на последната дата от сесията и ако няма поправки.
a_val, има май срокове за записването. Не си представям да го върнат, ако се яви на 16.02., но все пак...

# 579

Да, сайта забиваше. Нашият син успя да се запише отново на фитнес, макар и не при същия преподавател (програмата не му позволяваше). Питайте в канцеларията относно дублирането на часовете.

# 580
  • София

Каква специалност е, моят син имаше възможности в няколко дни

Специалност Бизнес управление е. Тъпото е, че за петък има само три спорта, а петъка им е най-свободния ден. Обаче той категорично не искаше нито един от трите. Миналия семестър се забави и бяха останали места само за баскетбол в понеделник слебодед.

Скрит текст:

Да, сайта забиваше. Нашият син успя да се запише отново на фитнес, макар и не при същия преподавател (програмата не му позволяваше). Питайте в канцеларията относно дублирането на часовете.

Благодаря - ще му кажа. Той по принцип е активно спортуващ, ходи на състезания - сега се готви за рапубликанско през април и се чудя това дали биха му го признали, въпраки, че е друг спорт.

Но вместо да е радостен и доволен, той е мълчалив и тъжен. Случва се нещо във връзката с приятелката му. Не върви! Изчаквам сам да ми сподели... И аз съм тъжна заради него.

Синковецът мина през такъв период точно по 8-ми декември. И аз, като майка също. И, въпреки, че споделяше с нас и ние с ММ се опитвахме да сме му опора, истината е, че приятелите му в този момент му помогнаха най-много. Ако искаш, пиши ми на ЛС да ти разкажа, за да не оспамваме темата Simple Smile

# 581
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
В УНСС започнаха втория семестър. Има почивен ден в сряда. Направо забравих предметите му този път.
За спорта в ТУ направо съм оцъклена...то по-лесно май се записва на детска градина вече Simple Smile)))) На приятел синът му е в ТУ и той не успял да се запише.
Наборът продължава да е на пешеходният си туризъм, което е ходене по екопътеки и разни такива баирни неща...нещо, от което му кипи кръвта. Харесва му. Има възможност ако нещо в петък има проблем, да отиде с групата във вторник.

# 582
В ТУ има огромен избор за спорт и достатъчно места за всички. Проблемът е, че някои видове спорт са по-предпочитани и там местата се изчерпват най-бързо.

# 583
Някоя добра съфорумка може ли да ми пусне линк на Заявление за соц.помощи за редовното обучение?

# 584
  • София
Хера,може да отиде с всяка друга група  всъщност Wink Просто трябва да се запише в списъка.Накрая на годината събират всички списъци на всички преподаватели . Дъщеря ми също е на туризъм.Има брой присъствия ,които трябва да направи за съответната желана оценка.

Общи условия

Активация на акаунт