Любители на кучета - 155

• 20 312
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • тук-там
Честита и благословена със здраве да ви е Нара! Много красиви моменти ви желая заедно, Тонка!
Малко смешно ми стана, като прочетох колко си притеснена, че е под масата и плаха в интеграцията. Дадох и една вечер и познах. Все пак кучкари сме и можем да предвидим кучешкото поведение Simple Smile
Много сладки пакостници видях Simple Smile
При нас единствения “проблем” са играчките. И двамата са пристрастени към тях. Руби вземе една, Нъки се приближава, изръмжава и тя пуска играчката. След малко това се повтаря със следващата играчка. Общо взето това им е играта с играчките. Иначе Руби много слуша и вече прекрасно разпознава и респектира Не. На момента приключва гризането или с каквото се е заела в момента. Много приятен характер има малката катерица.
Ето ги в гората и мъглата (тук си носят заедно пръчката, няма кавги):

А вижте моля ви се синчето Локи на какво сладко прасенце се е направил:

И още нещо. Някакво чуждестранно семейство, живеещо в Благоевград, търси нов дом за своето австралийче. Добро и възпитано момче на 2 години. Било им много активно, а те имали малки деца. Няма да коментирам причината да искат да си подарят другарчето. Ще го постна тук, защото може някой да го хареса:

https://www.facebook.com/share/p/1RUMh22NtR/?mibextid=wwXIfr

# 706
  • Варна
Ох, ние имаме драма с играчките
Арда за половин час видя сметката на голямо мече Конг https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_igrachki/kong/plusheni … eVariant=491097.0
Това вече е разкостено и му извади въжета и пищялката.

Препоръчайте нещо пухено и много издържливо.

Думата "пухено" ще я пропусна покрай ушите си. Единствените устойчиви играчки при нас се оказаха оригинални тенис топки на Wilson. Подчертавам оригинални, защото ментетата от книжарниците или от Джъмбо също Изи ги накълцва за час.

# 707
Да покажа пак най-яката топка. Тази топка не излиза от устата на Зара, по цял ден я джвака, дърпаме се с нея, много е гъвкава и здрава. Ако случайно й влезе в гърлото, може да диша през каналите.

# 708
  • Варна
А тези тенис топки не са ли вредни за кучешките зъби, тъй като са от филц? Само питам, без провокация - бях чела някъде, че изтъпяват зъбите им и съм скрила нашите. Иначе много обичат да ги дъвчат, особено Рая.

# 709
Значи на Съни играчки вече не купувам има си дървена къщичка нея все още я разкоства. Вече има дупки в нея и липсващи парчета. Всичко друго за отрицателно време е разпердушинено. Има едно въже, което й давам само като играем на донеси и за сега е здраво иначе 30мин ми се виждат много да го разпердушини.
Кристал пък не се кефи много на играчки освен на топки, но пък пластмасови бутилки много обича да си ги гони и ръфа. Тези от Фанта са по-дебели и издържат повече време.
Днес бяхме на фотосесия и беше най-послуш на.

# 710
  • София
Любимите играчки на Нори са топки. На вилата играе с тенис топки - истински за тенис.
Тук купих една тенис топка от Нечовешкия магазин и я продупчи на петата минута. От дълго време се задържа една малка с бодлички. Тя ѝ е любимата напоследък.
За Коледа съм ѝ приготвила плюшена мека играчка, но предполагам до края на вечерта ще я е унищожила.

# 711
Кастиел откакто порасна, може би след годинката и половина, вече не са му интересни играчките. Носи ми много рядко по някоя, но само ей тъй - от стая в стая. Не ще да играе, спането в скута ми и игрите с Мег са му по-интересни.

# 712
Тайра като малка колко такива въжета и топки всякакви направи дармадан.. Още преди да забременея, спря да си играе с играчки. Дай само да лежи и спи, да сменя страните и това е 😂
Нищо не я блазни. На детето играчките са навсякъде, тя нищо не е пипнала. Даже и не ги поглежда 😅

# 713
Чочо най-обича чехли, хартия, картонени кутии. Префасонира ни декоративните елементи на леглото.
Гука постоянно отмъква запалките на мм. А е оставил запалка без надзор, а е отмъкната нейде из градината. 😅😅
Играчките изчезнаха безследно. Предполагам, че ще ги намерим напролет, като почнем да копаем.

# 714

Препоръчвам го за коледен подарък, не е мръднало с години, само това и конг-кокал са оцелели вкъщи. “Скелета” му е от въже, интересно е направено.  Тара рядко играе, вкъщи само спи, на разходка е заета да души и да търси да изяде някой боклук, та съвсем не я влекат играчки. Новите на децата ги проверява, ако са плюшени, но види ли че не са за нея-не ги пипва.

# 715
  • Варна
Майтап ли си правите? Laughing Преди малко Иланг иланг писа за точно тази играчка, че са я унищожили за час... А  не е като да гледа зверове.

# 716
Страхотен Локи - толкова сладка физиономия има, че трябваше да се върна да погледна пак, защото хич не забелзаха, че е мръсен. Влюбих се в розовото петанце на прекрасното му носле Green Heart

# 717
  • Пловдив

ръцете и пищялката са в историята след половин час игра...
сега се вади методично ватата

# 718
  • под тепетата
Добре, че не я яде! Добрутро!
У нас само кокал Конг! Казвала съм и друг път, но за новите ще потретя сигурно. Ози като бебе беше разкъсал играчка - въже и погълнал от влакната. След седмица  престой в клиника едвам отърва ножа и оцеля. Въжето ни излезе 800 лв, но това да е.

# 719
И аз съм много против играчки, плюшени и с въжета, както и малки топки. Много е рисковано. Уж да се занимава кучето, ама може да стане голяма беля.
На Зара като подрастваща унищожителка й давах по една гъба за миене на чинии. Правеше я на парченца от по 5 мм. Явно си имат период, в който обичат да раздробяват разни неща. Сега вече не обича да къса. Търсим топката и друго не поглеждаме.

Общи условия

Активация на акаунт