Любители на кучета - 155

• 20 723
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тинтина, в какъв смисъл няма да има нищо общо с Харли? Та той първите 2 години направо ни унищожи. Joy Да не отварям дума, че през това време дори не си правеше труда да се стиска вкъщи и си пишаше и акаше вътре когато му беше кеф. Двама треньори идваха вкъщи..  Няма такова чудо на чудесата. Хем ревях, че е проклет, хем че го обичам и трябва да си го търпя. После спря с пакостите, но си остана страшно торпедо. В темата сигурно ме помнят по-старите съфорумки колко много се оплаквах, че даже се фръцнах обидена и спрях да пиша, тъй като бях получила доста упреци, а някой ми беше заявил, че има хора, които не стават за гледане на животинки.

2 пъти правихме ремонти на ремонта. Сега се чудя дали отново да очаквам включване. Не знам някой да си е ремонтирал 3 пъти кухнята за 8 години. Grinning Там стоеше Харли, когато оставаше самичък първите 2 години. Още си стои масата с наръфаните й от него крака, нарочно не я подменяме.

Аз тихичко пак да похваля момичето. Нощта е преминала спокойно. По някое време си е играла под масата с една играчка, даже е успяла да си скъса чаршафа. Изведох я към 7.30 сутринта и веднага се изпишка и изака. Пу-пу, да не й е уроки! Blush

Чочко е много готин и стабилен мъж! Heart

# 661
vmarinska, каква хубава история на Вачко, малкото кутре, с голямо сърчице Yellow Heart
Не бях забелязала, че ние сме градски(наблизо), родом съм от Бяла Слатина, живея в Пловдив, та и моя Бруно си е почти от един край с Вачко Bowtie
Обичам да го водя при баба и дядо, те много му се радват и го обгрижват.
Само не съм го оставяла все още без мен..
Тези дни предстои да пътувам за 4 дни, сама и ще ми бъде много тежко, без Бруно. За втори път се налага да ходя някъде без него, от както е при нас. Иначе навсякъде си пътуваме с него, с колата или с кемпера.
За съжаление тези нискобюджетните авиокомпании, хич не са гъвкави и с кученце, не може.
Ще се гледат с мъжа ми, ама на мен ми е голяма мъка, че той ще страда.
Обикновено спира да яде първите дни и не иска да а*ка, защото основно аз го разхождам. Въпреки че се обичат с мъжа ми и се гушка и с него, на мен пак ми е мъчно.
Много ми се иска да повярвам, че това е само в моята глава... и той не страда, за да мога да се насладя на няколко дни със сестра ми, че иначе ще съм драма.

# 662
  • София
Време за почивка:

# 663
Нара ще стане голяма беладжийка и хич не се лъжете по този поглед.
Няма да има нищо общо с Харли. Очакват ви много нови предизвикателства:)
И аз така си мисля. Ще изчака известно време и като се убеди, че си е извоювала сигурно място в сърцата им, ще си покаже ловджийските магарии Simple Smile
Шегувам се! Дано да е по-кротка от Харли и не се налагат много ремонти.
Интересно, Зара нищо не прави вкъщи. Имаше един 2-3 месечен период, в който сдъвка едни скъпи слушалки, очила, мишка, две дистанционни, една книга от библиотеката и едни мои боти. Правеше го от яд, че не я взимаме с нас. Ама сега си ми е най-най послушната маймуна. Само котките ми тормози от време на време, голяма ревност я тресе.

# 664
Да чукна на дърво, моите и тримата само тапети обичат да свалят, но то и без това са стари вече и ще ги махам в някакъв момент, та помагат ми Smiley
Много обичам да пътувам, но не обичам да спя на чужди места и не обичам да спя без някой косматко до мен. Снощи уж щях да гледам едно предаване, Кас дойде и ми легна с главичка на рамото, след малко и Мег дойде и се настани на дланта ми и толкова бързо заспах.

# 665
Тъкмо похвалих Гука, че свиква с разходките и така ме тръшнаха с Чочо по гръб на улицата. Добре, че имам изолация на д**то и главата ми е здрава, овнешка. 😅😅
Та мм го отнесе, че не държеше Чочо на къс повод.
Засилиха се и двамата и ме спънаха.
Колкото и да не ми се иска, ще пробвам със строг нашийник при Гука.

