Любители на кучета - 155

• 6 572
  • 240
  •   2
Отговори
# 15
  • Враца
Кой трябва да сезирам, че карате кучетата да работят ??? Simple Smile

# 16
  • Бургас
Бройте ме и мен към експлоататорите Simple Smile Пращам я да бере дърва за зимата.

# 17
Благодарим за новата тема! Нямам данък от последните два дена, но утре почивам и ще се опитам да наваксам, че в момента "детето" ми спи в скута, а другото (мъркащото) наднича от перваза на прозореца.
Sivi , как са котенцата? Не си ги споменавала скоро. Започнаха ли се вече с Макс?

# 18
  • Пловдив

Шошо и Шошовица
Стадото беше при баба и дядо, прибрах ги и влязох в коловоза на лудницата. Rolling Eyes

Сиви, благодаря за новата тема.

# 19
  • тук-там
Как сериозно гледат само Simple Smile
Сиви, благодаря за темата и корицата! Оценяваме усилията ти!
Малката разбойничка, след като си изяде първото легло (по-скоро това на Нъки) и наака второто, си намери трето:

# 20
Кой трябва да сезирам, че карате кучетата да работят ??? Simple Smile

Той доброволно копае. В градината все едно бомби са хвърлени. 😅
Изгризал е едната декоративна топка на леглото. Три дни ме няма вкъщи и е направил куп поразии.

# 21
  • Варна
Нямам пресен данък, щото съм обезкучена, но се радвам на вашите красоти ❤️

Де що куче видя, го стискам и мачкам, защото моите ужасно много ми липсват.

# 22
Ето я и рошла

# 23
  • Бургас
А този рошльо до нея кой е?

# 24
Освен да ги съберем с Берга и да ги пускаме, ако на някой му трябва да се изкопае дупка. 😂😂
ОООО, чудесна идея, може да пуснем обява, че предлагаме хамали за кОпане на дупки. Grinning Ще изкараме добри пари, щото са двама, а ние с теб ще делим печалбата хахахах.

Tintina, тоз кол сигурно е 3 метра! Grinning Ама си го е намерила да й подхожда на одеждата хъхъх

KaPaMeJl, лелееее рошла е разкошна. Слуша ли? Мен от котки ме е страх, тоз/таз маца много страшно гледа Simple Smile

# 25
А този рошльо до нея кой е?
Това е Съни, почти 13 годишен котю.
Исках пухкав домашен любимец да го гушкам и мачкам и познайте...този котарак не дава да го пипнеш...галиш го малко, уж се нагажда и мърка и след малко ти бие една лапа и изчезва.
Когато отидохме да го взимаме бяха 2 котенца, едното мъжко, другото женско...ние взехме женското. Кръстихме я Съни. На 6-тия месец разбрахме случайно, че е момченце и пак остана Съни.
Имах втори опит да имам гушливо момиченце, като си родих дете 🤣
Е, познайте дали е от гушливите.
И дойде реда на Бела ...тя е средна работа, не е като да не ти слиза от ръцете, ама повече ми дава да я мачкам от котарака и детето.

# 26
Ми... младежа не беше в настроение за фотосесии и ми хвърляше осъдителни погледе, че му нарушавам "изследователската работа" с моите подвиквания.
Първо сутринта срещнахме йоркито на моята фризьорка, което е асоциално и избяга панически като го доближихме. После в ограждението срещнахме друго йорки, на което му се играеше, ама нашия го подуши два пъти, и се врътна към вратата да си тръгваме. Явно не му хареса. Тъкмо излязохме от заграждението - хоп, още две йоркита - едното въобще не му обърна внимание, другото се скри зад собственичката. На прибиране срешнахме една мома кавалерка (естествено по-едра от Кас), ама каката дето я "разхождаше" беше седнала на стълбите пред магазина и беше лапнала телефона, та и с нея не можа да си поиграе Кас. Явно не ни е ден за социализация днес.

# 27
  • Пловдив
Нямам скорошна снимка — извинявайте, ще си платя данъка по-късно. Днес след работа ще го водя да му „дупнат дупенцето“ 😉. Та след още две седмици вече ще се виждаме и с други кученца! 🐶💉💛

# 28
Dreaming котенцата отдавна свикнаха с нас и вече идват да си се гушкат, мъркат, търсят внимание. Излизат и по двора и по цял ден се препичат на слънце я на перваз, я на някой стол. Имаха една среща с Макс, но се уплашиха много и се скриха. С времето ще се спогодят.
galenaa тия дни ще ги снимам и двамцата прасчовци. Вече и Вивата е градска, че откара летния сезон на село с майка. От два дни и тя се реди за диван 🤣
На Макси във вторник ще му чистят зъбния камък и ще махнат някое и друго топче дето има на едната лапа и ще преценим още кое друго.
За сега данъка ще е котешки с двете малки дами Анна и Леа:

# 29
Благодарим за новата тема, прекрасни кучовци ♥️
Арес се препича на слънце като котка 😁

Общи условия

Активация на акаунт