Спамо - чат темичка (16.04 - 22.04) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 28 188
  • 2 094
  •   2
Отговори
# 795
Кейси,не придавай следникав привкус на темата,моля..
Чакаме  Hug

# 796
  • София
Става все по - интересно, но като знам, че няма да разбера нищо и ми става тъпо Crossing Arms

# 797
# 798
Как` Сийке, а някои се хабят да гледат Вип Брадър, а?  Simple Smile

# 799
Алекс, благородно ти завиждам за нервната система, която имаш-
винаги успяваш да изчетеш всичко пропуснато  ooooh!
Нервната ми система е опъната като тетива, щот си имам тинейджърка пък smile3521, и точно като ви чета, се отпускам и ми става едно убаво и весело .... Grinning.
Я разкажи за тинейджърката... Как е хаваата? Че и мен туй ме чака... ooooh! на квадрат ooooh!

# 800
Ама онова хубавото и високото пак ли е ядосало майка си? Що не ми я дадеш за седмица? Хм... щото няма да ми я дадеш, нали? Simple Smile

# 801
Уф, огинь и жупел е тинейджърката ,от сега събирай сили, че наш ко та чака   ooooh!.Ама те твоите може да са кротички ,моята щерка от малка си е серт и със собствено мнение, а сега ...немам думи   Rolling Eyes  Mr. Green

# 802
Ама онова хубавото и високото пак ли е ядосало майка си? Що не ми я дадеш за седмица? Хм... щото няма да ми я дадеш, нали? Simple Smile
Дан съм луда

# 803
Уф, огинь и жупел е тинейджърката ,от сега събирай сили, че наш ко та чака   ooooh!.Ама те твоите може да са кротички ,моята щерка от малка си е серт и със собствено мнение, а сега ...немам думи   Rolling Eyes  Mr. Green
Shocked
Въъъххх...
Имам си аз едни подозрения,че и при мен ще е тъй...пък да видим. От сега е така, като я тресне съвсем- не ми се мисли ooooh!

Еййй, не го досрамя да пита, еййй...
Стоене - гледай си твойта щерка бре. Не ти ли стига? Нъл и тя е тиин?

# 804
Понякога ме дразнят хора, които никога не говорят сериозно, ....
Опитай и ти да не се вземаш чак толкова на сериозно - ще ни разбереш.
Вече можеш да ме посочиш с пръст.
Боц. Доволна? Laughing

Мисля, че не се взимам на сериозно, но знае ли човек...
Мен няма ли кой да ме обвини в даскалски манталитет?

# 805
Всъщност ,май взех да полудявам   newsm78.Стоене ,ти да не си мераклия за отбора на лудите ,на луда калинка ще те направи не за седмица, ами за ден smile3521.

# 806
Моята побърква само майка си, не е толкова луда и с мен да си прави експерименти по психологическа инквизиция.

# 807
Тъй сте вий мъжете Crossing Arms
Все нас ни оставяте да се разправяме, а вие само за гуш-гуш и почерпки Crossing Arms
Лелеййй, не го виждам мойто мъж като се омомят и двете моми #Crazy

# 808
Дразня се, когато не знам кво толкова е станало между Бу и Кейси Crossing Arms

# 809
Коте, ще си плачат дружно с моя  ,
като вземет ергените да припикават дворовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт