Любители на кучета - 155

• 20 292
  • 730
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Вие за играчки говорите, а ние вече сме назад с едно дистанционно за климатик! Sunglasses Нара през нощта придобива смелост и изследва хола. Къде е набарала дистанционното, при положение, че климатиците ги ползваме само лятото...
Днес ще остане сама за час и нещо. Ще я затворят в кухнята. Моля се на всички богове само стените да не закача, че нали всичко е ремонтирано. Joy

# 721
Възможно  е да има разлика в качеството...Прословутото мече Конг и аз ще го похваля.Играчка, за двора в България е.Минало е през зъбките  на гостенче питбул.                                                 Любима играчка на Лори.Пет години,че и повече има
Скрит текст:
  Тук щерката и обяснява да си дава играчките на другите деца....😃

# 722
  • Пловдив
Това е второ мече Конг, на което Арда вижда сметката. Първото беше на Саско, той си го обичаше много на 5 години беше.
Явно Ардичка е разрушител от класа.
Имаме и кокал Конг, но не му обръща внимание.

# 723
  • Варна
Изи по принцип не е унищожител. По мебелировката вкъщи нямаме и драскотина. Като беше малка само прегриза едно зарядно за лаптоп и един сандал, но не е поглъщала парченца.
За последния ѝ рожден ден ММ ѝ подари някакъв плюшен хипопотам от Кауфланд - кучешка играчка от уж здрав плат - един лъскав. Ами... разпори му окото и от там започна да изтърбушва ватата. И май изяде някое - друго късче, защото после кашля час - два...
И хапалка получи от същата материя, която пъхнахме в обикновен вълнен чорап за 2 лв от пазара и стана по-устойчива от фабричния материал. Още си играе с нея.

# 724
  • София
Имахме на Конг кокал, но Арчи успя да го наръфа. Не го унищожи на молекули, де. Smiley Но го пооръфа на доста места.
Най-много обича топки. Големи, малки - топка да е. И писукащи харесва, но за минути им премахва врякащата част. Хубавото е, че не ги яде. Раздробява ги, но проблеми не е имал досега. На детето краде играчките, особено части от конструктори. Добре, че малкия не се сърди.
За белите като малък няма да споменавам. Ремонтирахме след него, то е ясно. Rolling Eyes

# 725
  • Бургас
Нашият Kong мечок е здрав.
Омърлян е невъзвратимо, но си го обичаме.

# 726
Прихнах да се смея, как не съм видяла на иланг линка, не знам Joy
Нашия мечо е без вата отдавна, но го заших и си е жив още. Аз го определям като добра покупка, защото дори и без пълнеж си е добра играчка.

# 727
  • Mediterraneo
Само моят темерут не играе с играчки. Никога не е проявявала интерес. Понякога, в знак на протест или проява на някакви наранени чувства, измъква от леглата на децата по някоя плюшка и я разнася из къщи. Това се случва, когато е сама, намираме разни дрехи също разхвърляни из хола, домашни чехли в нейното легло и всякакви подобни щуротии. Но да се заиграе с играчки - никога.

# 728
  • София
О, това мече Конг много ми хареса. Ако коледната играчка не оцелее дълго, ще ѝ купя това мече.
Когато играе с играчки (плюшени или гумено пате) им говори нещо - скимти, ръмжи, плаче...много е смешна. Топките си ги подмята и гони.

# 729
  • тук-там
И милата ми Мокка не играеше с играчки, а Нъки е пристрастен. Сега са двама пристрастени към играчките. Дабъл трабъл!

# 730
Подготвих НОВОТО МЕСТЕНЦЕ и ви очаквам за да го напълним с много снимки и хубави моменти с четириногите ни другарчета. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт