Отговори
# 330
Нисан намери снимка в къщата на Динчер и се шокира но той влезе и я разкри.

Нисан решително  му я показва право в лицето и той сега какво ще направииии ?

# 331
Разбрахме и как Динчер се е спасил, но да видим какво ще стане с Нисан.

Разкажете, момичета, че при мене изчезна и звук и картина.

В капан са и Кадир, и Ешреф.

# 332
Пуснаха РЕКЛАМИ 🤑

И така ще свърши епизода с капана, който им заложиха и със снимката, която Нисан намери.  

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:59 от femmi2

# 333
Накрая 5 пъти прекъсна, но май нищо не сме изпуснали. Въпроса е Ешреф и Кадир как ще се измъкнат? Освен да действат заедно. Нисан видя снимката и разбра кой е Динчер май. Нали тя му е била доведена сестра?

# 334
Момичета, не зная дали заради прекъсванията при мен, но определено не съм доволна от това, което видях. Много неорганизирани действия, никаква последователност, бавно и протяжно действие, фасмантагории всякакви.
Добрите сцени се броят на пръсти.
Краят що-годе беше интригуващ.
Оххх, няма да коментирам повече епизода. Ще чакам превода!
А за рейтинг не ми се мисли - предполагам, че ще сме надолу по всички показатели. Но това е моето мнение, което винаги се разминава с мнението на турския зрител.

# 335
При мен не прекъсваше, аз си го гледам на картинки директно на голям екран от вкъщи на ТВ на нашия канелен оператор.

Но и аз също не съм доволна от епизода.Rolling Eyes Няма нищо общо с предния.  Разпиляно без логика и протяжно . Имаше екшън и то добър и някои емоционални моменти. Може и да си променим мнението, като го изгледаме с бг буквичките.  Дано утре сутрин рейтинга не е много надолу и да има и в зеленко.  Flowers Four Leaf Clover

Най ми хареса краят на епизода. Етем отново обърна нещата и ще е любопитно как ще продължи...

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:39 от femmi2

# 336
Аз срещу Етем:

Феми, пиши дали ще има фраг, за да го пуснем в темата.

# 337
Засега Йок Фрагман. Може би не са имали време да го монтират и не е готов или нямат още готов материал. Може и да го пуснат по нощите по време на някоя реклама по канала.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:23 от femmi2

# 338
И аз, но си запазвам правото за финала. Ако е такъв, какъвто го показа. Joy

# 339
Колко различни сме зрителите. Всеки един от нас има собствен поглед и отношение към сериала.
Ето и мнение, което коренно се различава от моето:
Цитат
#EşrefRüya показа на феновете си най-добрия епизод от този сезон тази вечер,
Кадир наистина беше героят на вечерта, изпълнението на #GörkemSevindik беше невероятно,
Eşref Tek #ÇağatayUlusoy беше невероятен както винаги,
Сътрудничеството на Eşref и Kadir беше невероятно на финала!
Мислите ли, че Eşref и Kadir трябва да се помирят?

И аз, но си запазвам правото за финала. Ако е такъв, какъвто го показа. Joy
Пипи,

# 340
Беше ми приятно отново да сме на онлайн среща в Сряда вечер.  
Благодаря за компанията и мненията.  🫶

Етем ще оправи нещата. Винаги така прави след силни епизоди и моменти. В този епизод имаше интересни моменти и ситуации,  които ще се запомнят.   

На някои зрители се е харесал и имат различно мнение и поглед.
Не мисля че Ешреф и Кадир ще се се сдобрят. Абсурд ! Как ще се измъкнат ще гадаем до следващия епизод. Ешреф е умен и ловък. Може би ще им се притекът на помощ.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:38 от femmi2

# 341
То досега Кадир, освен завист и алчност нищо друго не е показал. Освен може би накрая, да действа в синхрон с Ешреф, но по принуда, за да спаси собствената си кожа. Макар че и на мен ми мина през ума, че ако се помирят би било прекрасно, ама... невероятно. Или някакъв подмолен ход от страна на Кадир?

# 342
И на мене ми беше приятно с вас, момичета!
Благодаря ви за компанията!
Много "лепкаво" ще стане ако решат да избелят образа на Кадир, а такива наченки още в предишния епизод се прокрадваха.
Ще похабят образа на злодея! Görkem ми харесва в образа на Кадир. Справя се чудесно!
И нещо красиво, което ме задържа пред екрана.
EşSan - огнена двойка!

# 343
Да си остане злодей много му отива и се справя много добре.
Избелени образи изсмукани не е желателно и ще е нелогично след всичко случило се.

Адба. Найс, а Wink 👏👏👌✨

Тук сме първенци.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 09:54 от femmi2

# 344

Общи условия

Активация на акаунт