Да не отварям дума, че през това време дори не си правеше труда да се стиска вкъщи и си пишаше и акаше вътре когато му беше кеф. Двама треньори идваха вкъщи.. Няма такова чудо на чудесата. Хем ревях, че е проклет, хем че го обичам и трябва да си го търпя. После спря с пакостите, но си остана страшно торпедо. В темата сигурно ме помнят по-старите съфорумки колко много се оплаквах, че даже се фръцнах обидена и спрях да пиша, тъй като бях получила доста упреци, а някой ми беше заявил, че има хора, които не стават за гледане на животинки. 2 пъти правихме ремонти на ремонта. Сега се чудя дали отново да очаквам включване. Не знам някой да си е ремонтирал 3 пъти кухнята за 8 години.
Там стоеше Харли, когато оставаше самичък първите 2 години. Още си стои масата с наръфаните й от него крака, нарочно не я подменяме. Аз тихичко пак да похваля момичето. Нощта е преминала спокойно. По някое време си е играла под масата с една играчка, даже е успяла да си скъса чаршафа. Изведох я към 7.30 сутринта и веднага се изпишка и изака. Пу-пу, да не й е уроки!

Чочко е много готин и стабилен мъж!