# 666
  • София
Ние отново разходихме Нарчето и пак си свърши навън и двете работи. Като си помисля, аз сутринта доста я нахраних и явно я е понапънало. Confused

Ако започна да ви разказвам за Харли и щуротиите му, свят ще ви се извие. Влезе вкъщи със самочувствието на владетел и се разположи като цар. От нищо не му пукаше и беше безсрашен - това бомбички, гърмежи - пет пари не даваше, той си имаше съвсем различни ангажименти навън. Една Коледа бяха метнали самоделна бомба на метър от нас - аз изпищях и подскочих на два метра от земята, а той само ми хвърли един учуден поглед и си продължи напред. Толкова невъзмутим, че нищо не беше в сила да му развали рахата. Вкъщи постоянно размяташе и гонеше топки, носеше ни ги да му ги хвърляме. И така почти до последно. Голямо бебе с лъвско сърце. На морето се хвърляше по вълните да се бие с тях, после излизаше на брега да повърне и пак бой по вълните. Вкъщи се опита да яде печката и пералнята, тъй като масата вече не му представляваше кой знае какво предизвикателство. Такъв ярък образ като него нямаше. Heart

Надявам се след време да мога да разказвам и на Нара изпълненията. Още нищо не сме видяли от нея, но съм убедена, че ще излезе от черупката си и ще придобие самочувствие. Ако се наложи, пак ще ремонтираме, въпреки че от толкова ремонти подозирам, че ще стигнем до развод с мъжа ми. Grin

# 667
  • Враца
Joana85, тя и съпругата на човека дето ми даде Вачи е от Бяла Слатина и те там бяха тръгнали, когато го доставиха. Simple Smile

Искам да кажа, на собствениците на всички малки кученца дето се явиха в темата , да не се притесняват, щом ние отгледахме Вачко, който бе с размери на врабче, значи и вие ще се справите. Вашите, поне са видими с просто око. Simple Smile Simple Smile

Аз съм нямала куче дето да прави бели. Някак все се разбираме " со кротце и со благо". И не съм аз такъв добър треньор или цербер, такива ми се падат просто. Вачи , като пристигна, цял месец не е напускал размерите на килима в хола. По собствено желание. Там си беше поставил граници, там му беше леглото, храната, пелената. Сутрин ни чакаше на ъгъла на килима , без да слиза от него по никакъв повод. И като излизаме , вратите си стоят отворени, той не мърда , играе си, спи си и си чака.  Странно кученце е той. Simple Smile

Тонка, пускай още снимчици.

# 668
  • София
vmarinska, сега снимките й са доста еднотипни, че нали масата й се явява убежището. Ето я в момента.

Забележете краката на масата - как ръфането е прогресирало с растежа на Харли - от ниско към високо. Grinning

# 669
  • София
Сигурна ли си, че е 7 месечна Нара? Много големи лапички има.

# 670
  • София
Ре, родена е на 30 март плюс-минус 1-2 дни. Което ще рече, че днес прави 8 месеца, но аз лекинко съм пропуснала този факт. Кастрирана е на 16 септември, когато е била само на 5 месеца и половина. Това не е ли ужасно рано?

# 671
  • Бургас
Доста е рано Sad
Изцепките на Харли ги помня, че нали съм от старите в темата.
Затова писах, че ви чакат нови предизвикателства - ловните породи са много активни навън и очаквам бягане, копаене, душене, преследване на "дивеч", въргаляне във всякакви работи.
Вкъщи може и да е кротка, още повече, че е голяма, макар че на Елза яденето на стените продължи до около година и половина.

# 672
  • под тепетата
Ози, макар и ловна порода, не е правил бели. Веднъж-два пъти се опитва да хапне гадни работи, но не му се получи. Не се и въргалял. Виж , инстинктът да показва и да вдига птици, зайци и други животинки си го има. Търчи като гламав и вее ушаците.
Раничко са я кастрирали Нара, в чужбина по приютите действат така.

# 673
  • София
Много е хубава историята на Вачко. И аз не мога да си представя да се казва по друг начин. 😀
Нори не ни е правила много бели като бебе - малко чехли изядени, един шкаф наръфан на ръба, един хартиен плик накъсан на дребни парченца. помня и че гризеше чорапи и перфорираше крачолите на пижамите ми - като се замотаят около краката ми тя мислеше че са за игра и ги гризваше. Като цяло темпераментът ѝ много ни подхожда и бързо съвпадна с нашите навици. Е, не е възпитана добре и доста лае в определени ситуации, но тук ние сме си виновни.

# 674
  • Mediterraneo
Нара е абсолютен бонбон!
Ние пътуваме към къщи и колкото искам да си видя децата, толкова нямам търпение да намачкам кучката! Само си я представям как ще ми се зарадва, повече от децата със сигурност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт