Любители на кучета - 155

• 20 314
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • sf
Много се радвам за емоциите с Нара!
Ре, а как е косматкото? Разбра ли се в крайна сметка какво беше?

# 691
  • София
Донси, онзи ден правихме кръвни и са в норма. Още 6 месеца ще е на лекарства. Нямя остановена причина. Отрова е най-вероятното, макар че аз не вярвам.

# 692
То и Кас имаше до скоро секрети, ама сега са едни гътси неща като сопол.
Ти ме замисли, че и при него може да не е нормално.. Всеки ден си има, но не виждам зачервяване на клепача. За какво трябва да следя, преди да идем на ветеринар и да го питам?

# 693
С голямо закъснение чета, Vanne, опитвали ли сте със сироп за инконтиненция? Тара вече повече от пет години го пие и се изпуска само ако много я простудя в някой порой, тя също след кастрация го отключи. Преди беше Пропалин, сега смениха името, но е същата съставка - Uriphex. За 5г не е имала странични ефекти, препоръчвам да опитате, ако не сте. Но дозата не си отговаря особено, ние даваме малко повече от препоръчаното и нямаме проблеми.

Много е сладка Нара, да ви е много здрава!

# 694
Благодаря, Miliva! За съжаление Зара е със сърдечно-съдово заболяване и Пропалин е противопоказан. Между другото и ММ има теория, че аз я простудявам и затова се изпуска. Защото я изваждам късно вечер да се изпиша, а вечер е студено, и той казва...ти нищо не правиш, само я простудяваш.

# 695
Разрушено,нагризано,нацапано-обърнете се за проблема към майстор Лори!

# 696
Vanne, не знаех, съжалявам. Но и на мен ми прави впечатление, че лесно се простудява, само малко по-рязко да застудее или ако вали и излезем за повече от пиш в дъжда, веднага е готова.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:38 от Miliva

# 697
  • София
С удоволствие бих поканила майсторката-красавица Лори, но дали това ще е в нейната компетенция?
От това

Топката тази сутрин е така

Нарчето се е активирала през нощта и добре е поработила. Joy

# 698
Ах,душицата на Нарчето  се е отпуснала да пооправи Коледната украса!

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 13:58 от Roo Roo

# 699
  • Варна
Скрит текст:
С удоволствие бих поканила майсторката-красавица Лори, но дали това ще е в нейната компетенция?
От това

Топката тази сутрин е така

Нарчето се е активирала през нощта и добре е поработила. Joy
Тази серия играчки са боклуци. Изи имаше подобна и я разкости по същия начин за 3 часа. Имам снимка само "преди". Grinning

# 700
Лори е готова за бригадир. 😅😅

Нара има нужните умения, за я включим в кучешката бригада. 😂😂

# 701
То и Кас имаше до скоро секрети, ама сега са едни гътси неща като сопол.
Ти ме замисли, че и при него може да не е нормално.. Всеки ден си има, но не виждам зачервяване на клепача. За какво трябва да следя, преди да идем на ветеринар и да го питам?

Ами на Кас започна да му се показва третия клепач и стана чувствителен към светлина. По принцип кавалерите са склонни към проблеми с очите, защото са им изпъкнали, така че никога не е грешно да се провери как е и при Бруно. Дано всичко е в нормата при него.

# 702
  • Пловдив
Ох, ние имаме драма с играчките
Арда за половин час видя сметката на голямо мече Конг https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_igrachki/kong/plusheni … eVariant=491097.0
Това вече е разкостено и му извади въжета и пищялката.

Препоръчайте нещо пухено и много издържливо.

# 703
По мое мнение "пухено" и "издръжливо" са взаимноизключващи се понятия. Кастиел си пази играчките, така че не мога да помогна. У нас драмата е да намеря играчки за котка, които хем да не са твърде големи, защото големите не ги харесват, хем да не са твърде малки (от сорта на топчета), че Кастиел ги налапва цели и ме е страх да не глътне някое. Имахме успех с едни плюшени мишки преди време, но една по една мистериозно изчезнаха. Предполагам, че са скрити някъде от госпожиците.

# 704
  • Варна
Хахахахахх, бригадир Лори SmileySmileySmileySmiley - тя се е маскирала на трудовак /по... - зрелите дами в темата ще се сетят кои бяха такива в казармата едно време/. Обаче Нара може и да я помисли за "Баш майстора" и да я саботира с "шапка в комина" Stuck Out Tongue Closed Eyes Много се смея сама в офиса като пиша в момента. Браво на Нара - показала е мънички рогца изпод масата Smiling Imp. Вече има прогрес в адаптацията Heartbeat

ПП Roo на снимките от малката Лори има една, на която ясно си личи поглед, който е запазила и до днес. Дяволит един такъв, леко в профил го виждам Kiss

Второ ПП. И нашите разкостиха две такива играчки топки с филц, купих нови, че много пък обичаха да играем с тях на поляната, но... дадоха фирА..

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 13:45 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт