Искам да кажа, на собствениците на всички малки кученца дето се явиха в темата , да не се притесняват, щом ние отгледахме Вачко, който бе с размери на врабче, значи и вие ще се справите. Вашите, поне са видими с просто око.
Аз съм нямала куче дето да прави бели. Някак все се разбираме " со кротце и со благо". И не съм аз такъв добър треньор или цербер, такива ми се падат просто. Вачи , като пристигна, цял месец не е напускал размерите на килима в хола. По собствено желание. Там си беше поставил граници, там му беше леглото, храната, пелената. Сутрин ни чакаше на ъгъла на килима , без да слиза от него по никакъв повод. И като излизаме , вратите си стоят отворени, той не мърда , играе си, спи си и си чака. Странно кученце е той.
Тонка, пускай още снимчици.
Значи са били готини хора! Не сме лоши от там, па макар и серт малко 
Брунчо, също се оказа много добричко кученце, освен един наръфан гумен чехъл и постелката на банята, която ръфаше и разнася навсякъде, нищо друго не прави.
Стои си и ни чака, когато ни няма, наблюдавам го на камера.
Доста бързо се научи да пишка навънка и повече никога не се е изпуснал, пу-пу, да ми е здравичък!
Понеже е послушен днес му купих и ново якенце, дълго време не можех да нацеля размер.
А Нара е разкош