Отговори
# 480

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:43 от femmi2

# 481
Без думи:

# 482
# 483
Само час ни дели от новия епизод на „Eşref Rüya“.
Пипи, ще заформяме ли седянката пред компютрите?
Да не забравиш да сложиш линка за онлайн озвучка.
Цитат
📸| Divulgação

„Последен момент, за да си осигурим мястото пред екрана, просто ей така! 🙌👀“

# 484
Привет! Hug Тук съм, тук, няма пропуск. Heart Снощи си направих малък филмов маратон със "Старите пари" или "Възхитителна вечер"(на руски)- голям зор беше да го открия. Joy Мнооого добро сериалче. И Енгин и Аслъ- огън! Heart Само да попитам щото съм проспала, може и да сте писали. Joy Домът на сем. Булут е и домът на Ешреф нали? Та чакам втори сезон щото финала не ми хареса. Heart Тук ще чакам озвучката https://turoktv.com/novinki-tureckie-seriali-2022-9/ Като почне  и точния линк ще кача.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:27 от pipilota65

# 485
Привет! Hug Тук съм, тук, няма пропуск. Heart Снощи си направих малък филмов маратон със "Старите пари" или "Възхитителна вечер"(на руски)- голям зор беше да го открия. Joy Мнооого добро сериалче. И Енгин и Аслъ- огън! Heart Само да попитам щото съм проспала, може и да сте писали. Joy Домът на сем. Болут е и домът на Ешреф нали? Та чакам втори сезон щото финала не ми хареса. Heart Тук ще чакам озвучката https://turoktv.com/novinki-tureckie-seriali-2022-9/ Като почне  и точния линк ще кача.
Пипи, благодаря за линка! Радвам се, че сериалът ти е харесал.
На мене също домът на Булут много ми заприлича на имението на Ешреф, но не съм сигурна, а и никъде не съм срещала инфо. Но ще попитам Катя и Фло, които са гледали сериала, за да разберем дали е вярно подозрението ни.
Приятно гледане на епизода, момичета!

ВИЕ СТЕ ВСИЧКИ, СИРАЦИТЕ СА САМИ!

# 486
Същият е домът, момичета. Продуцентите на двата проекта са TIMS&B, така че са се разбрали за графика на снимките Kissing Smiling Eyes

Приятно гледане на всички Kissing Heart

# 487
Ето тук е озвучката https://turoktv.com/14459-mechta-eshrefa-seria-21.html Приятно гледане! Heart

# 488
Същият е домът, момичета. Продуцентите на двата проекта са TIMS&B, така че са се разбрали за графика на снимките Kissing Smiling Eyes

Приятно гледане на всички Kissing Heart
Катя, благодаря ти! Така се замислих за къщата, че нощес щях да гледам отново "Стари пари", за да се убедя, че става въпрос за един и същи дом.
Освен, че продуцентите са TIMS&B и режисьорът е Улуч Байрактар и на двата проекта.

# 489
Приятно гледане на всички и утре сутрин  да ударим 10 - ката.  💥

# 490
След озета веднага влязохме в реклами - още 15 минути търпение...

# 491
Хайде, започнаааа но изпуснах как се измъкнаха и какво Динчер обясни на Нисан.

# 492
Ешреф и Кадир добро шоу направиха. Екшън на макс, а музиката като фон е страхотна.

..........

Динчер отново заблуждава Нисан, че фотото са го намерили рекламодателите. Но Нисан изобщо не си спомня кой е на снимката, това много озадачава Динчер.

# 493
Нисан наистина не помни миналото си?

# 494
Има стрелбаааа и Страхотееен  екшъъън и музика Misc Gun

Общи условия

Активация на акаунт